ikinci kez ay takvimine göre agda yaptim bu kez agdadan sonra hic yasamadigim bisey olarak sert ve bi kökten iki üc tane cikiyor ve sanki jilet yapmisim gibi aciyor.Kolaltida sert normalde yumusaktir nasil alirsam alayim. Adetimde dün basladi.
Merhaba aycangul degindigin konuyu yurdisindakiler bizden once dikkate aliyorlar sanirim ,bu tur seylere inanmayan bi cok insan var tabi ki saygiyla karsilamak lazim..ama ayin fazlarinin bizim hayatimizi etkiledigi kacinilmaz bi gercek ...tarimla ugrasan insanlardan balikcilara kadar cogu ay takvimine gore hareket ediyor .googlede bi arama yaptim ve karsima bi ay takvimi ve bu takvimde hangi gunler temizlik, sac bakimi,epilasyon,manikur pedikurden diyete baslama gunune kadar hepsi mevcut epilasyon gunleri senin verdigin tarihlerle birebir ..belki diger bilgilerin senin isine yarayacagini dusunerek linki paylasmak istiyorum ama sitede paylasma izni olup olmadigini bilmiyorum.ozelden de mesaj atamiyorum=(
Merhaba aycangul degindigin konuyu yurdisindakiler bizden once dikkate aliyorlar sanirim ,bu tur seylere inanmayan bi cok insan var tabi ki saygiyla karsilamak lazim..ama ayin fazlarinin bizim hayatimizi etkiledigi kacinilmaz bi gercek ...tarimla ugrasan insanlardan balikcilara kadar cogu ay takvimine gore hareket ediyor .googlede bi arama yaptim ve karsima bi ay takvimi ve bu takvimde hangi gunler temizlik, sac bakimi,epilasyon,manikur pedikurden diyete baslama gunune kadar hepsi mevcut epilasyon gunleri senin verdigin tarihlerle birebir ..belki diger bilgilerin senin isine yarayacagini dusunerek linki paylasmak istiyorum ama sitede paylasma izni olup olmadigini bilmiyorum.ozelden de mesaj atamiyorum=(
merhaba kirmizipatik uyelik gerektiren bir site degil
almanca bir site Astrologischer Mondkalender yazinca cikiyor daha sonra Aktivitäten Planen (zur Tagesübersicht) linkine tiklayip alttaki seceneklerden
haare entfernen e tikladiginda epilasyon gunleri yaziyor
diger linklere tikladiginda da onlarin uygun gunleri cikiyor.
Bölgeler için saatleri verdin mi Aycangül
Herkese merhaba. Bu konu ilgimi çekti baya. Fakat baştan okumama imkan yok. Aranızdan biri bana özetleyebilirse çok sevinirim.[/B]
merhaba kirmizipatik uyelik gerektiren bir site degil
almanca bir site Astrologischer Mondkalender yazinca cikiyor daha sonra Aktivitäten Planen (zur Tagesübersicht) linkine tiklayip alttaki seceneklerden
haare entfernen e tikladiginda epilasyon gunleri yaziyor
diger linklere tikladiginda da onlarin uygun gunleri cikiyor.
aycancım ben geçen ay tam saatinde aldım çok farketti bacak ve diğer bölgeler geç ince ve seyrek çıktılar.benim adet gecikiyor 10 gün kadar umarım adete denk gelmez.canım sana duacıyım.inşallah bitecekler.
ben 5 bölgedeyim bu ay saatler nasıl?
aycangul merhaba..mayis ayinda verdigin zaman araliklarinda yaptigim epilasyondan mallesef umdugumu bulamadim...onceki aydan halen cikmayanlar oldugu halde...mayis ayinda aldiklarim hemen ciktilar...
diger bir konu ise..yukarida bir arkadasin paylastigi almanca site ve daha bir kac tanesini daha ben takip ediyorum..hatta birinin fece sayfasida var...aslinda ben sana gecen ay ozel mesaj yazip linkleride vermistim..zannedersem eline gecmedi...ama o siteler ozellikle arkadasin bahsettigi site ucretli degil,gonul rahatligyla kullanabilirsin...ben de bu konuda arastirma yapinca,yabancilarin bu konu hakkinda cok bilgilerine rastladim,hatta ozel ay takvimleri bile satiliyor,normal takvimin gibi ama tabi ayin durumlarina gore hersey yaziyor,duvarinda asili oldugu icin tabi surekli gozonunde....sevgiler..
Aaaaa konu açılalı 1 sene olmuş seninki ne alemde tüylerin aycangül..hiç kalmamıştır heralde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?