yeni gelen gelen arkadaşlar aycangülün neye göre bu tarihlere ulaştığını çok sorgulamasın çünkü internet ortamında fikir hırsızlığı olabiliyo. sadece her ay ilk sayfada güncellenen tarihlere göre ağdanızı yapın ve sonuçları paylaşın. budur..
arkadaşlar merhaba,ne durumdasınız :)
bir süre daha birbirinize destek olmanızı rica ediyorum.
arada bir girip bakıyorum ama yazacak kadar zamanım olmuyor.
yurt dışındaki arkadaşlar verdiğim bölgelerden biriyle (9. bölge daha iyi olur) yaşadıkları yer arasında kaç boylam olduğunu sayıp 4 dakikayla çarpıp zaman farkını ayarlayabilirler.
ya da daha pratik olarak namaz saatleriyle ilgili bir takvimden faydalanabilirler.yurtdışı için de hazırlanmış namaz vakitleri görmüştüm nette.sizde aradaki dakika farkını bu şekilde hesaplayabilirsiniz.
ya ben almanya icinde saat istiyorum lütfen aycangül.
anlamiyorum ben öle yok dolunay saati filan
nolur almanya icin de saat ver ilk sayfaya.
ya da nasil hesaplayacagimizi basit bir dille not et olur mu cok dua ederim sana valla sinavlarin icin özellikle
Allah zihin acikligi versin. Mutlaka sinavdan önce bol kakaollu bir cikolata ye ki beynine doping etkisi yapsin.
canım ben cevap vereyim.hatırladığım kadarıyla temmuzun son hafftası almıştı.
4 ay önce yani..
arada bir girip bakıyorum ama yazacak kadar zamanım olmuyor.
yurt dışındaki arkadaşlar verdiğim bölgelerden biriyle (9. bölge daha iyi olur) yaşadıkları yer arasında kaç boylam olduğunu sayıp 4 dakikayla çarpıp zaman farkını ayarlayabilirler.
ya da daha pratik olarak namaz saatleriyle ilgili bir takvimden faydalanabilirler.yurtdışı için de hazırlanmış namaz vakitleri görmüştüm nette.sizde aradaki dakika farkını bu şekilde hesaplayabilirsiniz.
aycangül, daha önceki sayfalarda yazılmıştır belki ama bulamadım bir türlü
Vereceğin tarihlere uyamıyoruz bazılarımız.Örneğin bu ay için 16 18 gibi birşey demiştin sanırım,bir de 25i gibi bir gün vermiştin.(bu tarihlerden emin değilim)
Peki adet dönemi tam bu ikisinin arasına denk geliyorsa ne yapmalıyız? Yani 1. alternatif olmuyor,çünkü adet öncesi,2. de olmuyor adet bitmemiş oluyor.
Ne yapmalı ne etmeli bir çözüm var mı bu işe arkadaşım:26:
aralık tarihlerini sabırsızlıkla bekliyorumm yoksa dolunayda kurt adama dönecem bu giidşle :)
aycangül, daha önceki sayfalarda yazılmıştır belki ama bulamadım bir türlü
Vereceğin tarihlere uyamıyoruz bazılarımız.Örneğin bu ay için 16 18 gibi birşey demiştin sanırım,bir de 25i gibi bir gün vermiştin.(bu tarihlerden emin değilim)
Peki adet dönemi tam bu ikisinin arasına denk geliyorsa ne yapmalıyız? Yani 1. alternatif olmuyor,çünkü adet öncesi,2. de olmuyor adet bitmemiş oluyor.
Ne yapmalı ne etmeli bir çözüm var mı bu işe arkadaşım:26:
:))) hahah ilahi aysegul ne var ne yok kızlarda diye bakayım dedim msjın güldürdü beni:)bişicik olmaz merak etme:)))hem öyle bişey olsa ortalık kurt kadınlarla dolar baksana hepimiz bekliyoruz:))))az kaldı biraz daha sabret...
:)) birazcıkta olsa tebessüm verebildiysem ne güzel :)
bu yöntemin geçerliliiğini gördükçe insan daha da sabırsızlanıyor ve bekliyor ölecee o özel ve güzel günü:)
aralık tarihlerini sabırsızlıkla bekliyorumm yoksa dolunayda kurt adama dönecem bu giidşle :)
Evet canım haklısın:)Sanırım yeni katıldın aramıza hoşgeldin... aycangülüm nerdesin snavların nasıl geçti nasıl oldun???meraktayız.gel artık.bu arada benim koltukaltlarımda ufakta olsa bir iki boşluk var :)söylemeden geçmeyeyim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?