ya kızlar ben saatlerdir bakınıyorum ama hiç bişi anlamadım ya tamamınıda okuyamıyorum sayfanın şimdi benm bir kaç sorum olucak lütfen açıklayıcı cevaplarını bekliyorum kızlar
1- tüyler dolunay varken mi alınacak
2- yoksa dolunayın gidip yeni ayın mı gelmesi gerekiyor
3- peki dolunay olduğu gün adetliysek ne zaman alıyoruz bir dahaki dolunaydamı
4- peki diyelim ki benm olduğum yerde dolunay gece 2:00 de falan görüldü o zaman mı kalkıp alıcam yani nasıl olucak bu :26:
yurt dışında olupta bana ürün getirebilecek bir arkadaş var mıı
dört soru da birbiriyle bağlantılı olduğu için şöylece bi toparlayıp cevaplamaya çalışıcam. konu sahibi aycangül her ay epilasyon yapacağımız tarihleri konunun ilk sayfasında bizimle paylaşıyor. bu konu dolunayla bağlantılı tabi ki, fakat aycangül yaptığı araştırmalar sonucunda dolunayın yılın sadece üç ayında etkili olduğunu öğrenmiş. diğer aylar da tüylerin sonunu getirmeye yönelik tarihler tespit ediyor, ilk sayfada da gördüğümüz üzere her ay iki alternatif tarih var, bizler hangi tarih adet dönemimizden sonraysa onu kullanıyoruz, yani adetliyken ya da adetimize birkaç gün kala tüylerimizi almamaya özen gösteriyoruz. son soruna da şöyle diyebilirim: aycangül zaten tarihleri verirken saat aralığını da veriyor.
hep beraber tüysüz günlere
canım 19 ağustos kısmı doğru ama dolunay dememişimdir :)
dolunay 13 ağustosta ve biz kasıma kadar dolunayı kullanmayacağız zaten..
kızlar şimdi ben ayın 26sında regl olucam yani 19 u reglimden bir hafta önceye denk geliyor 28 indede regliyim ben şimdi napayım almayayım mı yani tüylerimi bir ay daha bekleyemem sanırım çünkü evliyim :)
ya kızlar dolunay takvimine bakıyorum ama ağustos ayının 13 ü diyo biz neye bağlı olarak 19 ve 28ini belirledik kafam karıştı benm çünkü
ne urunu canim?
canım 19 ağustos kısmı doğru ama dolunay dememişimdir :)
dolunay 13 ağustosta ve biz kasıma kadar dolunayı kullanmayacağız zaten..
ben şimdi ilk kez bu yöntemi deniicem yarın mı almalıyım yoksa dolunaydamı
yarın dolunay zaten
19 ağustosu milli ağda günü ilan ediyoruz bu ay
arkadaşlar bi süredir özel mesajlara cevap yazamıyorum.önemsemediğimi sanmayın lütfen hiçbirini silmedim,en kısa zamanda cevaplayacağım,hatta yavaş yavaş başladım.vakitsizlikten kaynaklanıyor.
iki hafta sonra da sınavlarım var..iyice sıkıştım yani..anlayışınıza sığınıyorum.birçoğunuz biliyor,finallerde buraya çok zaman ayırdığım için bütünlemeye kaldım.aynı şeyi yapamam.önemini anlatmama gerek yok sanırım.
sizi ihmal ettiğim için üzülüyorum ama bu dersleri veremezsem daha çok üzüleceğim.
anlayacağınızı biliyorum.hepinizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?