Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

peki almanyada yasayanlar nolcak saat kac gibi uygun olur ki??

ve bi sorum daha olacakti daha önceden cevap vermissindirde ben göremedim ya her sayfayada tek tek bakamadim
adet dönemine denk gelirse daha mi kalin cikiyorda tüyler? ne gibi bir etsiki oluyo yani adet döneminden sonra olmasi ?:79:

evet canım adetliysen yapma..kalın ve sert çıkarlar.

tatlım sende 1. ve 2. bölgeyi dikkate al ama 5-10 dakika sonra başla yetiştirebileceksen.

Slm Aycangüll yarın değilmiydi bu tarihler ama 5 10 dak başla yazmışsın okadar bekledim geçtimi yani
Ben de 1.2. bölgedeyim yapıyımmı şimdi hemen yoksa yarın gecemi yapıyım anlayamadım

Slm Aycangüll yarın değilmiydi bu tarihler ama 5 10 dak başla yazmışsın okadar bekledim geçtimi yani
Ben de 1.2. bölgedeyim yapıyımmı şimdi hemen yoksa yarın gecemi yapıyım anlayamadım

canım yarın akşam verdiğim saaten 5-10 dakika sonra başla demek istedim.çünkü o 3. bölgeye daha yakın :)
sen verdiğim saatte başla yarın akşam :)

canım yarın akşam verdiğim saaten 5-10 dakika sonra başla demek istedim.çünkü o 3. bölgeye daha yakın :)
sen verdiğim saatte başla yarın akşam :)

Bi an bi dehşete düştüm
Okadar işkence çektim kaçırdım sandım ohhhyyyyyyyyy derin bi nefes çekiyim ozaman
Teşekkürüs ederim Kolay gelsin Hakkını helal et okadar uğraşıyorsun....

Bi an bi dehşete düştüm
Okadar işkence çektim kaçırdım sandım ohhhyyyyyyyyy derin bi nefes çekiyim ozaman
Teşekkürüs ederim Kolay gelsin Hakkını helal et okadar uğraşıyorsun....

paniğini taaa buradan hissettim canım :)
teşekkür ederim,helal olsun:)

yaa 1. 2. bölge falan ne oluyor bilmiyorum ben, ben bikini bölgesi ile bacaklarımı almak istiyorum bu akşam, onlar kaçıncı bölge oluyor :92: haftadır bekliyorum valla

yaa 1. 2. bölge falan ne oluyor bilmiyorum ben, ben bikini bölgesi ile bacaklarımı almak istiyorum bu akşam, onlar kaçıncı bölge oluyor :92: haftadır bekliyorum valla

Ben de bu gece işbaşında olacağım inş. Bu sefer kaçırmadım şükür. :))

Son düzenleme:
peki sagol canim.. yalniz ilk sorumu unutmussun:93: almanyada yasayanlar napcak? saat kac gibi uygun olur.. böyle bölge bölge olunca bilemedim simdi

canım adetli olacaksın diye cevaplamadım.türkiyeyle arandaki saat farkını hesaba katarak yapabilirsin ya da bulunduğun şehri yaz ortalama bi saat vereyim.

benim bölge 3'ün hemen başlangıcında ya da 2'nin sınırında da olabilirim, biliyorum çok yoğunsun Aycangül ama bi aydınlatıversen

düzeltme :) : bu iletiyi yazdıktan hemen sonra şu sonuca ulaştım kendi başıma, iki bölge arasında kalınca kesişen iki bölge için kesişen dakikaları esas alacağım :)

Son düzenleme:
Bu başlığı bir kaç gün önce gördüm ve denemeye değer dedim :) Paylaşım için çok çok teşekkürler aycangul Bu gece deneyeceğim inşallah. Bakalım etkisi nolucak, benimkiler zaten ince inşallah dahada incelip yok olurlar :)

Benim bir sorum var ben 2. Bölgedeyim, saatleri şöyle yazmışsınız: 1. ve 2. bölgeler.....23.04-23.58 arası. Bu aradaki 54 dakika içinde tüylerimi almam gerekiyor dimi? Doğrumu anlamışım? :) Yani tabi o saatten öncede alabilirim biliyorum ama bu verilen saatlerin arasında almam daha mı iyi olur?

değdiğini en fazla bir kaç ay içinde mutlaka göreceksin :)
hatta belki de hemen
evet canım o 54 dakika diğer saatlerden daha özel.
hatta bazılarınızda "olağanüstü" etkilere sebep olacağından eminim.
keşke 1 alternatif böyle kısa olsaydı da ona saat verebilseydim.çoğu arkadaşımız tüylerini aldı
zaman zaman böyle saat verebilirim.o nedenle sık sık bak topiğe.bazen son anlarda da önemli güncellemeler yapabiliyorum.

aycangül beklenmedik bi zamanda regl olmana üzüldüm yaa
bi arkadaş kollarını alırken kırdığını söylemiş, bende de aynı sorun var, kollarımdaki çok az kılı kökünden alabilmişim sadece, bu akşam alıcam kırılanları bi daha, bakalım alabilecek miyim daha doğrusu, herkese kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…