cığım,yap canım yap :)
şimdiden sıhhatler olsun
aycangülcüm ya aklıma bi soru takıldı yorumlardan bulmaya çalıştım ama bulamadım bugün de son gün olduğu için mecbur sorcam çok kez sorulduysa kusuruma bakma cnm:) belirlenen günlerde sadece bi bölgeyi mi alıyoruz mesela ben bugün yapcam ama tüm vücüdü düşünüyordum bi arkadaşın yorumunu görünce merak ettim sadece bacakları mı alıyoruz gibi bişey yazmıştı... bugün sadece bacaklar mı alınıyo canım
arkadaşlar ben yine bi hata yapmışım.:96:
19 ağustos sabahı 05.00 ten itibaren değil 16.37 den itibaren yapabiliyorsunuz epilasyonunuzu.
umarım yarın da bakarsınız topiğe.
ilk sayfayı düzenledim tekrardan.
bu ayki dikkatsizliğim için bağışlayın lütfen
ben sabah kalkar kalkmaz hallettım işlerimi
Her yer alınabilir,sormuştum Aycangül'e.
benim sorumu gören olmadimibu özel günlerde alinan bölgelerde aci hissi yine aynimi yoksa azaliyor mu arkadaslar??
Geçmiş olsun
Yanlış zamanda alındıkları için daha çabuk çıkarlar ve siz de 28ine yetişirsiniz olmaz mı ki?
Regl sonrası tarihlerde alırsan çok fazla acı hıssı olmuyor .
Bakalım sonuc ne olacak ustelık haddınden fazla uzatmıstım sırf tarıhler için
hmm peki tsk ederim
Bu ayın raporunu yazıyorum efendim müsadenizle.
Bacaklarımda tek tük çıkan yerler var onlar da batıklardır kesin ya da kırdıklarım.
Anlamadığım bacaklarımın devamı olan ayaklarımın üstündeki lanet tüyler neden hemen çıkıveriyor etkilenmiyor bacaklarım gibi.
Koltukaltımda da epey azalma var ve geç çıktı ama bacaklarımdaki etki yok.
Bikinide de gerçekten artık tüyler yani ve çok kısalar ağdayla alabilirim belki ama eldivenle mümkün değil.
Gelecek aylarda görüşmek üzere arkadaşlar kolay gelsin hepimize.
Bu arada 21. yy'ın Güzellik Tanrıçası Aycangül'üm seni çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?