1.bölgenin saati nedir acaba?tam olarak anlayamadım.
nerdeee :)
ben deneme tahtasıydım bir yıldır..her ihtimali kendimde denediğim için yap-boz oldu biraz :)
Al işte anaların hakkı yenmez.bizim için Aycangül kendinde denemiş..en büyük ana aycangülana
aycangül mesajını aldım, çok çok çok teşekkür ediyorum. saatler benim için uygun, çok büyük bi aksilik olmadıkça uygulayacağım.
ben ist dayım 16-18 haziran demiştin 1. altarnetif olarak benim şuan regl dönemim reglim bittikten sonra yapsam olurmu yoksa 2. altarnatifimi bekliyim 26 28 haziran bu bayagı arada yapabilirmiyim ne dersin
reglin biterse 1.alternatifte alabilirsin..
bitmezse mecburen 2.yi bekleyeceksin canım..
canım ya bu saat mevzusu nedir bilmiyorum birde benim 16sı regl günüm ama 18ide oluyo bazen eğer başamazsa saat kaç arası yapıcam bilgilendirirmisin bide koltuk altlarını tüy dökücüyle yapıyorum artık olbailirmi özellikle şununla yapın dediğin bişey varmı
Aycangülcüm bana göndermemişsin hayatım saatleri, mesajını bekliyorum
canım başlamasa bile 1.alternatifi kullanma..çünkü birkaçgün içinde regl olacaksın ve etkisi olmayacak..
en iyisi 2.alternatifi beklemen..
ayrıca bu yöntemin işe yaramasını istiyorsan kökünden alma şart..
bu ay saatleri sadece denek arkadaşlarıma verdim..sen verdiğim tarih aralığında istediğin saatte alabilirsin..
üç kez hatırlatmama rağmen sen de bana bilgilerini göndermedin ama :))
buldum canım :)
baktım biraz cidden örtüşüyor..boşuna yorulmuşum
yalnız sol üst köşede "ücretli" gibi birşey yazıyor..sanırım ücretli bir site..bende epey dolaştım..umarım korktuğum başıma gelmez :18:
bu tarz sitelerle ilgili tecrübe sahibi değilim..sen bir bak yeniden ve bilgi ver olur mu? ücretliyse durmadan girip çıkmayalım
tatlım bana ulaşmadı malesef..mesaj kutum çok sık doluyor,belki bundan dolayı bir aksilik olmuştur.zahmet olmazsa tekrar gönderir misin..face sayfasını da merak ettim..
keşke bizde de böyle takvimler olsa..özellikle almanya ay takvimini çok yoğun kullanıyor..keşke oradaki kitaplarda bir an önce dilimize çevrilse..bizde kimsenin ilgisini çekmiyor sanırım..oysa bu bilgileri dünyaya yayan bizim atalarımız..ciddençok üzücü !
geçen ayki duruma da üzüldüm..istiyorum ki hepinizde sonuçlar güzel olsun..ki ben geçen ay derslerimi bile aksattım bu çalışma için..iki dersimi veremedim..keşke çok iyi olsaydı..en çok ben sevinirdim inan..
faydalanan arkadaşlarımda çok oldu..aklıma gelen tek ihtimal saatlerde sapmalar olabileceği..sen hangi şehirdeydin,bana yazarsan tekrar bakıp bulaya çalışırım nedenini..gerçi bu saaatleri sadece denedik,garanti dememiştim zaten.ancak kimileri çok faydasını görmüş,kimileri görmemiş..bendede en belirgin sonuç çok yumuşak çıkması oldu..birde boşluklar var,daha çıkar mı bilemem tabii.bunu anlayamadan yeniden alıcam perşembe günü :)
birde aklıma gelmişken şu ihtimal var..ben daha önce de demiştim illere göre değişiyor saatler diye..ben kaba taslak 9bölgeye ayırdım ülkeyi..farklı sonuçlar yaşanmasının bir nedenide bu olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?