mrb arkdşlar ya burda 8 martta elektrkler yoktu ve ben lazere ve ıgnelı epilasyona gidiyorum sabahtn aksama kadar gelmedı bende 9 martta öğlen yaptırdım maalesef kacırdım saatlerı ama genede etkısı olrmu blen varmı acaba?
mrb arkdşlar ya burda 8 martta elektrkler yoktu ve ben lazere ve ıgnelı epilasyona gidiyorum sabahtn aksama kadar gelmedı bende 9 martta öğlen yaptırdım maalesef kacırdım saatlerı ama genede etkısı olrmu blen varmı acaba?
şifa olsunnnnn
ikinci alternatife kadar nemlendirin vücudunuzu..
sağol tatlım.yalnız neden nemlendirmemiz lazım.:44:
Sanırım kırılma olmasın diye canım tüylerde ..
^ Nemlendirdigin zaman epilasyon yaparken kirilan tuylerin sayisini azaltmis oluyorsun bildigim kadariyla..
Birde arada kese yapmak sart, ölü derinin altindaki tuyler daha rahat buyuyor, batiklari engellemis oluyoruz..
ben bu tarihlere ilk defa uyucam tarihi bekliyorum arkadaslar ve bu tarihte ilk defa yüzümü aldırıca. yüz bölgesinde fayda saglayan var mı? geç çıksa bile yeter bana:)
İYİ Kİ DOĞDUN AYCANGÜÜLLLLLLLL
doğum günün kutlu olsun canım...Allah sevdiklerinle beraber sağlıklı ,mutlu,huzurlu nice uzuuuunn yıllar nasip etsin sana...herşey gönlünce olsun.seni çok seviyorum
söyle bakalım pastan nasıl olsun...dolapta meyveli pasta var,bugün okulda kutlayacağız biz...
İyi ki doğdun Aycangülüm...
Eki Görüntüle 365629
Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice seneler...
Aycangul =)
Doğum günün kutlu olsun canımm
Dogum gunun kutl olsun Aycangul
Iyiki varsin canim!!!
Aycangul, sana bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Gerçekten iyi ki varsın. İyi ki doğmuşsun. :) Her şey gönlünce olsun. Nice mutlu yıllara...
Nice mutlu yaşlaraaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?