Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

tarihlerin durumuna göre işlem yapacağız tabii ki! tarih 10 şubat olursa o zamana kadar tüyleri bekletemeyiz heralde.

Genelde o tarihlerde oldugu söylenmişti önceden
Bu yolda gidiyorsanız çok mecbur kalmadıgınız sürece masum tüylerinizi bi 10 gün daha bekletebilirsiniz herhalde ...

Valla tarih ne zaman bilmem ama, beklemeye kesinlikle deger. Ben bunu bilir bunu soylerim.
Bu gidisle yaza kadar hic bisey kalmayacak

Valla tarih ne zaman bilmem ama, beklemeye kesinlikle deger. Ben bunu bilir bunu soylerim.
Bu gidisle yaza kadar hic bisey kalmayacak

Katılıyorum canım .. Şurda Şubata ne kalmış ... Zaten kış günü kapalı giyiniyoruz ... 10 15 gün beklemekten bişi olmaz ... Zaten konu sahibi uygun oldugu vakit veriyor tarihleri ... Kafasına konmaya gerek yok ..
He çok zorda kalınırsa alınabilir o ayrı birşey ... O çok zorda kalınacak durumlarda önceden belli olur zaten ... Atıyorum düğün vs gibi şeyler ..

Bende kesinlikle beklemeye değer diyorum ...

Son düzenleme:
selam aycangülcüm...ve selam kızlar...ocak ayının ilk alternatifi bana uygundu ve komple kurtuldum tüylerimden ogün...bikini bölgesini aralıkta kuaförde halletmiştim ocak alternatifinde hiç yok denecek kadar azdı ama ocağın 2.alternatifinde alabileceğim kadar uzamıştı ama incelme var bu çok iyi benim için tekrardan almak istedim evde yatılı misafir olduğu için halledemedim dolayısıyla şimdi şubat alternatifinin bekliyorum bacaklarım yok denecek kadar az çıktı ve incelme var bide koltukaltım çabuk çıktı bacaklarımdan çok memnun kaldım bakalım reglm 9 u gibi bekliyorum sanırım 2.alternatif bana uyacaktır gerçi tarihler açıklanmadı sanırım ilk sayfaya bakmadım....aycangül allah senden razı olsun bizi bu dertten kurtarıyorsun

randevu alacak arkadaşlar;
9 şubatı ilk alternatif olarak düşünebilirsiniz,bir hafta sonra da 2.alternatif..

güzel sözleriniz ve memnuniyetiniz beni çok memnun etti,teşekkür ediyorum.

beni sürekli sıkıştıran arkadaşlara da teessüf ediyorum,en sıkışık zamanlarımda bile aksatmadan bilgi veriyorum.çoğu zaman diğer işlerimi aksatıyorum.bakın kendime ait minicik bir site yapayım dedim temmuzdan beri bekliyor.en sonunda hevesim kaçtı, vazgeçtim.
ben 24 saatini pc başında bomboş geçiren biri değilim ki,anlayış gösterin lütfen!

Son düzenleme:
kızlar bi ufak bakar mısınız benim reglim 11 ocakta bitse 12 ocakta alabilir miyim tüylerimi yoksa diğer alternatifi mi kullansam daha iyi olur.

beni sürekli sıkıştıran arkadaşlara da teessüf ediyorum,en sıkışık zamanlarımda bile aksatmadan bilgi veriyorum.çoğu zaman diğer işlerimi aksatıyorum.bakın kendime ait minicik bir site yapayım dedim temmuzdan beri bekliyor.en sonunda hevesim kaçtı, vazgeçtim.
ben 24 saatini pc başında bomboş geçiren biri değilim ki,anlayış gösterin lütfen!

Adamın biri bir adamı 99 gün sırtında taşımış,1 gün taşımamış;kötü olmuş

Adamın biri bir adamı 99 gün sırtında taşımış,1 gün taşımamış;kötü olmuş
merhabalar.bu topigi yeni kesfettim valla supermis tesekkur ederim aycangul kendi adima.bende 2 ay once tesadufen boyle dogru bir donemde epilasyon yaptim sanirim bacaklar 2 aya ragmen cok iyi fakat diger bolgelerde ayni basari yok.ocak ayini mecburen kacirdim.sormak istedigim:yurtdisinda yasiyorum bu saat olayini nasil ayarlamaliyim?yani ayni verilen saatler arasinimi baz almaliyim?

Evet aynı saatler arası ama saat farkını hesapladıktan sonra
örnek:Tc>18:00-23:50 uygulama saati diyelim
sizin ulkeniz Örnek Almanya +3 saat 10 dk
18:00 + 180' = 21:00
bu ulusal saat dilimlerine göre.eğer bölgeniz birebir aynıysa ok,değilse dakika farkını da koyunuz..bulunduğunuz yerin ezan saatleriyle kontrol edebilisiniz çünkü o tam yerel saate göredir.

Hatam varsa hesaplamada düzeltsin birileri..

Son düzenleme:

Aycangül sanırım teessüf ettiğin kişi benim, böyle değerlendirmene çok üzüldüm. Siteye dün akşam üye oldum. İlk defa deneyeceğim için evet sabırsızım, ama yorum yazmamın sebebi seni sıkıştırmak değil, fikrine inandığımı ve denemek için sabırsızlandığımı belirtmek içindir. Şahsen biri benim açıklayacağım birşey için "gece 2 ye kadar bekledim" diye yazsa teessüf etmek yerine mutlu olurdum. Neyse emeğin için teşekkür ederim.

canım son 5-6 günü oku..2.alternatif biter bitmez yenisini görmek istiyor herkes..
tek bir kişiyi hedef alarak yazmadım.şimdi sorsan kimler istedi tarihleri diye isim isim hatırlamam bile..

bende bunalıyorum bazen,hele uykususzken.dün gece saat 4 te bitti işim,yazı sabah baskıya gidecek ben hala yazamamışsım, düşün.biliyorum bekleyenler olduğunu ama yapamadım işte..
bak şimdide üzüldüm,değişen birşey olmadı.güya rahatlamak için yazmıştım :)

Merhaba Aycangül,
Verdiğin bilgiler için teşekkürler..
Ben de ilk kez bu ay deneyeceğim.
Reglim dün bitti, sanırım 9 şubat mı bana uygun,
yoksa bir sonraki haftayı bekleyip (sanırım16 şubat) regl öncesi hafta mı tüyleri almak mantıklı?

9 şubat uygundur canım..

Seni üzmek için yazmadım kesinlikle. En son ben sabırsızca mesaj attım diye, direkt üstüme alındım ve ne düşünerek yorum yaptığımı açıklamak istedim. Neyse uzatmayayım, emeğin için çok teşekkür ederim. Her işin rast gitsin inşallah.

ocakta malesef adetim gecikti falan derken bir turlu alamadim.. 9 subati iple cekiyorum kisin kapali giyinmek avantaj tabi ama esimden de kose bucak kaciyorum 2 haftadir yazik 2 ay olmus olacak :26:

ocakta malesef adetim gecikti falan derken bir turlu alamadim.. 9 subati iple cekiyorum kisin kapali giyinmek avantaj tabi ama esimden de kose bucak kaciyorum 2 haftadir yazik 2 ay olmus olacak :26:

cumartesi arkadaşıma kahvaltıya gittim,o da aynı şeyleri söyledi.eşi kızıyormuş,o da benim verdiğim tarihin daha gelmediğini söylüyormuş:))
korkuyorum, yakında erkekler toplanım protesto edecekler..

aycangüle haayır, tarihlerine haayır, beklemeye haayır..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…