emeğine sağlık aycangülüm...................
yeni keşfettim bu başlığı. merakla ekim ayı tarihlerini bekliyordum uygulamaya geçmek için. bu ay kesin deneyeceğim. teşekkürler aycangul.
Aycangul ben ıstıyorum cnm zaten ozelden de mesaj atmısdım sana ılk alternatıf ıcın yapabılırım cnm
tamam canım,mesajını aldım ama dönemedim..
Benim bugün Reglimin 4. günü bu durumda ben 13 Ekim Perşembe günü mü yapacağım epilasyonu, Teşekkürler.
tamam cnm cevabını beklıyorum en sıkı takıpcınım pesını bırakmıyorum demıbu ay cıdden cok etkılı olmadı cnm eylul ama daha oncekı ıkı ayda guzel sonuc aldım cnm bır sene duzenlı yapıldıgında baya bı gelısme olur cnm herkese tavsıye edıyorum bende bu tarıhlerı cnm herkes faydalansın dıye cıdden ıse yarıyo cunku ne lazer epılasyon ne baska bısey hemde duzenlı agda yapmıs oluyo ınsan cok sagol cnm emeklerın ıcın zor oluyo senın ıcın ama degıyo cunku guzel sonuc verıyo cnm cok sagol
güle güle kullan canım..
bu ay saat istemiyor musun :))
evet canım ilk alternatif uygun..şifa olsun inşallah :)
Çok teşekkür ederim cevabın için. Online olduğun sırada yazdım size fakat eşim net, forum muhabbeti pek sevmez mecburen kısa kestim. Kusura bakmayın. Ben de muhakkak deneyeceğim ve tecrübelerimi yazacağım arkadaşım. Bu arada eşim kie yazıyorsun, ne yazıyorsun diye tam da tavır aldıki son sözü şu oldu "biliyorsun kıldan tüyden meseleler için birbirimizi kırmayalım" gülsem mi ağlasam mı :)) tamda konusunda konuşmuş... Şimdiden teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?