Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

ay evet evet :))) herkeslerde baya baya işe yaramış
inş bende de yarar
Aycangül araştırmalarına devam edip sorunu kökünden bitireceğin günleri sabırsızlıkla bekliyorum canım:82:

katılmak isterim tabiikide seve seve...fakat ben 2.alternatife de katılamıyorum son günü bile reglinin 6.gününe denk geliyor.8 gün oluyorum.ben napıcam ya canım sıkıldı birden bire..

aycangul kullanıcısından alıntı
epilasyon için uygun dönemde değiliz malesef..
2.alternatif tarihlerde çıkanları alabilirsin..önümüzdeki aydan itibaren de düzenli olarak bize katılırsın canım..
ben sir ağdayı tercih ediyorum..

arkadaşım buna cevap yazar mısın lütfen?

tatlım temmuz 15 i bekle o zaman..yapacak başka birşey yok malesef..

Ben ilk kez 22 gün önce uygun tarih ve saati denk getirmeye çalışarak lazere gittim.
Bilmiyorum bana mı öyle geldi ama tüyler hem daha geç çıktı hem de dökülme oranında bariz bir artış gördüm.
Lazere gittiğim seanslar da az değil çok oldu gidiyorum ama ilk kez bu kadar net sonuç aldığımı fark ettim.
Tamam çok fazla tüy yoktu gerçi ama yine de rahatsız ediciydi ama şimdi geç sonuç aldığım yerlerde
gerçekten de azalma gördüm

Aycangül tatlım çok teşekkürler bu tarihler kesinlikle işe yarayacak gibi
Uygulamalara tam gaz devam

rica ederim yuri :)
yeterki güzel haberler verin,beni en mutlu eden teşekkür biçimi bu

.hımm anladım teşekkür ederim... peki geçen ay saatler vardı bu ay verilen her tarihte istediğimiz saatlerde alabilir miyiz

aycangul ben mayis ayinda verdigin tarihlerden 29uyla 31 inde verdigin saatler icinde genital, bacak ve koltukalti bolgelerini aldim. iki uc gundur genital bolgedekiler cikmaya basladi. iki hafta oldu yani nerdeyse. normalde benim ne kadar zamanda cikardi bilmiyorum karsilastirma yapamiyorum ama cogu zaman kalin cikardi, suanda baya ince cikiyolar. bacak ve koltukaltindan ayni sekilde verim alamadim sanirim. yaz oldugu icin cikanlar minik de olsa almak istiyorum. ama almayip bekleseydim iyice fazlalasmis olucakti, o bacaklarla etek giyilmezdi yani o yuzden arada bacaklarimi koltukaltimi bi daha aldim. genital bolgede azalan hicbi yer yok. aynen cikiyolar. istanbuldanim ben bu arada. benim raporlar boyle :)

herkez bu aydan da memnun.. demekki bende bı sorun var

canım sıkma canını..strese girme..çok fazla beklenti içine de girme..biz ekstra güçlü birşey kullanmıyoruz ki..sadece alıyoruz tüylerimizi..
bu tarihlerin farkında olmasaydıkta tesadüfen rastlayacaktık..
en güzeli özel bir günde almıyormuş gibi almaya devam etmek..
biz dikkatimizi çok fazla verdiğimizde sonuç istediğimiz gibi olmuyor çoğunlukla..hangi işimizi serbest bıraktıysak onlar daha yolunda gitti aslında..
ben de bu söylediklerimi saç uzatma konusunda uygulamalıyım

birden azalmaz zaten..incelmesi çok güzel,güç kaybettiklerini gösterir..
daha güzel sonuçlar yaşarız inşallah hep birlikte..

canım geçen ay saatleri vermiştin ya mesela ben ilk gün 10 dk geçirmiştim birde 2 gün ilk günün saatlerine bakarak kaşımın geri kalan kısmını almıştım sonra bi bakmıştım bi gün öncekinin saatlerinde almışım die üzülmüştüm yani çok dert etmeyede gerek yokmuiş dimi gerçi hepsi bir çıktı yine kalınlar ve yine çabuk çıktılar artık bu ay 2. alternatflere bakcam umarım güzel sonuçlar alırım bu sefer daha umutluyum

niye böyle oldu anlamadım ama koltuk altım ve genital bölgem sert ve erken çıktılar aycangülcüm umarım bu ayki daha da etkili olur merakla zamanımı bekliyorum

istediğim bilgiler derken canım ben o noktayı kaçırdım sanırım?:26:

regl başlama ve bitiş tarihleri..ona göre hesapladım..hangi tarihi kullanabileceksin onu görmem için.ayrıca yaşadığın il yada ilçeyi göndermen gerekiyor..özelden bekliyorum..

niye böyle oldu anlamadım ama koltuk altım ve genital bölgem sert ve erken çıktılar aycangülcüm umarım bu ayki daha da etkili olur merakla zamanımı bekliyorum

ikinci kez ay takvimine göre agda yaptim bu kez agdadan sonra hic yasamadigim bisey olarak sert ve bi kökten iki üc tane cikiyor ve sanki jilet yapmisim gibi aciyor.Kolaltida sert normalde yumusaktir nasil alirsam alayim. Adetimde dün basladi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…