tatlııııııım sen çok iyisin Allahım razı olsun :) ben yarın saçlarımı kestircem uzamasında bi durgunluk olmaz degılmı? etresı gunde ağdaya gitcem
o kadar bakım yapıyoruz ama neden sonuç alamıyoruz-konusu 1. sayfadan alıntıdır:
"10 Kasımdan (dolunaydan ) itibaren ay 'la birlikte bizde küçüleceğiz :)
yani bu iki haftayı iyi değerlendirin..diyetlerden kolayca sonuç alacaksınız :)
09 Kasım 2011 saat 10:45 ten 11 Kasım 2011 saat 21:10 a kadar Ay Boğa burcunda olacak;
(10 Kasım 2011 23:15te dolunay gerçekleşecek ve ay küçülmeye başlayacak)
saç bakımı için önemli tarihler.bu tarihler en çok saç köklerini kuvvetlendirmek isteyen arkadaşlarımın işine yarayacaktır.örneğin dökülme problemi olan yada saç kökleri ve uçları zayıf olan arkadaşlarım.(aslında bunlar da sağlıklı uzamaya dolaylı olarak katkıda bulunacaktır.)
saç kesimi için uygun değil.
killi bakımlar uygulayabilirsiniz. mineral ve tuz günleridir çünkü.
besin kalitesi tuz ve mineraldir..ayrıca kök bitkiler tüketmek yada çayını içmek çok yaralı olacaktır.çünkü 2 kat etkili.
DİKKAT: tansiyon hastaları tuza dikkat etmeli.çünkü dediğim gibi 2 kat etkili.
ayrıca mineral günleri olduğu için kil maskeleri için bulunmaz fırsat :)"
diyor sevgili Aycangül.bence kesmeyin saçınızı.
aycangül bu tarihleri sen nasıl neye göre ayarlıyorsun?
hmm çok sağol canım yaaa inanılmaz saç dökülmesi yaşıyorum.. bu tarihleri göz onune alırsak hangı tarıhler arasında kestırmem en uygunu acaba daha guclu uzaması ve doukulmememesı için
tatlııııııım sen çok iyisin Allahım razı olsun :) ben yarın saçlarımı kestircem uzamasında bi durgunluk olmaz degılmı? etresı gunde ağdaya gitcem
Aycangülcüm bir şey sormak istiyorum.
Aklıma takıldı.
Şİmdi ben regl olmadım henüz sanırım 2. tarihte regl olurum.
İlk tarih reglden önceye geliyor 2. tarihi kullanamıyorum.
Normalde reglden sonra almamız gerekiyor tüyleri.
Sence bu tarihimi kullanayım reglden önce olsa da yoksa reglim bittikten sonraki günlerde mi yapayım özel günler olmasa da küçülen fazdayken?
ikinci alternatifte regl olacaksan daha epey var demektir.ben böoyle bir durumda regl sonrasını beklemezdim.çünkü aralığa kadar uzatamazdım.
tabi tercih senin.kendi durumunu en iyi bilen sensin.
regl olmanada üzüldüm,19 kasım için sana bir güzellik yapacaktım :)
eski bir masal cnm sen nasıl alıyodun eskiden?jilet ilenmi
arkadaşlar yeni okudum aylardır suregelen bır bılgı bu okumaya çalışıorum tum sayfaları ama bıtmek bılmıo bu denedığınız şey gerçekten işe yarıomu bn çok dertlıyım bu konuda uygulayanlar ne dusunuo çok merak edıorum heyecan yaptım tamamaen bıtıomu bu şekılde:)))
kızlar tyü derdi kıl derdi artık bitiyor ALLAHIN İZNİYLE yeni bi sistem çıktı bitkisel bi ürün diğerleri gibi 3 5 ay azaltma değilmiş 21 gün sonra hiç bişi kalmıyomuş ben sipARİŞ ETTİM sanırım dualarım kabul oldu çok mutluyum
mesajını aldım tesekkur ederim. kullanınca da bana bilgi verirsen cok sevinirim. bir de hamilelikte kullanılan bir sey mi? ben nasipse artik gebelik de dusunuyorum. hatta o yuzden bu kıl tuy islerini biraz kolaylasam diye hayal ediyorum :) ama bu tarihler bariz ise yaradı. insallah bu ay ikinci alternatifi bir kosesinden yakalayıp gene fayda gorecegim. gecen ay maalesef yapamamıstım
adı ne bu bıtkısel urunun bnde öğrenebilirmiyim????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?