bu ay 28 inde yapabilicem yalnız ben kaşlarımı kuaförde aldırıyorm hayal kırıklığına uğradm o saatlerde gidemicem napsamkii acaba 29 sabahı erkenden gtsem işe yarar mıı?:84:
ayy kizlarrr ben yarina adetliyimm geciktigi icin 28ine denk geldi.. kacirdimmm 2alternativide 1de alicam artik
kısmet canım.bende regl maduru oldum.
2 eylülde regl olmam gerekirken dün oldu.
üstelik iftara sadece 5 dakika kalmıştı
ben de ilk defa 1. alternatifi değerlendirdim.
bütün bölgeleri aldım. sonuç güzel gözüküyor.hala ufukta kıl tüy yok.
yalnızca bir bölge için bunu söyleyemeyeceğim. kaşlar için...
kaşlar zaten hemen ertesi güne çıkan varlıklar;
o yüzden uzun süre çıkmamasını beklemedim zaten.
yine de ertesi gün değil bir kaç gün sonra çıkmaya başladı. bu da kaşların huyundan kaynaklanıyor diye düşünüyorum.
ama daha güçsüz çıktılar.
bence demekki bütün bölgeler için sonuçlar güzel.
aycangül bu senin
hem de iftara 5 dakika kalaaişte asıl regl madurluğu bu
ben de ilk defa 1. alternatifi değerlendirdim.
bütün bölgeleri aldım. sonuç güzel gözüküyor.hala ufukta kıl tüy yok.
yalnızca bir bölge için bunu söyleyemeyeceğim. kaşlar için...
kaşlar zaten hemen ertesi güne çıkan varlıklar;
o yüzden uzun süre çıkmamasını beklemedim zaten.
yine de ertesi gün değil bir kaç gün sonra çıkmaya başladı. bu da kaşların huyundan kaynaklanıyor diye düşünüyorum.
ama daha güçsüz çıktılar.
bence demekki bütün bölgeler için sonuçlar güzel.
aycangül bu senin
merhabalar ben yeniyim sız tanısıyormusunuz ? Ne guzel konusuyosunuz ben yapıcak bısey bulamadım :)
kısmet canım.bende regl mağduru oldum.
2 eylülde regl olmam gerekirken dün oldu.
üstelik iftara sadece 5 dakika kalmıştı
pof ki ne pofff
geçen pazar aldım kollarımı bacaklarımı ama kollarım 3 gün sonra çıkmaya başladı sanırım ağda yaparken kırıyorum yaa bu 3 alışım ilkinde hiç bi sorun yaşamadım ama son 2 alışımda neyi ters yapıyorum bilmiyorum ama kırmadan alamayı beceremiyorum tüylerinin çıkış yönünün tersine çekiyorum yana doğru oldugu için zorlanıyorum ama bi insan hepsini kırmayı nasıl başarır anlamıyorum
kollarını alan arkadaşlara sesleniyorum yan yan nasıl ağda yapıyorsunu ağdayı az bi kısıma süre süremi yapıyosunuz nedir bu işin püf noktası bi sonraki ay da böle dik dik çıkarsa artık kollarıma bişey yapmıcam ağdacıya gitsem onlarda baştan savma yapıyor lazere gitsem bi kol 150 veremem poffffff ki ne pofffffffffffffffff
canım ya izmit kocaeli tam 2 3 çizgisinin altından geçiyo nasıl olcak ben 2. bölgedemiyim 3. mü hı
aycangül, pendik hangi bölgede oluo cnm ya ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?