Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Kızlar merhaba ben de bu yöntemi deneyeceğim inşallah sizlerle birlikte. Eskilerden de çok duymuştum şimdi bazılarınızda etkisi olmasına da sevindim :)

Ben igneli epilasyona gidiyorum çenem göğüs uçlarım ve göbeğim için 2 haftada bir . Diğer bölgeler için de agdayi gidiyorum kuaföre.

Bu tarih olayını, regl olayını falan ozetleyebileck olan var mı benim için ? Nelere dikkat edeyim bir de iğneyi olayını falan. Nasıl ayarlayayım ? bu ay için tarihler neler telefondan giriyorum o yüzden takılıyor bulamıyorum gecmis sayfaları kolayca. Teşekkürler şimdiden

İlk sayfadaki saat dilimlerini bölgeden bölgeye saat farkı olduğu için verdiniz sanırım bu kadar titiz olmak gerekiyor mü dakika acısından Aycangül bu acemiye de yardım et :)

ya sızı gormem cok ıyıoldu vala
bende gobekten epılasyona gıdım dıyorum (ama sımdı degıl ılerde) annem gobek sakıncalı olabılır kızım dıyo bende hormon bozuklugu varmıs benımde sızın gıbı gogus uclarında tuy oluyo
acı cekıyomusunuz aldırıken

Son düzenleme:

anladım. haklısınız. büyük ihtimalle yapan bayan tam olarak kökleri yakmamıştır, o yüzden tekrar çıkmıştır. bunu söylediğin iyi oldu. yarın yine gidecem çünkü bunun hesabını sorarım yarın ondan.

o kadar para veriyoruz adam gibi yapan yok bu iğneliyi. ilk defa iğneliye başladığımda yapan bayanın elinin ağırlığı yüzünden ve artık ücreti ödemeyeceğim kadar yükselmesinden dolayı bıraktım. yıllar sonra yeniden başladım bu defa yapan bayanın el hızlı, eskiden beridir yapıyor ama maalesef bazı yerlerde köke ulaşmadan yapıyor ki böyle üç günde tekrar çıkıyor.

ne yapsam bilmiyorum... kaç yere gittim. doğru dürüst yapan birilerini bulamadım maalesef. iyi yapanlar çok yüksek ücret alıyor (dakikası 1.5 -2.5 tl arası) diğerlerinde fiyat düşük ama kalitede düşük =/

neyse tekrardan ilgin ve yorumun için teşekkür ederim =)

bende de hormon bozukluğundan dolayı göbeğimde tüyler vardı. iğneliye gittim. hiç acımıyor. göbek zaten yağlı bölge. hatta bacak koltukaltı, yüz... de yaptırdım iğnelide en az acıyan hatta hiç hissetmedğiim tek yer göbekti. ben kaç seans gittim bilmiyorum biraz düzensiz gittiğimden uzadı ama sonunda baya azaldı. hatta bitti nerdeyse. ben çok memnunum göbeğime yaptırdığım için.... herhangi bir sakıncası yok bence. yalnız göğse iğneli yaptırmak iyi değil diye biliyorum. birkaç kalın tüy sorun olmaz ama komple göğüsteki ince tüyleri aldırmak iyi değil...

buraya ilk kez mi gittin? iyice emin olmadan hesap sorma yine de.. bir kez daha dene, yine aynı şey olursa o zaman emin olursun.. hatta benim verdiğim tarihlerin dışında git ki aklında hiç şüphe kalmasın..

buraya ilk kez mi gittin? iyice emin olmadan hesap sorma yine de.. bir kez daha dene, yine aynı şey olursa o zaman emin olursun.. hatta benim verdiğim tarihlerin dışında git ki aklında hiç şüphe kalmasın..

yok aslında bir aydan fazladır gidiyorum. ilk defa böyle oldu gibi. böyle erken çıktı tüyler. yarın biraz laf dokundurayım faydası olur bence

bir süre daha gitmeyi düşünüyorum zaten. aynı devam ederse bırakırım. aslında bayan bu işi yıllardır yapan biri ama senin de dediğin gibi acele yapmaktan dolayı yakamamış olabilir. eskiden gittiğim bayan da yavaşlığından dolayı ömrümü tüketmişti. şu tüy işinden kurtuluna kadar sabır taşı olduk resmen

Merhaba göbek n acımayın yer diyebilirim. Yağ dokusu fazla oldugundan galiba. Zararlı olma olayını epey araştırdım ben özellikle göğüs uçlarından tereddut etmiştim. Ama bir sakıncası yokmuş araştırdığım kadarıyla. Göğüs biraz acıyor ama çabuk etki gösteriyor ilk yaptırdığımda bile iki ay sonra çıktı duşun artık biraz dısını sıkacaksın :)

Mslh ben son 2 dönemdir çok güzel sonuclar alıyorum kendimde
Takip etmeye baslayali 1 yili geçtim
Çok şükür Hic bir ayın tarihlerini kaçırmadım
Yeni başlayanlar, 3-4 aydır devam ediyor olup,
Olumsuz gibi sonuc görenler!! dert etmeyin peste etmeyin
Sabırla her ay takibe devam edin
Daha memnuniyet verici sonuclara ulaşacaksınız emin olun
Ben okurum ama az yazarım :)
Vede anlattığım memnuniyeti yasamasam istesemde yazamazdim
@aycangul tekrar tekrar tskrler İiki varsın Emegine saglik
Allah'ta senin her ısını kolaylaştırsın Basarılar..

