- 5 Mart 2012
- 468
- 154
- 133
okudum ama anlayamadım pek kusura bakmayın dolunaya göre alıncakta nasıl hangi tarihler burç burç farklımı saatleri
Canim Aycangulun yaptigi arastirmalara gore, ayin belli bir kac halinde yapilan epilasyon tuylerin azalmasina yol aciyor.
O tarihleride her ay Aycangul bu konunun ilk sayfasinda bizimle paylasiyor, bizde uyguluyoruz.
Ben sahsen cok memnun kaldim, tuylerim cok seyreklesti, bikini bolgemde tuy kalmadi desem yeridir..
Sende mutlaka dene canim.. Ha birde reglinden sonra denk gelen tarihlerden birini secmen lazim.
Reglden bir kac gun once epilasyonunu yaparsan sonuc vermeyebilir.
o zaman sana daha kötü bir haberim var ! ben yanlış bilgi vermişim..doğrusu 12 nisan... yani direkt regl dönemine gelecek malesef..
bundan kötüsü olamaz deme! olur
nisanda iki alternatif olmayacak; tek tarih!
çok teşekkür ederimm tatlım açıklaman için şuan regilim ayın 15ine kaldı galiba ayyyyyyyy gerçekten azalıyosa ne dua ederim varyaa başım belada şu kıldır tüydür hiçte hazetmem inşallah azalırr yaa..peki her ay bu tarihleri nerden öğrencez burda her ay açıklanıomu internetten öğrenebilirmiyiz
Valla bendeki gozle gorulur azalmayi annemde fark edince bana artik her ay gununu sormaya basladi.
Bu arada Aycangul her ay gununu ve saatini bu konunun ilk sayfasina yaziyor.
Ordan takip edebilirsin..
^ Canim adetine cok yakin gunlerde almamak en dogrusu,
keske bu ayda ikinci alternatifte alsaydiniz..
Çok güzel bir "dünya kadınlar günü" hediyesi oldu. Teşekkürler Aycangül...bende sizi seviyorum
bende kurtuldum tüylerimden nihayet,gerçi daha yarısı çıkmamıştı ama olsun yinede aldım..diğer yarısınıda 2.alternatifte alırım artık.
hepimize şifa olsun
bu da size benden "dünya kadınlar günü" hediyesi olsun
Evet doğru zamanda almışsın. Ayrıca 2. alternatifi de kullanabilirsin.nedendir bilmiyorum benimde canım acıdı...bu arada mens dönemim biter bitmez aldım... yanlış birşey yapmadım dimi... 2. alternatifi mi beklemeliydim..o kadar da sabremedim inşallah doğru zamanda aldım... :26: bıyık ve bacaklar için 2. altarnatifi bekliyorum.. :18:
iple alinca bir sorun olmuyor degil mi dudak üstünü filan :)
doğuma kadar verdiğim tüm tarihleri değerlendir canım, nasılsa regl sorunun yok..
bu olayı yeni farkettim. ben de tesadüfen dün epilasyon yapmıştım. reglimin bittiği gündü dün. galiba 1. alternatifi tutturmuşum.şimdi bidahaki epilasyon için nisanın 8 ini bekliycem. onu tam anlayamadım da. yardımcı olusanız sevinirim...
İlk sayfayı takip et, sanırım Aycangül Nisanın 12 si demişti. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?