Kızlar merhaba ben de bu yöntemi deneyeceğim inşallah sizlerle birlikte. Eskilerden de çok duymuştum şimdi bazılarınızda etkisi olmasına da sevindim :)
Ben igneli epilasyona gidiyorum çenem göğüs uçlarım ve göbeğim için 2 haftada bir . Diğer bölgeler için de agdayi gidiyorum kuaföre.
Bu tarih olayını, regl olayını falan ozetleyebileck olan var mı benim için ? Nelere dikkat edeyim bir de iğneyi olayını falan. Nasıl ayarlayayım ? bu ay için tarihler neler telefondan giriyorum o yüzden takılıyor bulamıyorum gecmis sayfaları kolayca. Teşekkürler şimdiden
benim regime 1 gün kala bile aldığım oldu,hatta aldığım gün erken regl olduğum zamanlar oldu hesapta olmayan bir şekilde.. yine de 10-12 günden önce çıkmadı..(her durumda on günde çıkar zaten yıllardan beri)
bunda kesinlikle başka birşey var, regl döneminin son iki gününde bile alıp etkisini buraya yazanlar oldu.. görüyorsun sayısısz uygulayan var..mutlaka diğerlerinde de herzaman aynı şekilde olurdu..cevap bulamıyorum açıkçası bu soruna kafamda..iki ihtimal geliyor aslında aklıma..ya biyolojik bir nedeni var (o gün için ve sadece sende olan bir durumdan bahsediyorum)
ya da daha önce uzun uzun yazmıştım buraya iğneli epilasyonla ilgili.seri bir şekilde yaparken kılın köküne kadar ulaşmadan ortalarında bir noktaya akım verilebiliyor.bu durumda üç beş günde kıl yüzeye çıkıyor..
ben çok güvendiğim,yakın bir arkadaşıma yaptırmıştım.. ağır yapıyordu ama dikkatli yapıyordu..bu bilgileri bana o aktarmıştı.kendiside yaptırmış çünkü.. benim dikkatimi akım verdiğinde çıkan sese çekmişti. ben soğancık denilen kıl kökündeki yağın yandığını hep duydum..hatta bu sesi mangalın üzerine düşen yağın sesine benzetip gülüşmüştük.. şimdi o da genital bölgeye ve kolaltına bu yöntemi uyguluyor..
aklıma sadece bunlar geliyor olası sebep olarak..
sana özel, daha detaylı bir çalışma yapmak geçti içimden ama yine aynı şey olursa sorumlu tutmandan korktum açıkçası:)
ya sızı gormem cok ıyıoldu vala
bende gobekten epılasyona gıdım dıyorum (ama sımdı degıl ılerde) annem gobek sakıncalı olabılır kızım dıyo bende hormon bozuklugu varmıs benımde sızın gıbı gogus uclarında tuy oluyo
acı cekıyomusunuz aldırıken
anladım. haklısınız. büyük ihtimalle yapan bayan tam olarak kökleri yakmamıştır, o yüzden tekrar çıkmıştır. bunu söylediğin iyi oldu. yarın yine gidecem çünkü bunun hesabını sorarım yarın ondan.
o kadar para veriyoruz adam gibi yapan yok bu iğneliyi. ilk defa iğneliye başladığımda yapan bayanın elinin ağırlığı yüzünden ve artık ücreti ödemeyeceğim kadar yükselmesinden dolayı bıraktım. yıllar sonra yeniden başladım bu defa yapan bayanın el hızlı, eskiden beridir yapıyor ama maalesef bazı yerlerde köke ulaşmadan yapıyor ki böyle üç günde tekrar çıkıyor.
ne yapsam bilmiyorum... kaç yere gittim. doğru dürüst yapan birilerini bulamadım maalesef. iyi yapanlar çok yüksek ücret alıyor (dakikası 1.5 -2.5 tl arası) diğerlerinde fiyat düşük ama kalitede düşük =/
neyse tekrardan ilgin ve yorumun için teşekkür ederim =)
buraya ilk kez mi gittin? iyice emin olmadan hesap sorma yine de.. bir kez daha dene, yine aynı şey olursa o zaman emin olursun.. hatta benim verdiğim tarihlerin dışında git ki aklında hiç şüphe kalmasın..
ya sızı gormem cok ıyıoldu vala
bende gobekten epılasyona gıdım dıyorum (ama sımdı degıl ılerde) annem gobek sakıncalı olabılır kızım dıyo bende hormon bozuklugu varmıs benımde sızın gıbı gogus uclarında tuy oluyo
acı cekıyomusunuz aldırıken
Mrb ben istanbulda yasıyorum mart için 2.altrntf 15 mart 13.22 dn sónra demişsiniz bölgelere göre değişiyor saatler ben pek anlamdm yardımcı olurmusunuz tam 13.22den sonra epilasyn yapsam yakalamıs olurm uyum
geçen hafta aldıklarım hafif çıktı.yine alsammı bi fikir verseniz kızlar:26:
ben yanagıma agda yaparken çok yandı kızardı bende buz koydum smdide leke oldu bepanten sürdüm dün gece ama hala leke yerinde duruyor( hevesim kursagmda kaldı. yüzümde yarım yamalak kaldı offff ne yappmalıyım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?