Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

2. alternatife 2 gün kaldı ama benim epilatörüm bozulmuştu diğer ay eziyet çekmiştim bu ay napcam bilmioum annem diğer hft alabilirim dedi bende kendim zaten alamıoum yenisi canım sıkıldı tamda o tüycüklerden kurtuluodum
hemen bişiler bulmalıyım yeni çözümler

AYCANGüL yeni yaşın seni tüm dileklerine kavuştursun inş herşey gönlünce olsun

Kızlar bişey sorcam şimdi ben geçen sefer adetten birkaç gün önceki alternatifte alabilmiştim ve yine de fark var sanki
Ama acaba bana mı öyle geliyo adetten bir iki gün önce alınca kesinlikle ters etki mi yapar?

Bu arada aycangül iyi ki doğdun canım, nice yıllara...

Son düzenleme:
Burayı takip ediyorum. Ama çok yazamıyorum. Baktım Aycangül'ün doğum günüymüş. E kutlamadan geçmek olmaz. Aycangül, yeni yaşın hayırlı olsun. Güzellikler getirsin canım...

cok karışık geldi banada birazda bagtıl inanc gibi...

bağtıl inançla ne alakası var allah aşkına, bağtıl inanç yok cam kırıldı uğursuzluk getirmesin kedi patisi öp gibi şeylerdir,
ayın çekim gücüyle alakalı bunlar sanırım ve aycangülümüz sağolsun bu konularla ilgili olduğu için bize hesaplayıp bu tarihleri veriyor.

Hanımlar benim soruma cevap verebilecek kimse yok mu?

regl tarihim 2. alternatife gelebilir diye 1. alternatifte aldım bu ay. maalesef perşembe günü aldığım tüyler, c.tesi günü olan reglin etkisinden midir artık bilmiyorum çıktılar bile (5 gün oldu daha) =/ bir de ben iğneliye gidiyorum. yani ağda falan filan değil. iğneli de ilk defa tüylerim böyle erken çıkıyor. normalde çok geç çıkar ve azalır. tarihlere uymak için bu riski aldım ama şu an çok pişmanım. bildiğim gibi yapsaydım çok daha mantıklıydı.

Son düzenleme:
yeni doğum günü mesajlarına da teşekkür edip arkadaşlarıma sımsıkı sarıldıktan sonra....

sssemaaa cım ters tepki demek ilaçtaki yan etki gibi birşey demek oluyor. böyle birşey ASLA yok.
biz sonuçtan daha daha daha memnun olalım diye, "acaba??" stresini yaşamayalım diye reglimizden uzaklaştırmaya çalışıyoruz epilasyonumuzu.
kapıyı iki kere kilitlemek gibi,tedbir yani..:)
birde o dönemde hormonlar artıyor, tüyün kılın hızlı uzadığı bir dönem..dolayısıyla etkiyi azaltıyor.. ama kurt adama çevirmiyor:)
yoksa bu yöndemin odağında değil regl konusu.

son olarak batıl inançlar ve bu konuyla ilgili detaylı ve karşılaştırmalı bir yazı yazmak isterdim ama biliyorsunuz zamanım yok!

olumsuz dusuncelerı takma bosver aycangul iple persembe aksamını cekıyorum her ay 2. alternetfı kullanıyorum adetım 1iydi hep hamıle olunca yıne aynı 2. laternetıfden devam edıyorum. dogum gunun kutlu olsun ve ınsallah nıce guzel senelere

ilk kez mi bu tarihlere göre aldın, her seferinde mi bunu yaşıyorsun?
"çok pişmanım!" önemli bir cümle.. ve ilk kez böyle birşey duyuyoruz..birçok arkadaş bilir,ben bütün ters zamanları bile kendimde denedim, pişman edecek bir sonuçla karşılaşmadım.
birde bu tarihlere uymak için aldığın risk neydi?

