Çok güzel sonuçlar mı bekliyoruz bu gece için.
Off aylardır yapmıyorum bakalım ne olacak ama kırarsam diye korkuyorum ben de .
en azından bazılarınız için tatlım.
biliyorsun ki bu kişiye özel bir yöntem aslında.ama tek tek hepiniz için özel bir çalışma yapmam mümkün olmuyor.
bu kez zaman aralığı çok kısa olduğu için iyice daraltma imkanım oldu.
buda sizlerin şansını arttırdı.
bazılarınıza çok etkili olacağını düşünüyorum.tabi kaç kişi yapar,düşündüğüm özellikteki kişiler yapar mı bilemiyorum ama umut ediyorum en azından:)
2-3 hafta sonra belli olur:)
tatlım sende 1. ve 2. bölgeyi dikkate al ama 5-10 dakika sonra başla yetiştirebileceksen.
Ayy merak ettim acaba uyuyor muyum o günlere.
Çok soru sormuyoruz biliyorum da daha da özel olmasının astrolojik yapmımızla mı ( bu da ne oluyorsa) yoksa hormonal-fiziksek özelliklerle mi alakası var ?
hani benden açıklama istemeyecektiniz artık !!!
canım adetli olacaksın diye cevaplamadım.türkiyeyle arandaki saat farkını hesaba katarak yapabilirsin ya da bulunduğun şehri yaz ortalama bi saat vereyim.
kafam acayip derecede karıştı...sevgili aycangül , tüy sorunu bütün bayanların başbelasıkonuyu bu hafta keşfettim,sanırım o önemli gün bugün...saat 23:00 itibariyle tüyler yok oldu :) buraya kadar tamam ama malum konu çok uzun,hepsini okuyamadım,atlaya atlaya geldim...bazı şeyleri sormayın demişsin canım,anlayışla karşılıyorum...ben aklıma takılanları bir sorayım,sakıncalıysa cevap verme canım...
hangi bölgede olduğumuzu nasıl anlıyoruz?
koltukaltı,bikini bölgesi vs vücut kısımları için de ayrı saatler mi var bu gece için?ben hepsini sırayla aldım
1. bölgedeyim :) çocukları yatırdıktan sonra başladım yani 23:05 gibi 23:30 gibide bitti.galiba ennnn uygun saatlerde yapmışım:) çok mutluyum,çok ama çok teşekkür ederim aycangül
bu arada saç topiğini de gördüm şimdi de oraya geçiyorum canım,emeğine sağlık...
Kıl tüy işleri tamamdır.
Teşekkür ederim Aycangüll ..
Ama çok kısa geldi acele ettim ayy yoruldum.
zamanla yarıştırıp size her ay bu adrenalini yaşatıyorum,kıymetimi bilin.
millet böyle bir heyecan yaşamak için tonla ödeme yapıyor :))
üstelik hayati risk te yok bende :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?