Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Kesinlikle çok haklısın. Ben sadece merak ettiğim için sormuştum. (Çok ayrıntılı bir açıklama değil de sadece neye dayanarak hesapladığı) Bir art niyetim yoktu.

Ben ilk defa Kasım ayında uyguladım ve çok memnun kaldım. İlk seferde etki gören şanslı kişilerdenim. Hatta Aralık ayında alınacak boyuta geleceğini sanmıyorum. Keşke uzasa da alsam.

Aycangüle teşekkürlerimi tekrar iletmek isterim. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve sınavlarında da başarılı olur.

ya ben almanya icinde saat istiyorum lütfen aycangül.
anlamiyorum ben öle yok dolunay saati filan

nolur almanya icin de saat ver ilk sayfaya.
ya da nasil hesaplayacagimizi basit bir dille not et olur mu cok dua ederim sana valla sinavlarin icin özellikle
Allah zihin acikligi versin. Mutlaka sinavdan önce bol kakaollu bir cikolata ye ki beynine doping etkisi yapsin.

selam bayanlar bende bu ay bir denemek istiyorum zaten ugrasiyoruz
belki daha guzel sonuc aliriz
bende yurtdisinda yasiyorum bakalim bendede etkili olacakmi dogrusu merak etmedim degil

canım yukarıdaki şekilde yapabilirsin..
dileklerin için sağol..
hepiniz sağolun arkadaşlar
bitter alayım yanıma ben en iyisi :)
pazar günü akşam üstü kuşlar gibi hafifleyeceğim..tabi en fazla 1 haftalığına

Merhaba,

Konuyu sürekli takip ediyorum geçen ay ilk alternatifi uyguladım ve bu ay çıktılar şuan alıncak durumdalar ama gelişme görüyorum hem daha ince hemde yer yer boşluklarım var bacak bölgesinde. Aralık ayı için tarihleri merakla bekliyorum. Zaten bacaklara ağda yapmayı çok seviyorum senin verdiğin tarihlerle bu daha acısız ve kolay oluyor Allah razı olsun senden :)

aycangul canim ben namaz vakitlerine baktim ama malesef enlem farkini da goz onunde bulundurarak falan daha farkli bir sistem yapmislar o malesef bizim duruma uymuyor. ama bu boylam olayini sonunda cozdum. ben mesela 0 boylamindaymisim. 0 boylaminin da 10 saniye batisindaymisim hatta :) "0" olunca benim icin tembel isi oldu, artik 9. bolgenin boylamini alip 4 le carpmak kaldi geriye.

diger yurtdisinda yasayan arkadaslar kafaniz karistiysa bana mesaj atin daha ayrintili aciklamaya calisirim, gerci gayet basit google'dan yasadiginiz sehrin hatta ilcenin boylamini bulabiliyorsunuz

aycangül, daha önceki sayfalarda yazılmıştır belki ama bulamadım bir türlü
Vereceğin tarihlere uyamıyoruz bazılarımız.Örneğin bu ay için 16 18 gibi birşey demiştin sanırım,bir de 25i gibi bir gün vermiştin.(bu tarihlerden emin değilim)
Peki adet dönemi tam bu ikisinin arasına denk geliyorsa ne yapmalıyız? Yani 1. alternatif olmuyor,çünkü adet öncesi,2. de olmuyor adet bitmemiş oluyor.
Ne yapmalı ne etmeli bir çözüm var mı bu işe arkadaşım :26:

aycangul daha iyi bilir ama boyle durumlarda adetin son gunlerine denk gelip de alan kisiler de var. siz de oyle oluyorsa onu yapabilirsiniz sanırım.

aralık tarihlerini sabırsızlıkla bekliyorumm yoksa dolunayda kurt adama dönecem bu giidşle :)

:))) hahah ilahi aysegul ne var ne yok kızlarda diye bakayım dedim msjın güldürdü beni:)bişicik olmaz merak etme:)))hem öyle bişey olsa ortalık kurt kadınlarla dolar baksana hepimiz bekliyoruz:))))az kaldı biraz daha sabret...

Geçen aylarda benim de öyle denk gelmişti.
İlk tarihte almaktan başka şansımız olmuyor ne yazık ki.

:)) birazcıkta olsa tebessüm verebildiysem ne güzel :)
bu yöntemin geçerliliiğini gördükçe insan daha da sabırsızlanıyor ve bekliyor ölecee o özel ve güzel günü:)

:)) birazcıkta olsa tebessüm verebildiysem ne güzel :)
bu yöntemin geçerliliiğini gördükçe insan daha da sabırsızlanıyor ve bekliyor ölecee o özel ve güzel günü:)

Evet canım haklısın:)Sanırım yeni katıldın aramıza hoşgeldin... aycangülüm nerdesin snavların nasıl geçti nasıl oldun???meraktayız.gel artık.bu arada benim koltukaltlarımda ufakta olsa bir iki boşluk var :)söylemeden geçmeyeyim dedim.

öncellikle hoşbuldummm :) 2-3 aydır takip ediyorum aslında ama sohbete katılamadım hiç bi bakıma yeni sayılırım :) veegelsin aycangül artık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…