Son düzenleme:
Aycangül ilk alternatifte aldım tüylerimi.
Bugün regl oldum.
reglim sürpriz oldu.Belklemiyordum.
Yarın bıyık bölgesini almayı düşünüyordum.
Alıyım mı sence?:44:

teşekkür ederim aycangül o zaman alıyorum ben de yarın, ya aslında ben de geçen sefer alacaktım ama sadece bir gündü alma tarihi ben de akşam eve gidince alırım diye düşündüm ama bi akrabada kalmak zorunda kaldık hayallerim suya düştü,bu sefer alıcam inşallah:))

aslında bu konuda daha önce de mesaj yazdım. son 3 aydır tarihlere dikkat ediyordum. fakat bu ay saatlere de özellikle dikkat etmeye çalıştım (bazen birkaç saat geçse de alıyordum çünkü)

bu ay neden böyle oldu anlamadım. reglim 2. alternatife gelecek diye birincisinde perşembe günü iğneliye gittim. bayan orda yapacağı yeri 1 saat süreyle bitirdi nerdeyse. üstünden 5 gün geçti ve reglle beraber tüyler....hiç böyle erken çıkmazlardı. ben reglden dolayı diye düşünüyorum. tarihlere uyacam diye ilk alternetifte almaya çalışmasaydım reglden sonra alsaydım böyle olmazdı diye düşünüyorum. burda biraz dikkatsizlik ettim. yanlış anlamayın, sizin değil kendi dikkatsizliğimin sonucu bunlar. bir de yaz gibi düğünüm var kısmetse. o yüzden her tarihe uymaya çalıştım ama demek ki fazla da kasmamak gerekiyormuş

benim regime 1 gün kala bile aldığım oldu,hatta aldığım gün erken regl olduğum zamanlar oldu hesapta olmayan bir şekilde.. yine de 10-12 günden önce çıkmadı..(her durumda on günde çıkar zaten yıllardan beri)
bunda kesinlikle başka birşey var, regl döneminin son iki gününde bile alıp etkisini buraya yazanlar oldu.. görüyorsun sayısısz uygulayan var..mutlaka diğerlerinde de herzaman aynı şekilde olurdu..cevap bulamıyorum açıkçası bu soruna kafamda..iki ihtimal geliyor aslında aklıma..ya biyolojik bir nedeni var (o gün için ve sadece sende olan bir durumdan bahsediyorum)
ya da daha önce uzun uzun yazmıştım buraya iğneli epilasyonla ilgili.seri bir şekilde yaparken kılın köküne kadar ulaşmadan ortalarında bir noktaya akım verilebiliyor.bu durumda üç beş günde kıl yüzeye çıkıyor..
ben çok güvendiğim,yakın bir arkadaşıma yaptırmıştım.. ağır yapıyordu ama dikkatli yapıyordu..bu bilgileri bana o aktarmıştı.kendiside yaptırmış çünkü.. benim dikkatimi akım verdiğinde çıkan sese çekmişti. ben soğancık denilen kıl kökündeki yağın yandığını hep duydum..hatta bu sesi mangalın üzerine düşen yağın sesine benzetip gülüşmüştük.. şimdi o da genital bölgeye ve kolaltına bu yöntemi uyguluyor..
aklıma sadece bunlar geliyor olası sebep olarak..
sana özel, daha detaylı bir çalışma yapmak geçti içimden ama yine aynı şey olursa sorumlu tutmandan korktum açıkçası:)

yarin verilen saatler arasinda alinacak degil mi?

yarin ilk defa deniyorum

sadece yarin uygun cuma yolculuk var pazar dönecem

2.ALTERNATİF
15 Mart 2012 Perşembe , saat 13:22 den itibaren alacam degil mi ?

komple heryeri almayi düsünüyorum ama dudak üstünde yok yinede alacam bakalim hayirlisi olsun :)

almadan önce pudra sürsek sorun olmaz degil mi?

evet canım doğrudur..pudrayı hiç denemedim,yorum yapamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…