Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

mrb arkdşlar ya burda 8 martta elektrkler yoktu ve ben lazere ve ıgnelı epilasyona gidiyorum sabahtn aksama kadar gelmedı bende 9 martta öğlen yaptırdım maalesef kacırdım saatlerı ama genede etkısı olrmu blen varmı acaba?

aycangül saniyeleri bile hesaba katarak bize tarih veriyor
yani etkili olacağını sanmam

bu kadar buna bağlamaya gerek yok sonuçta lazere gidiyorsun tamam belki bu tarihler de epilasyon daha kuvvetli sonuçlar alınıyor ama lazer zaten kendi başına diğer işlemler olmadanda yeterince kuvvetli bu ay olmadı önümüzdeki ay dikkat edersiniz, sıkmayın canınızı..

^ Nemlendirdigin zaman epilasyon yaparken kirilan tuylerin sayisini azaltmis oluyorsun bildigim kadariyla..
Birde arada kese yapmak sart, ölü derinin altindaki tuyler daha rahat buyuyor, batiklari engellemis oluyoruz..

ben bu tarihlere ilk defa uyucam tarihi bekliyorum arkadaslar ve bu tarihte ilk defa yüzümü aldırıca. yüz bölgesinde fayda saglayan var mı? geç çıksa bile yeter bana:)

ben bu tarihlere ilk defa uyucam tarihi bekliyorum arkadaslar ve bu tarihte ilk defa yüzümü aldırıca. yüz bölgesinde fayda saglayan var mı? geç çıksa bile yeter bana:)

bende diğer taraflardan fayda görünce ilk defa 1. alternatifte aldım bıyık kısmını. bi çok kişi yüz bölgesinde de faydası oldu diye yazdı.

Allah Aycangülden razı olsun.Gönlündeki kabul olsun.....Ben ilk kez Şubat ayı birinci alternatifde yüz bölgemi ikinci alternatifte vücudumu almıştım.İnanmazsınız normalde bıyıklarım
2 hafta sonunda çıkardı fakat ilk kez 1;5 ay olmasına rağmen sadece 2-3 tüy çıktı.Ben hem şaşkın hem çok mutluyum.Mart ayı ilk alternatifinde de komple vücut yaptım makinayla tek tük çıkanlar vardı onları aldım.İnşallah tüm bayanlar benim yaşadığım memnuniyeti yaşarlar.....Kocaman TEŞEKKÜRLER AYCAGÜL E

mart ayinin 2.alternatifinde komple heryeri temizleyecegim ....

yüzümde sari tüyler var onlarida yapmak istiyorum ama tereddüteyim ya siyahlasirsa diye ama diger yerlerin sonucuna göre yapacam insallah heycanla bekliyorum

ama 20sinde adetim olabilir insallah sorun cikmaz..epilasyondan sonra sari tüylerim siyahlasti eger ise yararsa dogal epilasyonla kurtumak süper birsey olacak..

İYİ Kİ DOĞDUN AYCANGÜÜLLLLLLLL

doğum günün kutlu olsun canım...Allah sevdiklerinle beraber sağlıklı ,mutlu,huzurlu nice uzuuuunn yıllar nasip etsin sana...herşey gönlünce olsun.seni çok seviyorum

söyle bakalım pastan nasıl olsun...dolapta meyveli pasta var,bugün okulda kutlayacağız biz...

Aycangul, sana bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Gerçekten iyi ki varsın. İyi ki doğmuşsun. :) Her şey gönlünce olsun. Nice mutlu yıllara...

Aycangul =)
Doğum günün kutlu olsun canımm

Dogum gunun kutl olsun Aycangul
Iyiki varsin canim!!!

Aycangul, sana bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Gerçekten iyi ki varsın. İyi ki doğmuşsun. :) Her şey gönlünce olsun. Nice mutlu yıllara...

Nice mutlu yaşlaraaa :)

face e bi bakayım kimler kutlamış beni, derken gerçek süpriz burdaymış :)) iyiki önce sizlere bakmışım :) öyle mutlu oldum ki anlatamam..iyi ki sizlerde varsınız, gerçekten sizi çok seviyorum hemen mesajımı da sevginin rengi yeşile boyuyorum

İyi ki doğdun Aycangul

Saglıklı huzurlu mutlu yıllar geçirmeni temenni ediyorum ..

He birde şey Allah seni başımızdan eksik etmesin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…