Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Tüy (kıl,vb.) sorununa hangi pencereden bakarsak bakalım onlar aynı pencerede duruyorlar.Öbür pencereden de baksak bize cee diyorlar bak ahanda burdayık abila !Biz onları istemesekte onlar bizi çok seviyorlar ne diyorlardı çiçek çocukları savaşma seviş!..Onlarla iyi geçinmekte fayda var çok istemesen daha da artıp gordün mü gordün mü kılları yolmayı gordün mü diye dalga geçiyorlar.Ne ağdalar ne jiletler ezberlediğim çok yöntem var pürüssüzlük diye diye olmayacağını bile bile belki de kendimden vazgeçtiiimmmm!

Aycangul ben ıstıyorum cnm zaten ozelden de mesaj atmısdım sana ılk alternatıf ıcın yapabılırım cnm

tamam canım,mesajını aldım ama dönemedim..

tamam cnm cevabını beklıyorum en sıkı takıpcınım pesını bırakmıyorum demı bu ay cıdden cok etkılı olmadı cnm eylul ama daha oncekı ıkı ayda guzel sonuc aldım cnm bır sene duzenlı yapıldıgında baya bı gelısme olur cnm herkese tavsıye edıyorum bende bu tarıhlerı cnm herkes faydalansın dıye cıdden ıse yarıyo cunku ne lazer epılasyon ne baska bısey hemde duzenlı agda yapmıs oluyo ınsan cok sagol cnm emeklerın ıcın zor oluyo senın ıcın ama degıyo cunku guzel sonuc verıyo cnm cok sagol

rica ederim canım..güle güle kullanın...

yeni tarihler gelmis ama ben hangisi bana uyacak su an bilemiyorum. gecen ay iki tarih de uygun olmustu ve baya bir fark etti keske bu ay da oyle olsa.

benım ıcın ılk tarıh uygun saat ıcın msj yazmak ıstedım fakat daha 100 tane yorum yapmam gereklı oldugundan hakkım yokmus burdan bana yazabılırmısınız saatlerını lutfen tsk

evet canım ilk alternatif uygun..şifa olsun inşallah :)

Çok teşekkür ederim cevabın için. Online olduğun sırada yazdım size fakat eşim net, forum muhabbeti pek sevmez mecburen kısa kestim. Kusura bakmayın. Ben de muhakkak deneyeceğim ve tecrübelerimi yazacağım arkadaşım. Bu arada eşim kie yazıyorsun, ne yazıyorsun diye tam da tavır aldıki son sözü şu oldu "biliyorsun kıldan tüyden meseleler için birbirimizi kırmayalım" gülsem mi ağlasam mı :)) tamda konusunda konuşmuş... Şimdiden teşekkürler...

bu sefer lazerme uycak 1. alternatiff hem regl sonrası zten tam bna uygun 2 gün sonra ama olsun beklerimm aycangüll saoolllll

Benim için her iki tarihte uygun değil ama ben yinede yapacağım.Geçen ayda aynı şekilde oldu.Kırılan tüylerime rağmen ve hatta hasta olmadan 2 gün önce yapmama rağmen iyi sonuç aldım.Kırılan tüylerim bile çelimsiz.Alınanların daha yeni kökleri gözükmeye başladı.:81::81:

evet kısmetse ben de bu ay tüm vücut olarak faydalanabilicem sonunda Allahıma bin şükür bakalım bakalım lazerle birleştirince nasıl bi etki görücem çok heyecanlıyımm arkadaşlar ya

Ben ne zamandır doğru düzgün ağda yapmıyorum yahu bıyıklarım da hiç çıkmıyordu tek tük durmadım aldım geçen hafta bugün baktım çıkmışlar yine

eşinin hislerine hayran kaldım,tebrik ediyorum :)
inşallah sen de ilk seferde faydasını görürsün :)

aycangülcümm özelden msj atmıştım sana canım d tarihimi falan istedin ama bana geri dönmedim alternatifler için 2.si bana daha uygun daha uzamadılar çünkü.müsait olunca mesajını beklerim canım

e yeni tarihler gelmişşşşş
ama benim tüylerim daha nerdeyse hiç çıkmadı kii

(bu arada isim vermek yasak herhalde ama, ağdanızı da şu hani kıllarla tüylerle, saçlarla çok ilgili bir marka var ya baay oxin :82: hah onun sir ağdası var, onunla da alırsanız bi de tarihlere denk geldi mi yemeyin de yanında yatınız efenim yaa )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…