Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Nasıl bulacağız ya:84:

aycangülüm bloguna google dan iletişim kurabileceğimiz bir arama ismi verirsen şıppadanak buluruk

2 gün girmedim kıyamet kopmuş burda ya valla aycangül sonuna kadar haklı, kocaman harflerle renkli yazıyor insanlar anlamıyor. ben asla bu kadar sabırlı olamazdım 2-3 mesajdan sonra bıkardım ama aycangül 2 yıldır dayanıyor. ben ekimden beri uyguluyorum ve çok faydasını gördüm inşallah en kısa zamanda blogunda buluşuruz aycangülüm

inşallah canım, sen ne durumdasın,keyfin yerinde mi?

inşallah canım, sen ne durumdasın,keyfin yerinde mi?

yok canım pek yerinde değil maalesef yine kopya durumları var iptal edilme ihtimali var, benim genel olarak iyi geçti ama soruları çarşamba koyacaklarmış netlerime bakmadan bir şey diyemeyeceğim. ama sana ayrıca teşekkür etmeliyim ki sayende sıfır heyecanla girdim sınava

ne güzel:) endişe yoksa daha çok net vardır kesinlikle:)
olayları bende duydum,şaşırmadım malesef..iptal edilmeyeceğinden de eminim..gene arsızlığa vurup bildiklerini okuyacaklar ne yazık ki..
ancak senin müracat ettiğin mevki sahtekarlığı yapanlarınki ile kıyaslanamaz, lütfen bu konuda da endişen olmasın..şüpheye yer verme yeter ki!
hakkında hayırlısı olacaktır eminim:)

Son düzenleme:
ben bu konunun gidişatından hiç bişey anlamadım neler oluyor aycangül bizi bırakma yazabilirim anladığım biraz bu
bir çocuğum var bilgisayarın başına oturduğum yanıma gelen kızımdan bişey yazıp okumak zor oluyor çünkü oda pepe izlemek istiyor..aycangül benide kendine abone et:)doğru anladıysam bişey yap işte biz çocuklulara:)

belki kamuoyu üzerinde çok durursa iptal edebilirler ama bence de etmezler, üstelik o kadar çok kopya belirtisi var ki... artık bekleyip göreceğiz, bütün yardımların için tekrar sağol canım

bir şekilde ulaştırırsın bizi kendine demiiii??? yeni buldum seniii bu kadar çabuk kaybedememmmmmmm

aycangüllllll oralardamısınnnnn????

o zaman bol bol dua edin,çünkü blogum görünmüyor nette..

cnm yorumlar aarsına benm yorumumuda koydunmu bilmiyorum baktımda göeemedim.

çok memnun kalanlardan biride benm yorumumu da yyapmştım her zzaman

fakat bi süredir yazmadan takip ediyorum. tüysüz kalcams enin yüzünden

ama bu ayın 2. alternatifini bekliyordum silmişsin geçtimiki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…