• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

selam kızlar :3:bugün saat 16:15 itibari ile uygun boya gelmiş olan bütün tüyler başarıyla alınmıştır:12:
malum bölgeyi alırken acılar içinde kıvranan ve 3 de alıcam deyipte 2 den sonrasını söyleyemeyen ,bazende 2 günde anca bitiren ben ,toplam 10 dk da işlemi tamamladım:53: hayret ettim kendime yani ,acı ,şişlik yok denecek kadar az ,iyi iş çıkardım bugün:1:

şükür kavuşturana 2 aydır yoktum internete de giremedim tarihlere uyamadım yani :(
ama bu ay bugün itibariyle bütün işlemler tamam ve baya alıştım diye mi niye bilmem acı minimum bi de incelmişler mi ne :D
niyeyse pek bi hoşum :D
aycangul sen harika birisin senin sayende büyük zaferler kazanacağız inşallah :D

bugün geçti artık en iyisi yarın gündüz gözüyle yapmak,,ne güzel bu ay yine 5inde oldum regl,yani tekrar iki alternatifide kullanabilicem:16::16::16:

e yeni tarihler gelmişşşşş :52:
ama benim tüylerim daha nerdeyse hiç çıkmadı kii :62::62:

(bu arada isim vermek yasak herhalde ama, ağdanızı da şu hani kıllarla tüylerle, saçlarla çok ilgili bir marka var ya baay oxin :82: hah onun sir ağdası var, onunla da alırsanız bi de tarihlere denk geldi mi yemeyin de yanında yatınız efenim yaa :68::68: )

ne dediğini anlayamadığımdan ötürü özelden soruyorum şimdi :1:

aycangül,
inşallah sağlık gibi herhangi bir problemin yoktur canım,ben de bayağı merak ettim seni...:26:

bu saate kadar hasta hasta ağdayla uğraştım . eskiden çok güzel yapardım.yapmaya yapmaya unutmuşum . bu sefer sir ağda yapayım dedim.yine çok zor oldu .ama yavaş yavaş ustalaşıyorum.olayı kavradım gibi.bu ay inşallah eylül ayından daha iyi sonuç alırız.benim koltuk altı ve bikini bölgesi çok iyi sonuç veriyorda daha bacaklar bir fayda göremedi sanki.

Son düzenleme:
bende bu ay ilk defa aranıza katıldım perşembe gecesi aldım ve ilk defa bikini bölgemi tamamen alabildim çok mutlu oldum emla kremi kullandım ama yinede acı vardı ama buradakilerden okuduğum kadarıyla pes etmedim ve dayandım birde ağda işine başlarsam çok güzel olacak inşallah bir azalmada olur teşekkürler aycangül:21::21:

ben şimdi ağdaya gitmeyi düşünüyorum dönünce ne sürmemi önerirsin ? hani azaltmaya yardımcı olaraktan :26:

Aycangülümm nerelerdesin ?
Bir şeyin yok değil mi merak ettim seni.

ben de yaa... dünden beri diyorum bu kadar ara vermezdi, sınavları zamanında bile muhakkaak gelir girer bi bakardı die:44:
iinş bi sıkıntı yoktur canımcım! :26:

Sahi Aycangül nerelerdesin inşallah bir sorun yoktur.

aycangül,
inşallah sağlık gibi herhangi bir problemin yoktur canım,ben de bayağı merak ettim seni...:26:

Ayy çok şükür, iyi ol da yeter ki.

üzgünüm sizleri endişelendirdiğim için:(
aslında gitmeden önce ilk mesajları güncelledim,özel mesajları cevapladım,kişiye özel saatleri hesaplayıp gönderdim.eksik birşey bırakmamak için uyumadım o gece ama en önemli kısmını unutmuşum.haber vermeden yola çıkmışım.sonra da internetim yoktu.
gelince şöyle yüzeysel olarak baktım mesajlara ama çok yorgundum..dünden beri de badana boya işleri..
en kısa zamanda mesajları cevaplayacağım,hatta bu gece için planım bu:)

üzgünüm sizleri endişelendirdiğim için:(
aslında gitmeden önce ilk mesajları güncelledim,özel mesajları cevapladım,kişiye özel saatleri hesaplayıp gönderdim.eksik birşey bırakmamak için uyumadım o gece ama en önemli kısmını unutmuşum.haber vermeden yola çıkmışım.sonra da internetim yoktu.
gelince şöyle yüzeysel olarak baktım mesajlara ama çok yorgundum..dünden beri de badana boya işleri..
en kısa zamanda mesajları cevaplayacağım,hatta bu gece için planım bu:)

Çok sevindim problem olmamasına Aycangülcüm.
Nerelere gittin bakalım ?
Eğlendin mi ?

Çok sevindim problem olmamasına Aycangülcüm.
Nerelere gittin bakalım ?
Eğlendin mi ?

