Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

tatlııııııım sen çok iyisin Allahım razı olsun :) ben yarın saçlarımı kestircem uzamasında bi durgunluk olmaz degılmı? etresı gunde ağdaya gitcem

o kadar bakım yapıyoruz ama neden sonuç alamıyoruz-konusu 1. sayfadan alıntıdır:

"10 Kasımdan (dolunaydan ) itibaren ay 'la birlikte bizde küçüleceğiz :)
yani bu iki haftayı iyi değerlendirin..diyetlerden kolayca sonuç alacaksınız :)

09 Kasım 2011 saat 10:45’ ten 11 Kasım 2011 saat 21:10’ a kadar Ay Boğa burcunda olacak;
(10 Kasım 2011 23:15’te dolunay gerçekleşecek ve ay küçülmeye başlayacak)
saç bakımı için önemli tarihler.bu tarihler en çok saç köklerini kuvvetlendirmek isteyen arkadaşlarımın işine yarayacaktır.örneğin dökülme problemi olan yada saç kökleri ve uçları zayıf olan arkadaşlarım.(aslında bunlar da sağlıklı uzamaya dolaylı olarak katkıda bulunacaktır.)
saç kesimi için uygun değil.
killi bakımlar uygulayabilirsiniz. mineral ve tuz günleridir çünkü.
besin kalitesi tuz ve mineraldir..ayrıca kök bitkiler tüketmek yada çayını içmek çok yaralı olacaktır.çünkü 2 kat etkili.
DİKKAT: tansiyon hastaları tuza dikkat etmeli.çünkü dediğim gibi 2 kat etkili.
ayrıca mineral günleri olduğu için kil maskeleri için bulunmaz fırsat :)"

diyor sevgili Aycangül.bence kesmeyin saçınızı.

hmm çok sağol canım yaaa inanılmaz saç dökülmesi yaşıyorum.. bu tarihleri göz onune alırsak hangı tarıhler arasında kestırmem en uygunu acaba daha guclu uzaması ve doukulmememesı için

ikinci alternatifte regl olacaksan daha epey var demektir.ben böoyle bir durumda regl sonrasını beklemezdim.çünkü aralığa kadar uzatamazdım.
tabi tercih senin.kendi durumunu en iyi bilen sensin.
regl olmanada üzüldüm,19 kasım için sana bir güzellik yapacaktım :)

Ayy ciddi misin Aycangülcüm.
Ne güzel olurdu yaa
Bu ay çok çok güzel sonuçlar aldım.
Aslında dursa durabilecek durumda ama yine de alayım ilk alternatifte o zaman rahat edemiyorum.
Doğum kontrol hapına başladım onu kullanınca da hiç gecikme falan olmuyor kii..
Bir de bir şey daha paylaşayım benim tüylerimin yarısı sarı çıkmaya başladı.
Yani alt tarafı siyah üstleri sarı
Dip boyası gelen saçlar gibi ..

eski bir masal cnm sen nasıl alıyodun eskiden?jilet ilenmi

Genelde epilasyon aleti ile alıyordum.
Bazen acele edip jilet bazen ağda bazen eldiven ne denk gelirse.
Ama artık bikini bölgesi ve kol altı için eldiven veya ağdadan başkasını tercih etmiyorum.
Bacaklarımda yine epilasyon aleti kullanamıyorum ama asla jilete yaklaşmıyorum.
Ve ve ay bacaklarımın 1/4 ü ancak çıkmıştır.
Belki daha az.
Bikini bölgesi de oldukça boşluklu çıktı ..

arkadaşlar yeni okudum aylardır suregelen bır bılgı bu okumaya çalışıorum tum sayfaları ama bıtmek bılmıo bu denedığınız şey gerçekten işe yarıomu bn çok dertlıyım bu konuda uygulayanlar ne dusunuo çok merak edıorum heyecan yaptım tamamaen bıtıomu bu şekılde:)))

belki zamanla tamamen bile bitecektir ama benim henüz o durumda değil.
Yine de çok faydasını görüyorum ve artık epilasyonum acısız oluyor.
Çünkü kökleri zayıf.
İnanıyorum 1 yıl devam etsem çok farklı olacak sonuç.

bu konu benimde ilgimi çekti bende bu konuda muzdaripim bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim tam olarak napmamız gerekiyo ilk başta verilen tarihler hala geçerlimi ne uyguladıysam bende bi sonuç alamadım maelsef lütfen yardımcı olun 500 den fazla sayfa var hepsini okumak mümkün değil uygulayan çoğu arkadai memnun uygulamadan gördüğüm kadarıyla faydası olmuş ne mutlu onlara onlar adına sevindim bide kendi adıma sevinsem süper olcak :44:

benim de bacaklarımdaki tüyler acayip zayıfladı.
geçen ay alamamıştım ağdayla makinayla yapmıştım o yüzden. çıktılar ama sanırım bu çıkanlar geçen ay epilasyon yaparken daha çıkmamış olanlar...
o kadar ince ki çıkanlar bile,hem cansız hem baya açık renkli...
harika sonuçlar yaa... bitane bizim aycangülümüz

bu ayki ilk saat bana uygun ama ne kadar kısa süresi ilki geç 23:15 te başlıyor diğeri de erken bitiyor 9 da inşallah oğlan aksilik çıkarmazda alabilirim

mesajını aldım tesekkur ederim. kullanınca da bana bilgi verirsen cok sevinirim. bir de hamilelikte kullanılan bir sey mi? ben nasipse artik gebelik de dusunuyorum. hatta o yuzden bu kıl tuy islerini biraz kolaylasam diye hayal ediyorum :) ama bu tarihler bariz ise yaradı. insallah bu ay ikinci alternatifi bir kosesinden yakalayıp gene fayda gorecegim. gecen ay maalesef yapamamıstım

adı ne bu bıtkısel urunun bnde öğrenebilirmiyim????

ben buraya reklam olur diye yazamiyorum ve ozel mesaj da su an atamiyorum ama milida size de mesaj atabilir sanirim.

bu 21 günde kesin çözüm olan bitkisel ürünün adı nedir gerçekten bende çok merak ettim eğer böyle bişey varsa hemde 21 gün gibi çok kıza bir sürede bizde kullanalımm arkadaşım mümkünse bende adını öğrenebilirmiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…