Mrb ben istanbulda yasıyorum mart için 2.altrntf 15 mart 13.22 dn sónra demişsiniz bölgelere göre değişiyor saatler ben pek anlamdm yardımcı olurmusunuz tam 13.22den sonra epilasyn yapsam yakalamıs olurm uyum

^ Canim sen yazan saatler arasinda al zaten faydali olur

Nisan ayina girsekte ne kadar fayda etmis gorseem.
Meraktan catlicam valla

Mrb ben istanbulda yasıyorum mart için 2.altrntf 15 mart 13.22 dn sónra demişsiniz bölgelere göre değişiyor saatler ben pek anlamdm yardımcı olurmusunuz tam 13.22den sonra epilasyn yapsam yakalamıs olurm uyum

Bölgelere göre verilmedi canım tarihler ..
Sen bugün (15Mart) 13:22den itibaren al.
Cumartesi saat 14e kadar ..
Başka birşey yok :)

Yani yakalamış olursun

ben yanagıma agda yaparken çok yandı kızardı bende buz koydum smdide leke oldu bepanten sürdüm dün gece ama hala leke yerinde duruyor ( hevesim kursagmda kaldı. yüzümde yarım yamalak kaldı offff ne yappmalıyım sizce?

yanagına neden ağda yapıyorsun hayatım?
normal sir ağda kullandıysan acır tabiki, o leke de bi kaç haftada ancak geçer. benim de kolumda olmuştu bi kere çünkü
pudralı ağdalar var yüz için, keşke onlardaan kllansaydın

Tüylü bir insan değilim önce onu belirtmem lazım, zaten kaşsız kirpiksiz sapsarı bir şey doğmuşum (hala açık kumralım, kaşlar az ve kumral, kirpiklerse nanay boyamasam belli olmazlar :)). Bu koltukaltıma 3. yapışım olacak hayatımda.. Özellikle belirtiyorum çünkü acısından şimdiye kadar hiç alamadım, uyuşturucu sprey ile ilk defa Aycangül'ün tarihlerinde cesaret ettim. Braun Silk Epil 7681 kullanıyorum ve sadece tüy alma başlığını kullanıyorum. Ve cidden sonuçlarına inanamıyorum.

32 yaşındayım, ilk alışımdan bugüne kadar hep jiletle alındıkları için sert ve tüylü bir bölgeydi koltukaltı benim için. İkincisine 5te 1'i kadar çıkmıştı sadece, ve sertlikleri yarı yarıya kaybolmuştu. Şimdi kontrol ettim, çıkanlar yumuşak tüyümsü kıllar çıkmış sadece ve ilk aldığımın herhalde 15te 1'i falandır!

Bikini bölgesinin neredeyse tamamını da gene uyuşturucu spreyle almaya başladım son 2 seferdir (acıdığından değil, cesaretsizliğimden devam edemiyorum, ciddi canım tatlıdır benim ve minik minik kan gördüm mü hiç hazzetmiyorum durumdan :)) Gene 15'te 1'i kadar olmasa da 10'da 1'i kadar çıkmıştır ancak...

Alt bacaklarımı ise canım isterse jiletle, canım isterse makinayla alırım, zaten bazı bölgelerde hiç tüy çıkmaz... Şimdiyse inanılmaz az ve yumuşak çıkmışlar :) Üst bacaklardaki tüylerimse sapsarı, şimdiye kadar hep jiletle aldım, son bir kaç seferdir gene Aycangül'ün tarihlerinde makinayla alıyorum çok zorlamadan (gene canım tatlı olduğu için) onları da bu sefer kendimi zorlayıp tamamen alacağım, bakalım ne olacak :)

Sonuçlar gerçekten inanılmaz :) Çok teşekkürler Aycangül, bu gidişle yaza kadar tamamen kurtulmuş olacağım gibi görünüyor :)

Son düzenleme:
duygucum süper, ne diyeyim :)

bu arada arkadaşlar kabus bir gece yaşadım; inanıyorum ki dualarınız korudu beni ..
eve hırsız girmeye çalıştı ama beni görünce balkondan atlayıp kaçtı..ben böyle durumlarda donup kalıyorum olduğum yerde,kaçmasaydı neler olurdu düşünmek bile istemiyorum..
az önce olay yeri inceleme ekibi evdeydi,parmak izleri falan alındı,ayakkabı izlerine bakıldı..fotoğraflar çekildi,film sahnesi gibidi !
önüme sabıkalıların fotoğrafları olan kocaman bir defter koydular; o mu bu mu... off.
daha korkunç olan o defterde tanıdığım simalar oluşuydu..suçlularla burun buruna yaşıyoruz ve bu çok ürkütücü allah hepimizi korusun kötülerden !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…