Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

ben geldimm ben geldim ben yeni geldim :)) hanımlar süper bi forum bu ya bayıldım daha önce misafir geziyodum ama dün gece üyelik aldım şu ay muhabbetini ben de büyüklerden duymuştum ama hiç ona göre yapmamıştım bakalım ayın 24 de bende deneyecem inşallah :) hadi hanımlar hepimize kolay gelsin ...

Kasım tarihinde kol tüylerimi almıştım. 1 haftada çıktı Şu an seyrek olmakla birlikte 2-3 mm uzunluğunda. Hormonla alakalı sanırım. Bir arkadaş 4 ayda çıktı diye yazmış geçen sayfalarda. Moralim bozuldu.

Aralık tarihlerini eklemişsin aycangül, çok teşekkürler.

Lazer merkezinde duyduğunu söylemişsin. Lazer kesin çözüm oldu mu? Tekrar çıktığını okumuştum bu forumda. Bir de hangi bölgeye yaptırdın?

Hoşgeldin,hoşgeldin,hoşgeldin:))) hayırlı olsun bakalım...

bambum hiç moralini bozma,herkesde aynı etkiyi göstermiyor ki!Bakarsın bir iki ay sonra sende de daha fazla etkili olur,belli olmaz:)Bak en azından seyrelme olmuş onu bulamayanlarda var...

bambum hiç moralini bozma,herkesde aynı etkiyi göstermiyor ki!Bakarsın bir iki ay sonra sende de daha fazla etkili olur,belli olmaz:)Bak en azından seyrelme olmuş onu bulamayanlarda var...

İnşallah azalır. Tüyler çıkmaya başladığı zaman ne tuhaf oluyor nokta nokta :) Alsam bi türlü almasam bi türlü.

Teşekkür ederim Aycangülcüm cevabın için.

yarenka cok tesekkurler cevabin icin. aslinda herkese tesekkurler, zira of of diyerek karsiladigim zamanlari hadi vakit gelse artik diye bekliyorum ya iste hep sizin yuzunuzden:)

kizlar yarinki gün yaklastikca kara kara nasil agda yapicam diye düsünüyorum...hem bazen cok aciyor hemde 3saatimi aliyor ve belim bacaklarim heryerim agriyor. baya bi efor sarfediyorum yani. siz nasil yapiyorsunuz ya? burda öyle agdacida yok mecbur hep kendim yapiyorum.

öptm hepinizi

bakalım ılk kez bende deneme yapıcam bu cumartesı yanı 17 aralıkda yapmayı planlıyorum ınsallah bendede işe yarar tesekkurler :) bilgilerin için.

bende senden farklı değilim ama ne yapalım el mecbur yapıcaz.bi iki saat sürüyo oda bitmiyo yani hepsi ertesi günü de epilatör makinasıyla kalanları temixliyorum.inşallah kurtuluruz şu yöntem sayesinde de daha çabuk hallederiz işimizi

canım çok teşekkür ederim:)

arkadaşlar daha önce her gün için tek saat veriyordum.çünkü ilki sabahın erken saatlerine rastlıyordu ve tercih edilmiyordu.
bu ay yetiştirememe kaygısı olanlar için sabah saatlerini de hazırlıyorum.
sabah başlayıp kalanlara öğle saatinde devam edebilirsiniz.aynı özelliktedirler.
elkediğimde daha net anlaşılacak.

birde ağdanın hevesle ve heyecanla beklenir olduğunu görmek çok güzel:)
eski stresimizden eser kalmadı neredeyse :)

çok sağol ya sende hiç bıkıp üşenmeden uğraşıyosun daha yeniyim ben burda bayağa emek veriyosun.ALLAH razı olsun senden başka elimden bişey gelmiyo

hoşbuldum diyim ben de kendi adıma :)) kızlar ya bu ara sadece epilasyon araştırıyorum nette sürekli fikrim değişiyo bi ağda yapayım diyorum bi lazer bi iğneli epilasyon hangisi daha iyi hiç bilemiyorum off ama bu ayın 24ünde belki epilamorla ağda yaparım diyorum bilmiyorum biraz daha beklesem mi epilamor almak için?? (aycangül ve vişnereçeli ne teşekkür ediyorm :))

selam kızlar aycangül kendi adıma çok teşekkür ediyorum,
zahmet edip hesap kitap yapıyorsun inşallah emeklerin boşa çıkmaz
desene sabah ilk işim ağda yapmak ha:26: kurtulucam kaytan bıyıklarımdan
çocuklar uyanmadan yaparım
benimki toplam 25 ile 45 dk arası sürüyor
helede bu tarihlerde yapınca dahada çabuk bitiyor

ben yüz bölgeme hiç bu tarihleri tam denk getiremedim, bu sefer bende hususi bekledim almak için bende denicem bakalım bıyıklara nasıl etkisi olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…