Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

aycangul özelden mesaj yazamıyorum... saatleri göndermişsin. çok teşekkür ederim canım...

offf..bende bu ay epilatör kullandım,içim hiç rahat değil

Selam Aycangül, konuyu bir aydır takip ediyorum ve geçen ay ilk kez uyguladım. Kollarım bir aydır hiç çıkmadı diyebilirim. Bacaklarım da seyrek çıktı ki benim
bacaklarımda tüyler çok gürdür. Yöntemin geçerliliğine inanıyorum. Geçen ay saatlere riayet etmiştim. Senden ricam bu ayın saatlerini de mesaj atabilir misin canım ? Bursa'da yaşıyorum. Sana teşekkür ediyor ve kolaylıklar diliyorum. Kal Sağlıcakla...

Son düzenleme:
aycangülün sectiği 10 denek :) yasadıgınız sehri ve aycangülün size yolladığı saatleri sizde sayfada yazsanız herkes kendine enyakın olan sehire göre uygulasa sonucları yazsa diyorum. . hem aycangüle bukadar soru sorulmaz hemde bizler için daha uygun olur. ben mesela 26sı için kollarımı almayı düşünüyorum ama tam saat olayını tutturamıyorum aycangüle de durmadan soru sorup daraltmak istemiyorum. gercekten 10 kişi yazarsa cok makbule geçer

nekadar güzel bir şeydir kollarının 1 aydır tertemiz olması. ben 2 hafta önce rastgele bir gün aldım (5 haziranda) daha 7. günde nokta nokta belirmeye başladı.:44:

istanbuldayım ben denek bir

offf..bende bu ay epilatör kullandım,içim hiç rahat değil

Ya epilatör de kökünden alıyor ama eldiven ya da agda farklı..bakalım bu ay ilk defa bacaklarıma agda yaptım.cildim çok hassas.kol altım morardı bölge bölge bikini bölgesinde de eldivenle aldıgım bölgede boşluk var ama epilatörle aldıgım yerlere sanki jilet vurdum.bir kökten 2 kıl falan çıktı sinir etti beni sen de bu ay alınacak kadar uzamazsa dokunma istersen.bırak ele gelsin biraz.eldiven ya da agdayla alırsın..

burda herkez itina ile çalışıyor bayanlar. . 26-28 haziran memleketinizle birlikte aycangülün size yolladığı saatleri yazmanız mümkünmüdür acaba

canım haklısın belki ama özelden bildirmek benim tercihimdi..
buraya yazılsa emin ol daha fazla soru gelir..
sen bana şehrini yaz,daha önce hesapladıysam göndereyim canım :)

biliyor musun hande geçen ay benimde özel bölgede bi hışımla çıkmaya başladılar..eyvah !!! dedim..sonra onlar uzayınca arada boşluklar olduğunu gördüm..belkide nedeni buydu..epilatörle aldıklarım hızlı çıkmış olabilir..allahtan çok yumuşak çıktılar..tebi eğer öyleyse bu ay yandım demektir..ağdayı sacede üst bacakların ön kısmında kullandım..özel bölgede de birazcık eldiven..
bakalım ne olacak!!

tatlım ben izmirdeyım. ama ben senın için demiştim devamlı hesaplamakla uğrastıgın için.senın yazman zaten zor diğer 10 kişi yazarsa sorular azalır dıye düşündüm. ben herkese yeterim diyorsan başka tabi

aycangül,
süper bir yöntem bulmuşsun şekerim.tebrik ediyorum.geçen ay keşfettim burayı ve zamanları uymadığı için yapamamıştım.bu ay da siteye bakınca karar aldığını gördüm.seni anlıyorum ve kararına saygı duyuyorum.deneklerine hesapladığın tarihleri özelden göndermen de büyük incelik doğrusu.ben de ayın 26'sı için senden tarih rica etsem deneklerin arasında samsun var mı?

hallederim merak etme :)
izmir zaten var,gönderiyorum hemen

aslında bu kararı biraz yoğunluktan biraz da başka nedenlerden aldım..
şu an bende doğru zamanı bulma yolunda denemeler yapıyorum..ancak konunun tamamını okumadan uygulayan bazı arkadaşlar bunların kesin bilgiler olduğunu düşünüyor..sonraki süreçte sorun oluyor yani..
zaten asıl olan direkt yerleşim yerine göre hesaplamak..inşallah bir gün onu da yapacağım,tabi profesyonel olarak.
bölegelere göre vermek çok genel bir durum yani..bunu da gözardı etmemek lazım..
şimdii..samsundan deneğim yok ama yakın bir ilden var..aynı bölgeye girdiğinizi söyleyebilirim..onun saatlerini yolluyorum sana birazdan..umarım işine yarar..bende kurtulurum daha fazla aramaktan )
birkaç saat dilimi daha kaldı denemem gereken..çoğu gitti azı kaldı diyelim.bir kısmını denemiştim zaten sizi dahil etmeden önce..
hem uygulayın hemde dua edin bulayım artık şu aradığım zamanı..her gece kendi profesyonel sitemin hayalini kurmaktan helak oldum

süpersin canım yaa.çok teşekkür ederim.bu arada hamilelik düşünüyorum.planladığım gibi olursa bebek doğana kadar tüy problemini azaltabilirim diye düşünüyorum (tabi Allah nasip ederse :)
inşallah çalışmaların hep başarılı sonuçlanır ve biz de seni resmi web sayfanda takip ederiz şekerim.bunun gerçekleşeceğine inanıyorum..Allah yardımcın olsun.kolaylıklar diliyorum

ayyy heyecanlandım şimdi..inşallah canım :)
dualarınızla inşallah

ayyy heyecanlandım şimdi..inşallah canım :)
dualarınızla inşallah
şekerim,ben düşünce gücüne çok inanıyorum.burda o kadar çok kişinin duasını alıyorsun ki bu,büyük bir sinerji olarak sana dönercektir.inşallah aradığın doğru saatle hem bizlere hem de kendine faydalı olacaksın :)
her mesajımın peşine dua da ekleyeyim :)
Allahım sen aycangül'e yardımcı ol.çalışmalarında kolaylık ver

şu durumdayken bile kendi siten olsa ziyaretçilerin olur fazlasıyla eminim
internetten ücretli kahve falı bakılırken
tüylerin azalması için sadece belli saat dilimlerinde epilasyon yapılması gerektiğini duyanlar meraktan da olsa denerler
ki sen anladığım kadarıyla bi kaç seansta kökten çözüm yapabilmekten söz ediyosun reklamını yaparım her türlü :82:
kk da topic topic gezip aycangülün konusuna bakın diyorum site açsan kapı kapı gezerim heralde
kolay gelsin canım istediğim her şey hayırlısıyla olacak inşallah bu kadar dua boşa gidiyo olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…