Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

arkadaşlar yazdıklarınızı okudum ama çok kafam karıştı yardımcı olursanız bende şu tüy olayından kurtulmak istiyorum nasıl oluyor kusura bakmayın anlatabilirseniz açık bir şekilde çok sevinirim çooooook

okudum ama anlayamadım pek kusura bakmayın dolunaya göre alıncakta nasıl hangi tarihler burç burç farklımı saatleri

Merhaba Aycan bende 3-4 seanslık senin verdiğin tariflere uydum. Bi hayli fazla kılım olmasına ragmen çok büyük oranda faydasını gördüm özellikle üst bacaklarda çok tüylenmem vardı hem renkleri açıldı hemde seyrek çıkıyorlar. Anneme de uyguluyoruz ve etrafımdaki herkese öneriyorum okadar çok memnunum ki anlatamam keşke daha önce farketseydim diyorum. Emeklerin için sana ayrıca teşekkür etmek istedim. Topiklerinden çok hayır dua alıyorsun Allah razı olsun umarım birçok kişinin derdine derman olmaya devam edersin.

okudum ama anlayamadım pek kusura bakmayın dolunaya göre alıncakta nasıl hangi tarihler burç burç farklımı saatleri

Canim Aycangulun yaptigi arastirmalara gore, ayin belli bir kac halinde yapilan epilasyon tuylerin azalmasina yol aciyor.
O tarihleride her ay Aycangul bu konunun ilk sayfasinda bizimle paylasiyor, bizde uyguluyoruz.
Ben sahsen cok memnun kaldim, tuylerim cok seyreklesti, bikini bolgemde tuy kalmadi desem yeridir..
Sende mutlaka dene canim.. Ha birde reglinden sonra denk gelen tarihlerden birini secmen lazim.
Reglden bir kac gun once epilasyonunu yaparsan sonuc vermeyebilir.

çok teşekkür ederimm tatlım açıklaman için şuan regilim ayın 15ine kaldı galiba ayyyyyyyy gerçekten azalıyosa ne dua ederim varyaa başım belada şu kıldır tüydür hiçte hazetmem inşallah azalırr yaa..peki her ay bu tarihleri nerden öğrencez burda her ay açıklanıomu internetten öğrenebilirmiyiz

o zaman sana daha kötü bir haberim var ! ben yanlış bilgi vermişim..doğrusu 12 nisan... yani direkt regl dönemine gelecek malesef..
bundan kötüsü olamaz deme! olur

nisanda iki alternatif olmayacak; tek tarih!

nayıııırrr, nolamazzz, reglimden 3-4 gün önceye rastlıyor büyük ihtimalle.
aycangül çok sağol, dün uygun saatlerde epilasyonumu yaptım, ben de erteleme huyu var, işlerimi ertelerim genelde, ama epilasyonu tarihler sayesinde erteleyemiyorum ertelersem vicdan azabı çekerim diye korkuyorum, keşke yapsaydım derim. bu aydan çoook umutluyum sayende, bakalım sonuç nasıl olucak :44:

Valla bendeki gozle gorulur azalmayi annemde fark edince bana artik her ay gununu sormaya basladi.
Bu arada Aycangul her ay gununu ve saatini bu konunun ilk sayfasina yaziyor.
Ordan takip edebilirsin..

Valla bendeki gozle gorulur azalmayi annemde fark edince bana artik her ay gununu sormaya basladi.
Bu arada Aycangul her ay gununu ve saatini bu konunun ilk sayfasina yaziyor.
Ordan takip edebilirsin..

çok teşekkür ederimm artık bende başlıyım bu ay valla olmuyo ne denediysem banamısın demedi şu tüyler bacaklarımda azalma ama var inşallah bu olayla iyice azalır genitalim çok canımı sıkıo azalmıyo burda çok güzel yorumlar okudum herkes çok memnun artık bende ona göre alırımm eskiler bişey biliyoda konuşuyor

geçen ay 1. alternatife yapayım dedim adet günüm geldi diye yapmadım, adetimde gecikti ve 2. alternatifi de kaçırdım maalesef...
dünde adetim gecikir diye akşam 7 de aldırdım 10 da bitti... ve bugün saat 5 bi baktım adet oldum çok sorun olmaz umarım bu

^ Canim adetine cok yakin gunlerde almamak en dogrusu,
keske bu ayda ikinci alternatifte alsaydiniz..

yine gecikir diye valla geçen ay ilk defa başıma geldi gecikme, hatta ilaç içtim olayım diye o derece yani.. dedim ki bu ayda öyle olur ama sadece 1 gün gecikti:44:

Çok güzel bir "dünya kadınlar günü" hediyesi oldu. Teşekkürler Aycangül...

Evet doğru zamanda almışsın. Ayrıca 2. alternatifi de kullanabilirsin.

iple alinca bir sorun olmuyor degil mi dudak üstünü filan :)

Kökten alınan bütün yöntemler etkili. Yani iple alabilirsin.

dünya kadınlar gününde bizlere güzel bi hediye olur inşallah :) bakalım sonuçlar nasıl olcak :79:

bu olayı yeni farkettim. ben de tesadüfen dün epilasyon yapmıştım. reglimin bittiği gündü dün. galiba 1. alternatifi tutturmuşum. şimdi bidahaki epilasyon için nisanın 8 ini bekliycem. onu tam anlayamadım da. yardımcı olusanız sevinirim...

İlk sayfayı takip et, sanırım Aycangül Nisanın 12 si demişti. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…