Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Çok mutsuzum çok.
Reglim gecikti doğal olarak da bitmedi daha.
Buna yetişirim diye ilk tarihte de almadım ki.
Kaldım böyle işte.

çenemdeki tek kıl için ve boyun bölgemdeki tüyler için iğneli epilasyon yaptırıyordum. en az 10 kere aynı yere gittim ama inatla çenemdeki kıl aynı kalınlıkta çıkmaya devam etti. bende dudak üstümü 2 senede bitiren yere gittim. ve tek bir sefer yetti çenemdeki tek kıl ve bazı kalın tüylerimin bir daha çıkmamasına. 8 aydır bir daha çıkmadı. ya bu işi yapan kişiden kaynaklanıyor ya da o gün belki o önemli günlerden biriydi. tam olarak günüde hatırlamıyorum ama. açıkcası kafam çok karıştı. ama şuna inanıyorum bazen tek sefer kalınlığı rengi ne olursa olsun kılın tamamen yok olmasına yetiyor. belkide epilasyondan sonra anında sürdüğü limondan kaynaklandı.

aycangülcüm ben koltukaltımı malesef kendim çekemiyorum onun için yengeme yaptırcam onu da ancak akşamüstü yaptırabilirim geceye kalamam ne dersin sence etkili olur mu geçen ay çok memnun kalmıştım ben 2. tarihte ve 2. bölge saatinde yapmıştım

canım benim çok sevindim,benim için özel bir gündü şimdi daha da özel oldu...istediğin pasta olsun ellerimle yaparım neyli sevdiğini söyle yeter.zaten aramız ne kadar ki çay demlenene kadar gelirsin...

bursaya gelişimiz hem ticaret hem ziyaret..bu sene çok sık geldik,küçük kızımın kulaklarında işitme kaybı vardı..ameliyat ihtimali yüksekti.çok şükür şimdilik risk yok,6 ay takipte olacağız.inşallah tamamen iyileşir.eşim iş için geliyor,biz de analı kızlı gezicez.kızlar lunaparkı istiyorlar ama kapandımı bilemiyorum tabi.son gidişimizde lunapark ve hayvanat bahçesini gezmiştik bayıldılar...burdan istediğin birşey varsa söyle tatlım,seve seve...

teşekkür ederim tatlım, ne demek :)

inşallah canım:)
biliyrsun asıl önemli olan senin şanslı dönemlerin.ben burada genel olarak veriyorum zaten.
belki de daha iyi olur senin için :)

geçmiş olsun canım..allah şifa versin..
küçük kızın koç burcumu yoksa :)
pastamı düşüneyim bi o zaman :)
canınızın sağlığı canım,ne isterim..güle güle gelin,güle güle gidin inşallah:)

yapan kesinlikle çok önemli.kıl kökündeki yağa ulaşıp akımı öyle vermesi gerekiyor.ama malesef çoğu yer seri yapmak adına kılın köküne tam olak ulaşmadan verip çıkıyor akımı.bu hem bitiş süresini uzatıyor hem de bir süre sonra kıllar gücünü toplayıp yeniden geliyor.
ben şanslıydım bu konuda.seher hanım beni bilgilendirmişti püf noktaları konusunda.ben her kıl kökünden yağın yanış sesini duyuyordum.ki geri dönüş de olmadı !!!
ama emin ol yaptırdığın zaman da önemli.zamanında gidildiğinde 2 yıl sürecek olan epilasyon 1 yıla kalmadan biter!
hem zamandan hem paradan tasarruf.
limonla ilgisi olmadığından eminim ben.

yağın yanış sesi bnde tüyler ince olduğu için iğneliye mi geçsem diorum ama burda iğneli konusunda iyi br yer var mı ondan emin değilim o yüsden ilgimi çekti şekerlerr

merhaba aycangul. bugun epılasyonumu gunduz yaptım saatlerı varmıs gormemıstım. bı sıkıntı olmaz ıns. ılk defa epılator aletı ıle genıtalı aldım bugun hem de ozel gune geldı ıyı oldu umarım ıse yarar. aksama da bacakları alıp gunu tamamlamayı planlıyorum. hatta kollara da gırecegım kısın :78:

kızlar tesadufen buldum okudum burayı

bende genital bölgem için denemek istiyorum..Diğer yerlerimi 2 sene önce lazer epilasyon yaptırtmıştım..

şimdi nasıl yapacağım tarif eder misiniz??

Merhaba,

Konu gerçektende çok ilginç geldi ve bu kadar güncel tutulmasının sebebi birçok kişinin olumlu sonuçlar alması. Merak ettiğim şuanda ben reglim. Tarih olarak 27 eylül yakın görünüyor o tarihte adetimin 5. günü oluyor ben 3. günde gusul abdesti alıyorum rahatlamak için sonra bittiğinde tekarar alıyorum sizce alabilirmiyim tüylerimi o tarihte bide bölge olarak saatler verilmiş bacaklar hangi aşamada saat kaçta alınabilir. Eger tuhaf sorular sorduysam kusura bakmayın tam olarak anlamadım anlamaya çalışıyorum. Aydınlatabilirseniz sevinirim şimdidem teşekkür ederim.

bende koltuk altımı 25 eylul gecesıne saklamıştım 6. bölgedeyım saatıne göre alacaktım fakat bu sabah uyandıgımda regl oldum( yınede koltukaltımı alsam gece faydası olur mu acaba?

merhaba,

bu sayfayı 1-2 aydır takip ediyorum, ben de dolunay tarihlerine göre bu ay başlayacağım ama iki sorum olacak,
epilasyon yöntemi olarak makineyi tercih edersek nasıl olur bir de benim regl olmama 10 gün var.(6 ekim) 25 eylül
tarihi bana uygun mu bilemedim ?

herkes epilataörlerini veya ağdalarını hazırladı mı az bı zamanımız kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…