Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

canım artık ekim tarihlerini ver bak herkes sabırsızlıkla bekliyo ALTAMİANO aynen bende korkuyorum bişey olsa yüzümüze tükürcekler nerden bilsin millet bizim dolunayı beklediğimizi

tatlım 13 ekimden önce mümkün değil :))))

allahtan evli değilim de tarihi beklicem o yönden kafam rahat evli olanlar siz nasıl bekliyosunuz eşiniz bişey demiyo mu???

allahtan evli değilim de tarihi beklicem o yönden kafam rahat evli olanlar siz nasıl bekliyosunuz eşiniz bişey demiyo mu???

ben hem evli hem hamileyim.. 9. ayım.. şimdi bi sancım tutsa, bırakın beni önce özel bi işim var diye banyoya kitliycem herhal kendimi.. napcam bilmiyom.. gerçi eylüldeki son tarihte almıştım daha pek çıkan bişi yok ama ne bilem tırsıyom işte.. :78:

canım bnce hiç tarih falan bekleme sen çnkü ben yengelerimden biliyorum gelip gidip devamlı kontrol ediyolar yani görüyolar devamlı hiç riske atma kendini sonra hem doğum acısı hem utanç kötü olur yaa

canım allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

aycangül evlendim de geldim :)))
tatlım benim bacaklarımda bir kez deneyebilmeme ragmen acayip bi etki var
diğer yerlerim o kadar farketmedi ama bacaklarım çok geç çıkmaya başladı
ayy acaba kalıcı mı bu ya hep böyle geç mi çıkacak
seni izlemeye devam edicem
saatlerimi not almıştım istersen verebilirm

inşallah bende faydasını görürüm yeni başlayacağım.
aycangül arkadaşım çok teşekkürler, çok güzel ve faydalı bir konu olmuş:)

hoşgeldin musmutlu :)))
allah daim etsin mutluluğunuzu tatlım..
ekim 12 den sonraya bi güzellik yapalım sana yeni gelin :))

inşallah bende faydasını görürüm yeni başlayacağım.
aycangül arkadaşım çok teşekkürler, çok güzel ve faydalı bir konu olmuş:)

rica ederim canım..inşallah en yüksek faydayı görürsünüz kısa zamanda:)

Merhabalar..
bende denemek istiyorum bunu ne zaman yapmak gerekiyor açıklar mıısnız

bir hafta içinde ilk sayfada vereceğim ekim ayı tarihlerini tatlım:)

aycangülüm bişey sormak durumundayım yüzümdeki kırdığım tüyleri sence alayım mı yoksa bekleyeyimmi ne dersin tüy azaltıcı kullanıyorum tarihlerle paralel olsun diye..ya da almayıp etkiyi daha mı net görmemi mi tavsiye edersin?bi de yüz bu ya hani ondan

hoşgeldin musmutlu :)))
allah daim etsin mutluluğunuzu tatlım..
ekim 12 den sonraya bi güzellik yapalım sana yeni gelin :))

canım çok sağol hoşbulduk:)
valla evlendikten sonra neti bulur bulmaz senin sayfaya baktım yeni tarih var mı diye
12 ekim azcıkın uzakmış ama sabredicem ya
duacıyım sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…