Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

selam bende yeni katılanlardanım ocaktaki 1. dönemi kaçırdım 2. dönemede regl denk geldi şubata kaldı ilk denememiz ben bu ay dönümü durumunu daha önce duymuştum ama bukadar bilimsel açıklaması olduğunu bilmiyodum çok teşekkürler kesinlikle en büyük sorunumuza deyinilen bi konu :)

cnm. merhaba. nerede yaptırıyorsun lazer'i sorabilir miyim? ben yüzüme ve çene altıma iğneli yaptırıyorum.
Altunizade'de captiol çaprazında bir kuaförde..memnunum.
zaten öneri üzerine gittim.
giden, arkadaşımın ablası. çene altı çok kötüydü. başarılı bir şekilde sonuç aldı.
bende o güvenle gidiyorum zaten.
çenemde azıcık. yüzümde daha çok kıl/tüy vardı. yüzümü daha önce hiç alınmamıştım. gözümü karatıp gittim, valla.
2 defa yaptrdım. şimdi 3 ncü ye gidicem. gözle gözükür bir gelişme var.. :) :)
şubat tarihilerini bekliyorum bende.

neyseee konuma geliyim,yüz bölgem çok kızardığı için "bıyık" için lazer yaptırmayı düşünüyorm?
ne dersiniz kızlar ?

22ocakta saat 13:30 da bacak ve koltuk altıımı aaldırdım aycangülüm. çok umutluydum çok güzel olacak diye
tamam çok güzel oldu ama yahu nedir bendeki bu kaşıntı. geçen ay da özel bölgemde olmuştu. sinirim bozuluyor :44:

heh bir de şubat ayının günlerinde lazer yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum kızlar yaa
şimdi ağda yüzünden kaşıntı oluyor caba cildim mi çok hassas. lazer yaptırırsam kötü sonuç almaktan ve tahriş olmaktan korkuyorum amaa:2:

kaşa dikkat et,kalıcı bir hata oluşmasın !
lazer konusunda da yüz bölgesinde onaylanmıyor artık,mutlaka araştır.daha önce tıp öğrebcisi bir arkadaşımız avrupada yasaklandığını yazmıştı.başka olumsuz deneyimler de okumuştum bununla ilgili.

güle güle kullan,şifa olsun :)

inşallah canım..kaşıntı bendede oluyor,çzellikle çıkmakta zorlandıkları zaman..başka arkadaşlarımızda da oldu..birçoğunu özelden takip ettim.tamamı çıktıktan sonra sorun kalmıyor,hatta durum genellikle memnun edici sonuçlanıyor sende de öyle olacağını tahmin ediyorum.

yaaa öylemi ?
e ne güzel o zaman =)

evet,hatta onlar "dolunayı görmeden tüy alınmaz" şeklide ifade ediyorlar.şunu demek istiyorlar: büyüyen ay fazında yani yeniaydan dolunaya kadar geçen iki haftalık sürede tüy alınmaz.bende onların ağdaya vize verdikleri dönemi araştırıyorum :)

kizlar yuz bolgesine sakin lazer yaptirmayin... ben malesef o lazerin kurbanlarindan biriyim.
kol altim icin lazere gidiyordum biyik ve cene altina da yaptirayim dedim az birsey vardi... demez olaydim...
incecik sari tuyler resmen kil oldu. agla agla mahvoldum aylarca seans ustune seans yaptilar gecmedigi gibi iyice artti. en son bana dediler ki ince tuyleri zaten gormez makine siz en iyisi igneliye gidin... yuzlerce milyonu aldiktan sonra (1 seneden uzun surdu ayrica) beni igneliye postaladilar. igneliye bir seans gidebildim yarisindan cogu bitti... keske bastan igneliye gitseymisim diyorum. akilsiz kafam.. benim gibi lazerden gelen cok kisiyle tanistim igneliye gittigim yerde. hepsi lanet ediyorlardi lazere. benden soylemesi kizlar...

bir lazer epilasyon mağduru olarak bazı cümlelerine dikkat çekmek istedim!

Son düzenleme:

Başına gelen için çok üzüldüm. zaman,para harcatıp ve acı çektirmişler baştan uyar di mi.. neyse ki, çözümü varmış. ölee kalmakta vardı, çok şükür.. bende bu yazdıklarından sonra bıyık bölgesine lazer den vaz geçtim. daha önce de yazmıştım. yanak bölgeme iğneli yaptırıyorum. 2 seansdan sonra bile sonuç iyi. :) paylaşımın için teşekkürler:)

mrh canım ben lazeri kesinlikle öneririm
ben maddi durumdan dolayı tamamlayamadım ama bacaklarım zaten lazerlik diil bitti yani
paket bölgesi için istioum aslında
bıyık ve çene yaptırdım en zor biten yüz bölgesiymiş tatlım
gerçekten öyle oldu aslında çok ii bi şekildi kurtulmuştum ama bırakıp evde kendim cımbızdı sirdi derken yine bölge dağıldı ve çoğaldı tekrar lazere başlıcam
bıyığıda aslında yaptırmadım ama çene yapılırken orayada atış yaptılar ve işe yaradı bi kaç seferde
sende imkanın varsa gitmelisin

ben ankaradayım ve bi poliklinikte yaptırıodum lazeri tekrar oraya gitcem çene bölgesi için.

kaşta orta kısmı alırım zaten gür bi kaşım yok dikkatlı olurum canım saol.
lazerede 2 yıl aralıklı dönemlerde gittim cildimde ters bi etki yaratmadı ve zararını şuana kadar görmedim başka türlü geçmio ve başka şeylerde aldığım zaman mesela sir çenemin o bölgesi peşpeşe sivilce oluo çok rahatsız oluoum o yüzden lazere mcbur gibiyim cımbız zaten artırıo iğneli de de kök zayıf diolar almıolar bazı yerler

bunu dikkate alarak iğneli üzerine biraz daha yoğunlaşcam canım saol

işşallah onundan önce olur çok sabırsızlanıyorum bu sefer, bacakta yüzde elli azalmadan bahsetmiştim 2 ay önce hala öle bi gelişme yok. ama koltuk altı ve popişte son seferde bayağı bi azalma var. aycangül uzun bi süre sözünden çıkmıycam ya, 6 ay bekle o zaman yap desen yine bekler öle alırım yani.

her ay tarihleri alıp ses etmedikten sonra son gelişmeler bacaklarımda kocaman boşluklar var geri kalan yerler de daha yumuşak çıkıyor ama yüzüm deli ediyor beni almak istemiyorum hiç cildimi çok kötü yapıyor almak ama rengi koyu işte ne yapacağım hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…