• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

bikini bölgemdeki kıllar artık tüy oldu resmen evlilik öncesi çok işime yaradı bu yöntem çok teşekkürler :)

canım ben ilk alternatif için özel bir saat vermemiştim..
kollarını her ay alma istersen..bir ara ben sana özel bir tarih ve saat tesbit edeyim,o zaman al

.[/QUOT10 Kasım 2011 Perşembe, saat 23:15'ten
11 Kasım 2011 Cuma günü saat 21:10 a kadar

ben saat geçmişti derken buradaki 21.10 u geçmişti anlamında demiştim. akşam yemeğinden sonra sir kartuş ağdayı makinesine ısıtmaya koydum niyetim saat dokuz olmadan almaktı ama misafir geldi. ben de banyoya girip yapamadım. :37:
bi tarih ve saat tespit edersen çok teşekkür ederim sana olur tabi ona uyarım niye olmasın :1: ankaradayım, , beklenen adet tarihim de ayın 25i ve 28 günde bir oluyorum. artık ne zaman dersen o zaman alabilirim kollarımı beklerim yani her ay alacam diye bi zorum yok.

kollarını her ay alma istersen..bir ara ben sana özel bir tarih ve saat tesbit edeyim,o zaman al

ben saat geçmişti derken buradaki 21.10 u geçmişti anlamında demiştim. akşam yemeğinden sonra sir kartuş ağdayı makinesine ısıtmaya koydum niyetim saat dokuz olmadan almaktı ama misafir geldi. ben de banyoya girip yapamadım. :37:
bi tarih ve saat tespit edersen çok teşekkür ederim sana olur tabi ona uyarım niye olmasın :1: ankaradayım, , beklenen adet tarihim de ayın 25i ve 28 günde bir oluyorum. artık ne zaman dersen o zaman alabilirim kollarımı beklerim yani her ay alacam diye bi zorum yok.

daha açık ifadeler kullanın rica ederim; yine sınav sendromu yaşıyorum da:1:

ne oldu bu boyle anlamadım.
sinirboyu sana yazdım canım bunu:)

Son düzenleme:
AYCANGÜL'CÜM uzun zamandır yazmıyorum kusura bakma. Ama gizliden takip ediyorum emin ol.
Gerçekten tüylerimde gözle görülür azalmalar oldu. Kılımızı kıpırdatmadan tarihler veriliyor bizde, armut piş ağzıma düş hesabı oluyor. bu yüzden sana yazmak mecburiyetinde hissediyorum kendimi. Allah razı olsun senden hakkını helal et:16::16::16:

kollarını her ay alma istersen..bir ara ben sana özel bir tarih ve saat tesbit edeyim,o zaman al.

aycangül ben de kollarım hariç her yerimde gözle görülür bi şekilde azalma, incelme falan var ama kollarımda pek fark olmuyor. bana da tarih verebilcek misin:17: bu arada kollarımı dün akşam aldım.

aycangül ben de kollarım hariç her yerimde gözle görülür bi şekilde azalma, incelme falan var ama kollarımda pek fark olmuyor. bana da tarih verebilcek misin:17: bu arada kollarımı dün akşam aldım.

aralığın ilk haftası bana hatırlatırsanız sevinirim..
bu ay almışsınız artık,yapacak birşey yok.

AYCANGÜL'CÜM uzun zamandır yazmıyorum kusura bakma. Ama gizliden takip ediyorum emin ol.
Gerçekten tüylerimde gözle görülür azalmalar oldu. Kılımızı kıpırdatmadan tarihler veriliyor bizde, armut piş ağzıma düş hesabı oluyor. bu yüzden sana yazmak mecburiyetinde hissediyorum kendimi. Allah razı olsun senden hakkını helal et:16::16::16:

helal olsun tatlım,ne demek:)

Hep bu topikte okurdum ama inanamazdım alınacak kadar çıkmadı falan diye.....Bu ay cidden anladım ne demek istediklerini:1: Kollarımda kökten aldıklarım çıkamadılar daha:52: Keşke yüz de bu kadar hızlı etki etse:26:

anladım canım..tahmin etmiştim.
aslında hesaplamıştım,defterimde var ancak mesaj kutumu boşaltırken çıkmadı mesaj.akşam epey zihnimi meşgul etti bu durum.çünkü gönderdim diye de işaret koymuşum yan tarafına.

Canım ilgi teşekkür ederim.Sen öyle düyünce ben de mesajlarıma baktım ama bende de msj yok malesef.Kusura bakma uğraştırdım aklını karıştırdım:38:

Merhaba kızlaar :3: Bende başlamaya karar verdim :)
Okuduğum kadarıyla adetten sonraki tarih uygun. Benim de ayın 20-21nde bitiyo yani 2. alternatifi geçirmeden almam gerekiyo :) Yalnız alınan bölgenin saatini neden not etmemiz gerektiğini anlamadım yazılan saatler arasında alıcaz nasılsa?
Yardımcı olursnz sevinirim inşaallah sonuçlar güzel olur :)

AYŞEGÜL allah senden razı olsun hakaten işe yarıyor.. :)
lakin benim adetim kasım ın 24-26 arasında bi yerde olacak benim için uygun tarih 21 kasım mı oluyor bu durumda
yoksa adetimden sonra aralık ayındaki ilk tarihtemi alsam ? yardımcı olurmusun yine çok sevinirim :26: :71:

Son düzenleme:
Merhaba kızlaar :3: Bende başlamaya karar verdim :)
Okuduğum kadarıyla adetten sonraki tarih uygun. Benim de ayın 20-21nde bitiyo yani 2. alternatifi geçirmeden almam gerekiyo :) Yalnız alınan bölgenin saatini neden not etmemiz gerektiğini anlamadım yazılan saatler arasında alıcaz nasılsa?
Yardımcı olursnz sevinirim inşaallah sonuçlar güzel olur :)

şu ara pek olmasa da aycangül bazen bu saatlerin içinde daha da etkili olabilecek 1-2 saatlik filan saat dilimleri verebiliyor her bölge için de bu saatler değişiyor.
olur da bu eşref saatine denk gelirsek ayın pek güzel olur tabi:27:
saati not edersen senin için de ilerde sana özel bi çalışma yaparsa aycangül için de fikir verci olabilir şu saat daha etkili diye.
ben kayıt tutamıyorum maalesef banyo ne zaman müsait olacak diye beklediğim için saat gözetemiyorum genelde de geceyarısı gibi ancak alıyorum.

şu ara pek olmasa da aycangül bazen bu saatlerin içinde daha da etkili olabilecek 1-2 saatlik filan saat dilimleri verebiliyor her bölge için de bu saatler değişiyor.
olur da bu eşref saatine denk gelirsek ayın pek güzel olur tabi:27:
saati not edersen senin için de ilerde sana özel bi çalışma yaparsa aycangül için de fikir verci olabilir şu saat daha etkili diye.
ben kayıt tutamıyorum maalesef banyo ne zaman müsait olacak diye beklediğim için saat gözetemiyorum genelde de geceyarısı gibi ancak alıyorum.

Hee o yüzden yaniii :) Anladm canım ben yinede not ediyim ozaman nolur nolmaz :)
Teşekkür ederim =)

Back