yemekten sonra öylesine birşeyler yazayımda bulun en iyisi .. buraya link veremem tabi,yasaktır ama profilimizde bunun için izin verilmiş bir bölüm var zaten.oradan bulursunuz.
bulamazsanız da arama motorlarından artık..
tabi buradaki isimlerinizle kayıt olun ki ayrıcalıklarınızı kaybetmeyin
2 gün girmedim kıyamet kopmuş burda ya valla aycangül sonuna kadar haklı, kocaman harflerle renkli yazıyor insanlar anlamıyor. ben asla bu kadar sabırlı olamazdım 2-3 mesajdan sonra bıkardım ama aycangül 2 yıldır dayanıyor. ben ekimden beri uyguluyorum ve çok faydasını gördüm inşallah en kısa zamanda blogunda buluşuruz aycangülüm
inşallah canım, sen ne durumdasın,keyfin yerinde mi?
yok canım pek yerinde değil maalesef yine kopya durumları var iptal edilme ihtimali var, benim genel olarak iyi geçti ama soruları çarşamba koyacaklarmış netlerime bakmadan bir şey diyemeyeceğim. ama sana ayrıca teşekkür etmeliyim ki sayende sıfır heyecanla girdim sınava
ne güzel:) endişe yoksa daha çok net vardır kesinlikle:)
olayları bende duydum,şaşırmadım malesef..iptal edilmeyeceğinden de eminim..gene arsızlığa vurup bildiklerini okuyacaklar ne yazık ki..
ancak senin müracat ettiğin mevki sahtekarlığı yapanlarınki ile kıyaslanamaz, lütfen bu konuda da endişen olmasın..şüpheye yer verme yeter ki!
hakkında hayırlısı olacaktır eminim:)
o zaman bol bol dua edin,çünkü blogum görünmüyor nette..
Buldum............
ikinci üyemsin sanırım, hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?