Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Iki gündür girmiyorum nete bi bakıyım belli olmuştur belki tarihler diye ama belli olmamış aycangül heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyorum seni

Iki gündür girmiyorum nete bi bakıyım belli olmuştur belki tarihler diye ama belli olmamış aycangül heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyorum seni

aralık tarihlerini sabırsızlıkla bekliyorumm yoksa dolunayda kurt adama dönecem bu giidşle :)

ayy aysegül beni güldürdün allah da seni güldürsün bende sabırsızlıkla bekliyorum tarihleri inş hemen verir aycangül cok bekletmez bizi cünki bende yeni denemeye baslıyorumsonucları merak ediyorum bakalım neler olacak

bnde bkliyrmmm ve reglmin bittiği bi tarih olsun die dua ediyorum bu sefer kuaföre gidicem inşallah daha etkili olur.kasım ayında pk ii yapamamıştm beceriksizim azcık

ya benım reglim 24üne falan gelıyo 1.alternatif 16-18 olursa regle cok mu yakın olmuş oluyo acaba.daha mı kalın cıkar incelteyim derken.ne önerirsiniz??

ya benım reglim 24üne falan gelıyo 1.alternatif 16-18 olursa regle cok mu yakın olmuş oluyo acaba.daha mı kalın cıkar incelteyim derken.ne önerirsiniz??

Ben olsam alırdım, çünkü 2. alternatif 24 gibi olacakmış, o zaman alma şansın hiç olmayacak.
Tabi yine Aycangül ve tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilirler ama ben kendi adıma alırdım.

Ben de 11 inde regl oldum ve 16 sına bitecek. Çok sevindim. ilk alternatifi kullanabileceğim.

aslında yapmaktan başka çarem yok sanırım senın de dediğin gibi.zaten 1 ay oldu tam alınma zamanı. gününü geçirirsem ağda sırasında cok acıyo bu defa.senin durum cuk olmuş valla ne güzel darısı bize önümüzdeki aylarda

bi heyecanla giriyorum topiğe tarihler belli olmuştur diye ama belli olmadığını görünce yüzüm düşüyo hemen.aycangül gel artık lütfen

aycanımgülüm bi aksilik yok değil mi, iyisin inşallah.. artık merak etmeye başlıyoruz seni... tarihlerden daha önemli,bir iyiyim desen.. inan ki..

eveeeeeeeeeeettttt yavaş yavaş tavukları yolma zamanı geliyo ama daha tarih yok ortada bu 16-18 arası tarihlerdoğrumu acaba ?

sermmm,
Evet doğru, 16-18 arası olduğunu Aycangül söylemişti. Her gelen mesaja tarihler geldi diye bakıyorum.

Aycangül seni de çok merak ettik. İyisin değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…