Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

ellerimin üstüne bakıp bakıp gülüyorum çok mutluym 1 ay olcak nerdeyse yok yani yani var ama yok denecek kadar az yani her kılsız insanda oldugu kadar var keşke kollarımıda alsaydım o sıra bu sefer kollarımıda alcam ama inşallah sonuç elimin üstüyle aynı olur bi kerede kurtulurum inşallh

işte bu yüzden hiçbir saat dilimini kaçırmamamız gerekiyor..
sonrada tüyü biten bölgelerimize bakıp bakıp güleceğiz
şimdi bi özel mesaj okudum..bir yıldır kollarındaki tüylerin %60 ı çıkmışyormuş.tek seferde olan bir gelişme bu..tesadüfen..
umarım kendiside yazar buraya deneyimini..
diyeceğim bizlerde yakalayabiliriz böyle bir şansı,ihmal etmemek gerek !!!

canım ben 27 sınde kollarımı aldıracagım ve 3 bolge beyşehirdeyım acaba saatını söleyebılırmısın

Aycangül bende belirtmek istiyorum ki mayıs ayında ilk epilasyon tarihinde tüylerimi almıştım pazar günü saat 23:00 civarinda yani 2. bölgedeyim bende. kollarımın üstünü almıştım hakkatan acayip farketti yani haziran ayında almayayım bile dedim ama kaymak gibim olmak için aldım tab:) ben sabırsızlıkla bölge bölge saatleri bekliyorum kesinlikle çok daha etkili oluyo canım. Emeğine sağlık hep dua ediyorum sana en yakın zamanda kaymak gibim ol inşallah canım :)

aycangül bende ankaradayım banada verırmısın saat ..bide hastalgmn 5 .gunu olcak 7 gun suruyo alsam bişe olmaz herhalde temmuzu beklemek ıstemıyorummm

İlk tarihlerde aldım denektim...
Ama alınmayı unuttuğuğum tüyler için alternatif tarihlerde alacağım..
Aycangülüm alternatif tarihlerin saatleri olacak mı?
Olacaksa alabilir miyim?
Bu arada 10 gün önce aldığım tüylerde hiçbir hareket yok
Öldüler galiba

aycangül bende ankaradayım banada verırmısın saat ..bide hastalgmn 5 .gunu olcak 7 gun suruyo alsam bişe olmaz herhalde temmuzu beklemek ıstemıyorummm

canım sen alma..regl döneminde alınca sert ve kalın çıkıyr.kaş yapmak isterken göz çıkarmayalım yani :)
iki hafta daha bekle..

canım sen alma..regl döneminde alınca sert ve kalın çıkıyr.kaş yapmak isterken göz çıkarmayalım yani :)
iki hafta daha bekle..

tamam almıyım ozaman :) her ay böle buraya yazıomusun sen saatleri cnm ..sen gdersen flan napcaz kalırız ortada valla gerçi benım dha ılk deneyişm olcak ama takip ettigme gore herkese sen saat verıyosun kımse kendı hesaplamıo dmı

sevindim sizin adınıza
merak ettiğim şu acaba benim alma şeklimden dolayı mı bir türlü kollarımda azalma olmuyor?
siz neyle alıyorsunuz kollarınızı acaba?

ayy bende merak ediyordum neden bazen erkez bazen geç çıkıyor diye. bugün gördüm tesadüfen ankara' dayım bana da saat verebilirmisin. teşekkür ederim.

yarın büyük gün cinconlar :)))

yarın bacaklarımı alt üst sonracımaaaa koltugumun altınııııı bıyıklarımııııı bikini bölgesiniii hep alcam

Aycangül merhaba canım...ben 2. alternatif günlerinde 17 sinde alınamamış kısa olanları almak istiyorum.. önümüzdeki hafta sonu yolculuk var.. geç çıkanları alsam iyi olur..saat verebilirsen çok sevinirim... (deneyden sapmamış oluruz hem de..) sevgiler..:)))

konu oldukça ilginç bende merak edip çokta vaktimi harcamadan bir iki sayfaya baktım netten aklıma takılan siz ayın 26 sı diyorsunuz ama dolunay takvimine bakınca 26 sında dolunay gözükmüyor cevap verebilirseniz sevinirim birde bu saatleri neye göre ayarlıyorsunuz

sevindim sizin adınıza
merak ettiğim şu acaba benim alma şeklimden dolayı mı bir türlü kollarımda azalma olmuyor?
siz neyle alıyorsunuz kollarınızı acaba?

canım ben 6 7 ay öncesine kadar her yerimi bikini bölgeside dahil olmak üzere makineyle alıyodum acıya dayanıklıyımdır ama bikini bölgesi ve bacaklarımda ise sadece dizimden altı çok acırdı üstünde bi acı hissetmezdim ama çok fazla batık batıktanda öte benim tüylerim çıkardı uzardı ama üzerinde deri olurdu yani derinin altından uzardı aldıgımdada hiç alınmamış gibi olurdu yani bariz bi şekilde uzun unun kıllar görünüyordu ama deri vardı üstünde batık değildi yani sonra sir ağdaya başladım kartuşlu olanlardan artık sadece sir ağda kullanıyorum ama koltuk altıma yapamıyorum oraya makineyle devam ediyorum elimin üstünede sir ağda yapmıştım ama kahretsin ki kollarımı almamıştım cesaret edememiştim ama bu sefer kollarımı alcam inşalh ve yarısından çoğunu birdaha hiç görmeyeceğimi ümit ediyorum.

ben de her yerime ağda yapıyorum makinayı sevmiyorum çim biçme makinası gibi tır tır tır ama azalmadı hala çok inatçılar

ben de her yerime ağda yapıyorum makinayı sevmiyorum çim biçme makinası gibi tır tır tır ama azalmadı hala çok inatçılar

bende sevmiyorum makineyi ağdayla çok temiz oluyo pürüzsüzlük geliyo kışın bacaktaki ölü derileri pullanmaları filanda alıyo ama yapış yapış olmaktan kendimi alamıyorum bi türlü kollarımı 10 senenin sonunda 6 ay önce sir yaptım 2 ayda anca çıkmışlardı ama burdaki tarihlerden bi haberdim tabi olduğu gibi çıktı ne azalma ne artma söz konusu oldu bacak bikini koltuk altı azalıp yok olsa süper olur ki inşallh oda olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…