kızları okuyunca aklıma geldi yetişebilseydim de kaş ve bıyığıda o gün alsaydım ama 23 ocakta aldım akşam şubat ayında kaş ve bıyığada dikkat etcem
aslında benim çene bölgemde tüylenme var şubat ayının 1.alternatifimde lazer randevusu alıp gitmeyi planlıoum
o yüzden sabırsızlıkla seni beklioum :18:
kardeşim ve anneme de söledim onlarda bu metodu deneyecekler
arkadaşlar eskiden büyüklerimiz bu tarihlerde alıyormıs dooğrudur muhtemelen
kızları okuyunca aklıma geldi yetişebilseydim de kaş ve bıyığıda o gün alsaydım ama 23 ocakta aldım akşam şubat ayında kaş ve bıyığada dikkat etcem
aslında benim çene bölgemde tüylenme var şubat ayının 1.alternatifimde lazer randevusu alıp gitmeyi planlıoum
o yüzden sabırsızlıkla seni beklioum :18:
kardeşim ve anneme de söledim onlarda bu metodu deneyecekler
selam bende yeni katılanlardanım ocaktaki 1. dönemi kaçırdım 2. dönemede regl denk geldi şubata kaldı ilk denememiz ben bu ay dönümü durumunu daha önce duymuştum ama bukadar bilimsel açıklaması olduğunu bilmiyodum çok teşekkürler kesinlikle en büyük sorunumuza deyinilen bi konu :)
22ocakta saat 13:30 da bacak ve koltuk altıımı aaldırdım aycangülüm. çok umutluydum çok güzel olacak diye
tamam çok güzel oldu ama yahu nedir bendeki bu kaşıntı. geçen ay da özel bölgemde olmuştu. sinirim bozuluyor :44:
heh bir de şubat ayının günlerinde lazer yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum kızlar yaa
şimdi ağda yüzünden kaşıntı oluyor caba cildim mi çok hassas. lazer yaptırırsam kötü sonuç almaktan ve tahriş olmaktan korkuyorum amaa:2:
yaaa öylemi ?
e ne güzel o zaman =)
kizlar yuz bolgesine sakin lazer yaptirmayin... ben malesef o lazerin kurbanlarindan biriyim.
kol altim icin lazere gidiyordum biyik ve cene altina da yaptirayim dedim az birsey vardi... demez olaydim...
incecik sari tuyler resmen kil oldu. agla agla mahvoldum aylarca seans ustune seans yaptilar gecmedigi gibi iyice artti. en son bana dediler ki ince tuyleri zaten gormez makine siz en iyisi igneliye gidin... yuzlerce milyonu aldiktan sonra (1 seneden uzun surdu ayrica) beni igneliye postaladilar. igneliye bir seans gidebildim yarisindan cogu bitti... keske bastan igneliye gitseymisim diyorum. akilsiz kafam.. benim gibi lazerden gelen cok kisiyle tanistim igneliye gittigim yerde. hepsi lanet ediyorlardi lazere. benden soylemesi kizlar...
kizlar yuz bolgesine sakin lazer yaptirmayin... ben malesef o lazerin kurbanlarindan biriyim.
kol altim icin lazere gidiyordum biyik ve cene altina da yaptirayim dedim az birsey vardi... demez olaydim...
incecik sari tuyler resmen kil oldu. agla agla mahvoldum aylarca seans ustune seans yaptilar gecmedigi gibi iyice artti. en son bana dediler ki ince tuyleri zaten gormez makine siz en iyisi igneliye gidin... yuzlerce milyonu aldiktan sonra (1 seneden uzun surdu ayrica) beni igneliye postaladilar. igneliye bir seans gidebildim yarisindan cogu bitti... keske bastan igneliye gitseymisim diyorum. akilsiz kafam.. benim gibi lazerden gelen cok kisiyle tanistim igneliye gittigim yerde. hepsi lanet ediyorlardi lazere. benden soylemesi kizlar...
cnm. merhaba. nerede yaptırıyorsun lazer'i sorabilir miyim? ben yüzüme ve çene altıma iğneli yaptırıyorum.
Altunizade'de captiol çaprazında bir kuaförde..memnunum.
zaten öneri üzerine gittim.
giden, arkadaşımın ablası. çene altı çok kötüydü. başarılı bir şekilde sonuç aldı.
bende o güvenle gidiyorum zaten.
çenemde azıcık. yüzümde daha çok kıl/tüy vardı. yüzümü daha önce hiç alınmamıştım. gözümü karatıp gittim, valla.
2 defa yaptrdım. şimdi 3 ncü ye gidicem. gözle gözükür bir gelişme var.. :) :)
şubat tarihilerini bekliyorum bende.
neyseee konuma geliyim,yüz bölgem çok kızardığı için "bıyık" için lazer yaptırmayı düşünüyorm?
ne dersiniz kızlar ?
kaşa dikkat et,kalıcı bir hata oluşmasın !
lazer konusunda da yüz bölgesinde onaylanmıyor artık,mutlaka araştır.daha önce tıp öğrebcisi bir arkadaşımız avrupada yasaklandığını yazmıştı.başka olumsuz deneyimler de okumuştum bununla ilgili.
lazer epilasyon tek çare
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?