ben geldimm ben geldim ben yeni geldim :)) hanımlar süper bi forum bu ya bayıldım daha önce misafir geziyodum ama dün gece üyelik aldım şu ay muhabbetini ben de büyüklerden duymuştum ama hiç ona göre yapmamıştım bakalım ayın 24 de bende deneyecem inşallah :) hadi hanımlar hepimize kolay gelsin ...
Kasım tarihinde kol tüylerimi almıştım. 1 haftada çıktıŞu an seyrek olmakla birlikte 2-3 mm uzunluğunda. Hormonla alakalı sanırım. Bir arkadaş 4 ayda çıktı diye yazmış geçen sayfalarda. Moralim bozuldu.
bambum hiç moralini bozma,herkesde aynı etkiyi göstermiyor ki!Bakarsın bir iki ay sonra sende de daha fazla etkili olur,belli olmaz:)Bak en azından seyrelme olmuş onu bulamayanlarda var...
arkadaşlar zaman darlığından tek tek yazamıyorum.
öncelikle çok teşekkür ederim mutlu eden,taktir eden cümleleriniz için.
bahsettiğiniz bölgelerde daha geç cevap alınıyor çünkü o bölgelerde kılcal damarlar daha yoğun.(tüyler kılcal damarlardan besleniyor biliyorsunuz)
bana bu bilgiyi lazere gittiğim merkezde vermişlerdi yıllar önce.
srma35,bu ay kişiye özel çalışma yapamayacağım ama hepiniz faydalanın diye cumartesi için saat belirleyeceğim.tamamlanınca ilk sayfaya ekleyeceğim.
vereceğim bu saat 1.alternatifin en iyi saati.bu ay onu değerlendirebilirsin canım.
şimdi verilen saatler genel saatler, aycangül en geç cuma günü falan cumartesi için bölge bölge saat verir, siz de hangi ildeyseniz ona göre yaparsınız. ayrıca reglin son günü alabilirsin ama 1 hafta daha bekleyebilirsen 2. alternatifte rahat rahat alırsın bence.
raraavis sağol canım..
yeni gelen arkadaşlara da bir hoşgeldin buketi vereyim :)
sessizce iki aydır okuyor ve de çıkıyordum...ama son okuduklarım....sınavlar ve hastalıklara rağmen burada bizlerle bilgi paylaşman çok güzel(benim adıma:) ) dedim ki en azından bir teşekkürü hakediyor...emeğine sağlık ,umarım hayatta tüm işlerin yolunda gider Aycangül.teşekkürler
arkadaşlar daha önce her gün için tek saat veriyordum.çünkü ilki sabahın erken saatlerine rastlıyordu ve tercih edilmiyordu.
bu ay yetiştirememe kaygısı olanlar için sabah saatlerini de hazırlıyorum.
sabah başlayıp kalanlara öğle saatinde devam edebilirsiniz.aynı özelliktedirler.
elkediğimde daha net anlaşılacak.
birde ağdanın hevesle ve heyecanla beklenir olduğunu görmek çok güzel:)
eski stresimizden eser kalmadı neredeyse :)
ben yüz bölgeme hiç bu tarihleri tam denk getiremedim, bu sefer bende hususi bekledim almak için bende denicem bakalım bıyıklara nasıl etkisi olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?