peki almanyada yasayanlar nolcaksaat kac gibi uygun olur ki??
ve bi sorum daha olacakti daha önceden cevap vermissindirde ben göremedim ya her sayfayada tek tek bakamadim
adet dönemine denk gelirse daha mi kalin cikiyorda tüyler? ne gibi bir etsiki oluyo yani adet döneminden sonra olmasi ?:79:
tatlım sende 1. ve 2. bölgeyi dikkate al ama 5-10 dakika sonra başla yetiştirebileceksen.
Slm Aycangüll yarın değilmiydi bu tarihler ama 5 10 dak başla yazmışsın okadar bekledim geçtimi yani
Ben de 1.2. bölgedeyim yapıyımmı şimdi hemen yoksa yarın gecemi yapıyım anlayamadım
canım yarın akşam verdiğim saaten 5-10 dakika sonra başla demek istedim.çünkü o 3. bölgeye daha yakın :)
sen verdiğim saatte başla yarın akşam :)
Bi an bi dehşete düştüm
Okadar işkence çektim kaçırdım sandım ohhhyyyyyyyyy derin bi nefes çekiyim ozaman
Teşekkürüs ederimKolay gelsin Hakkını helal et okadar uğraşıyorsun....
yaa 1. 2. bölge falan ne oluyor bilmiyorum ben, ben bikini bölgesi ile bacaklarımı almak istiyorum bu akşam, onlar kaçıncı bölge oluyor :92: haftadır bekliyorum valla
yaa 1. 2. bölge falan ne oluyor bilmiyorum ben, ben bikini bölgesi ile bacaklarımı almak istiyorum bu akşam, onlar kaçıncı bölge oluyor :92: haftadır bekliyorum valla
hoşgeldin canım aramıza
evet canım adetliysen yapma..kalın ve sert çıkarlar.
Ben de bu gece işbaşında olacağım inş. Bu sefer kaçırmadım şükür. :))
peki sagol canim..yalniz ilk sorumu unutmussun:93: almanyada yasayanlar napcak? saat kac gibi uygun olur.. böyle bölge bölge olunca bilemedim simdi
Bu başlığı bir kaç gün önce gördüm ve denemeye değer dedim :) Paylaşım için çok çok teşekkürler aycangulBu gece deneyeceğim inşallah. Bakalım etkisi nolucak, benimkiler zaten ince inşallah dahada incelip yok olurlar :)
Benim bir sorum var ben 2. Bölgedeyim, saatleri şöyle yazmışsınız: 1. ve 2. bölgeler.....23.04-23.58 arası. Bu aradaki 54 dakika içinde tüylerimi almam gerekiyor dimi? Doğrumu anlamışım? :) Yani tabi o saatten öncede alabilirim biliyorum ama bu verilen saatlerin arasında almam daha mı iyi olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?