önce bodruma gittim.orada çoookkkk eğlendim.arkadaşım evlendi..
sonra istanbula geçtim.3 gün de orada kaldım..sonra tekrar buradayım işte..
şimdii site işleri başlıyor..yeni kayıt..kardeşim geliyor gürcistandan,çokkk özledim..sonra sınavlarım başlıyor:(((

mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım rastlantı sonucu buldum bu sayfayı çok da iyi oldu gördüğüm:69: çok faydalı bi bilgi bence. tüm sayfaları okumasam da çoğunu okudum ama ilk başta hiçbişey anlamadım tek anladığım regl dönemi bitiminden sonraki tarihin bize uygun olduğu.ve geçen ay bunu yaptım gerçi tüm bölgeyi aynı zamanlarda yapmadım ama inandığımdan mı bilemiyorum sanki bacaklarımdaki tüyler geç çıktı :61: bu ay da aynısını uygulucam bana verilen ilk tarih uyuyo 13-15 tarihleri arasında yapmayı düşünüyorum yine. fakat hangi bölgeyi hangi tarih ve saatte aldığımızı not etmenin mantığını çözemedim yani ne işe yarıyo onlar? bide 1.bölge 2.bölge vs tarzı yazılar gördüm onlar tam olarak neyi anlatıyo bunları merak ettim aydınlatırsanız sevinirim çok güzel bi paylaşım elinize emeğine yüreğinize sağlık:16::16::16:

hoşgeldin canım aramıza :) sevimsiz sorunu cevaplamış zaten ben yokken :)

aycangül

teşekkür ederim.özel mesaj atamıyorum.içimi okudun. :68: :71:
güle güle kullan fundacım :)

aycangül ben yaklaşık 1 yıldır regl dönemimin bittiği 2. veye 3. günü yapardım ağdamı ,
internetten öğrenmiştim ve bende çok işe yaradı resmen tüylerim azaldı ve geç çıkmaya başladı ,
(bikini bölgesi hariç ,o bölgeyi reglin bitiminden 1 veya 2 gün sonra ağda yapıyordum birdahaki regl dönemime 2 3 gün kala
(evli olduğum için mecburen)traş bıçağı kullanıyorum)
öyleki bir ay ağda yapıyordum ikinci ay ağda yapmaya gerek duymuyordum,
o derece kısacık uzuyordu ,ayrıca ağdamı evde kendim yapıyordum.
geçen ay verdiğin tarihe uydum ,yalnız ilk gün alamadım ikinci gün aldım tüylerimi şimdi regl im bitti ,
almam gerek fakat sorun şu ki hiç bir fark göremedim ,herşey aynı ,ama genede verdiğin tarihi bekleyeceğim bu ay ,saati tam uygulamadığım için olabilir diye düşündüm ,araştırmaların nasıl gidiyor merak ediyorum eminim bu yöntemin işe yaradığı kadınlar da vardır özellikle yazarsan memnun olurum ,kolay gelsin :3:

eylül ayı tarıhlerı bana hiç ii gelmedi malesef umdugumu bulamadım bı yerde yanlış mı yaptım ki:19::19:

Aycangül kardeşim malesef benim de eylül ayımın sonuçları istediğim gibi değil :( Ama ağustos çok işe yaramıştı. Neyse bu ay çok güzel sonuçları alırız hepimiz kurtuluruz şunlardan inşallah. Kolay gelsin saygılar :)

arkadaşlar çok normal..zaten ilk sayfaya not düşmüştüm bu konuda.ekim ayı yüzümüzü güldürecek bir ay değildi malesef.yine de saat vermeye çalışmıştım..ilk kez böyle oldu.önümüzdeki ay olacağını sanmıyorum..

aycangül bak aklıma ne geldi, tüy alma tarihi veriyorsun ya o ay hangi burcun ayı ise o burç üzerindeki etkisini araştırsan nasıl bir sonuç çıkar acaba ,
mesela bu ay terazi burcu ayı, terazi burcundaki bayanlar sonucu yazarken özellikle burçlarınıda ekleseler ve değerlendirme yapsan çok merak ettim de

canım saatleri not almanızı bu yüzden istiyorum işte.çok iyi yada dikkat çekici olumsuz bir durum olduğunda tüm detaylara bakıyorum saatler ve tarihler elimde olursa.bu konuya da bakıyorum zaten.

aycangül,

söze nasıl başlasam bilemiyorum..seni Allah çıkardı karşımıza...verdiğin yöntemi 2 kez uyguladım,geçtiğimiz tarihin saatlerini kaçırmıştım sonrasında da üşendim nasılsa kısalar diye..şimdi yeni tarih vermişsin ama inan bana ağdayla bile zor alınabilecek kadar az uzadılar..tam 1 ay hiç dokunmamama rağmen...yani ne yalan söyliyeyim bu kadar çabuk sonuç beklemiyordum...seni seviyorum :69:

bende seni seviyorum canım.ne güzel sonuçlar:)
keşke sana da bu ay saat verseydim.yaptın mı ağdanı?

Son düzenleme:
selam kızlar :3:bugün saat 16:15 itibari ile uygun boya gelmiş olan bütün tüyler başarıyla alınmıştır:12:
malum bölgeyi alırken acılar içinde kıvranan ve 3 de alıcam deyipte 2 den sonrasını söyleyemeyen ,bazende 2 günde anca bitiren ben ,toplam 10 dk da işlemi tamamladım:53: hayret ettim kendime yani ,acı ,şişlik yok denecek kadar az ,iyi iş çıkardım bugün:1:

tebrikler :)

şükür kavuşturana 2 aydır yoktum internete de giremedim tarihlere uyamadım yani :(
ama bu ay bugün itibariyle bütün işlemler tamam ve baya alıştım diye mi niye bilmem acı minimum bi de incelmişler mi ne :D
niyeyse pek bi hoşum :D
aycangul sen harika birisin senin sayende büyük zaferler kazanacağız inşallah :D

seni de tebrik ediyorum canım..kazanacağız tabi ne sandın :)))

bugün geçti artık en iyisi yarın gündüz gözüyle yapmak,,ne güzel bu ay yine 5inde oldum regl,yani tekrar iki alternatifide kullanabilicem:16::16::16:

4 ayak üstündesin desene :)

Back