Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

aycangul'cum benim ilk yapışımdı saatleri not aldım. Gerçi yarısını şimdi yaptım, yarısını sabaha yapıcam.
Bakalım hangi saat diliminde alınanlar daha geç gelicek :)

dolunayı görmeden epilasyon yapmayın diyorsunz ya ama dolunay değil ay 15 ağustos dolunaydı anlayamdım

dolunayı görmeden derken, dolunaydan önceki 2 haftalık büyüyen ay fazında yapılmaz demek istemiş atalarımız.
biz de dolunayı gördükten sonraki 2 haftalık küçülen ay fazını kullanıyoruz onların tembihlediği gibi.
ben bu iki haftalık dönem içinden (buna dolunay da dahil) en etkili günleri tespit ediyorum.yani şansımızı hatırı sayılır derecede arttırıyorum.
hatta en etkili günler içerisinden en etkili saatleri bulmak için çalışmalarıma devam ediyorum.
mesele bu aslında :)

canim sorun degil.. yinede sagol cvp verdigin icin.. vallah ne yalan söyleyim uzun zamandir jiletle aliyordum.. uzasin diye ellemedim son haftalarda
makinayla aldim canim baya bi yandi ama ne biliyim umarim iyi sonuc alirim.. bir umut iste :)
Simdi not ettigim saatleri sana özelden mi atayim napiyim? ayrica ne ise yariyacak cok merak ettim

bende dün gece büyük bi kısmını bitirdim. epilasyon işlminden sonra zırnık uyguladım.
bundan sonra uygularmıyım bilmiyorum. bütün evi zırnık kokusu sardı. lağam çukuru gibiiii. umarım onunda etlkisiolur

Son düzenleme:
bugün ben de aranıza katıldım arkadaşlar... ne zamandır bu günü bekliyordum tüylerimi aldırmak için, yeni geldim kuaförden kurtuldum hepsinden hadi hayırlı olsun bana:81:

sıhhatler olsun canım.
not almayı unutma..bakarsın süper bi sonuç çıkar,eylüle saat verebilirim bende sana

dakikası dakikasına not aldım bu arada ben geçen ay koltuk altımı aldığım saatten çoooook memnun kaldım, aylardır bu yöntemi kulllanıyorum, fakat en çok geçen ay memnun kaldım, onun da saatini not almıştım, duruyor o da.

bende aldim bitti ohh

ama aycangül e bölge ve saati özelden mi yaziyoruz onu kacirmisim

kimse cevap vermeyecek mi

ühüüü yaktin beni aycangül ben tam bir saat önce almis oldum

aglamak haykirmak istiyorum dünyaya ne bahtsiz bir kadinim ben

neysem seni cok sevdigim icin affediyorum artikin bu seferlik

özelden yazdim sana canim bilgileri umarim bir dahaki aya sert cikmazlar

kızlar genital bölgeyi de epilasyon aletıyle alıyosunuz.. of acır vallaha..içime çöker acısı. şimdi ben 29unda adet olucam e ne zaman alıcam.:26:

aycangül saatlerimi not aldım
ayın sonunda adet olucam
10 eylülde evleniyorum
eylül tarihi ne olur acaba?
düğünden önce bi kere daha yapmam lazım çünkü

ben de bugün bacakları 18.30-19.40 arası epi'ledim
koltukaltlarımı 21.00-21.30 arası
gıdığımı da 21.30 civarında aldım.
yarın da bıyıklara ve kaş arasına operasyon yapçam :)

bu arada aycangül önceden de sölemiştim. belki gözünden kaçmıştır die gene söyleyeyim dedim. geçen ayki verdiğin tarihlerde cumartesi gününe denk gelen tarihte ikindi civarı rastgele bi tüyümü koparmıştım. çok münasebetsiz yerde çıkıodu :) hala çıkmadı kızzzz. maşallah diyeyim de :) şimdi diorum ki keşke geçen ayki tüm operasyonlarımı o gün o saatte yapsaydım. canım sana bahsettiğim o günün ve o saatin herhangi bi özelliği var mıdır acaba? belki işine yarar diye söyleyeyim dedim.

öptümmmmm

Bütün genital bölgeyi makineyle alanların tüyleri çok az sanırım. Çünkü bazılarının dudak kısmının sadece ön tarafında az bir şey oluyormuş. O da makineyle rahat bir şekilde alınabilir. Ama tüylerin alanı geniş olanlar için, hepsini makineyle almak çok zor. Gerçi koltuk altını bile makineyle alınca çok acıtıyor. Ağda en uygunu.

Bu arada bu başlıktaki konuyu daha önce duymamıştım hiç. Dün tesadüfi bi şekilde o zaman aralığına denk getirmişim. Bakalım ne zaman çıkacak :)

Son düzenleme:
arkadaslar ben konuyo cok gec kaldım galıba. bırı bana kestirmeden ne oldugunu anlatabılırmı. tüy sorununu benım kadar yasayanınız varmı bılmıorum pko var bende ve yüzümde cok var her gun alıyorum bıktım artık. banada yardım edın ne olur. ınanın benı bu dertten kurtarabılırsenız ömür boyu duacınız olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…