1. alternatifi kullan o zaman canım..herhangi bir engelin yoksa tabi..
kolay değil tabi..çabuk yılsaydım bu noktaya bile gelemezdim..sabır önemli..
umarım sizde sabırla devam edersiniz :)
2.tarihi yakalayabileceksin sanırım..dediğim gibi reglin bitince hatırlat bana..yoksa unuturum..
bu ara çok yoğunum çünkü..
aycangul cok üzgünüm ama adet oldummm
artık hangi tarih sana uyarsa ben onu yaparım.aslında çok düzenli oluyordum 8 yıldır hep not alırım ne zaman başladı kaç gün sürüyo diye bu sefer aksilik işte
1. tarihte 16sından emin değilim ama 17 ye yetişirim :79:
arkadaşım ben bu gün ağda yaptım ama bu haber den hiç ama hiç haberim yoktu.ağda yaptıkdan sonra netten öyle tüylerin geç çıkmaması için bi şey araştırıyordum ki bunu buldum.benim regli günüm 22 mayısdı her ayın 22 si hep düzenli olurum ve bu gün ağda yaptım(09.06.20011) şimdi ne oldu tüyler zayıflayacak mı.keşke önceden haberim olsaydı benim için belirlenen tarihte yapardım.bi de sir ağda normal ağda fark ediyor mu??:26:
merhabalar herkese
daha önce okumuştum konuyu ama bi türlü uygulamaya geçirememiştim.
benim bilgilerim regl başlangıç 27.06.2011 bitiş 02.07.2011
edirnedeyim yani birinci bölgedeyim benim için uygun tarih ne zaman oluyor bakabilirseniz sevinirim
inşş düzenli şekilde takip edip güzel sonuçlar alırım
epilasyon için uygun dönemde değiliz malesef..
2.alternatif tarihlerde çıkanları alabilirsin..önümüzdeki aydan itibaren de düzenli olarak bize katılırsın canım..
ben sir ağdayı tercih ediyorum..
benim için tarihler hep adetimin bittiği günden (veya 3.günü zaten 4 gün sürer benim) itibaren başlıyor banyomu yapıp ağdamı yapıyorum yani. Adet düzensizliğim senede 1 kere belki olur 7-10 gün civarında gecikir ki o da nisanda oldu. Onun dışında hep 28 gündür. belki ilk tarih tam adetinden sonraya denk gelenler daha çok verim alıyordur?? uydurdum ama olur mu olur
merhaba... öncelikle bir sorum olacak bu birinci alternatifin ikincisinden farkı ne oluyor bide ara tarih de denen şey bu ikinci alternatif mi? yani bunlardan birinci veye ikincisinin uygulama olarak etkileri farklı mı oluyo? ve de geçen ay saatler de vardı bu ay neden yok acaba
merhaba herkeze. benim de epilasyonum duzensizleşmeye başladı 3 aydır adet öncesine denk geliyodu ve hıc bı etkısını görmedim aycangül - hangi tarih regl döneminden sonrakine denk geliosa o sızın ıcın uygun tarıhtır - dedi ve uyguladım . yaklaşık 10 gun önce bıttı adetım ve gecen ayın 2. alternatifinde yaptım epilasyonumu. ama 3-4 gun sonra cıkmaya başladılar nasıl neden hıc anlamadım herkez bu ay tertemızım dıyo ve benımkı tarıhe uydugum halde erken cıkıyo . duzensizleşti ondan deyip durdum ama bısey fark ettım. bende 6-7 ay önce bakmıştım bu konuya. sanırım o zaman aycangül dolunayı daha cok vurguluyodu. bende 3 ay hep dolunayda aldım ve ınanılmazdı sonuc. tuylerımı zahmetsizce alıyodum ıncelmışlerdi ve geç cıkıyolardı ayrıca bazı bölgelerde boşluk oldugunu görmüştüm hatta 20 gun boyunca alınmamış koltuk altımı gösterınce ablamlar cok şaşırmıştı nasıl olur dıye. ama su bı kac aydır adet sorunu yuzunden mı yoksa aycangulun yaptıgı yenı arastırmalara uyarak gıttıgımden mı blmıorum cıdden etkı görmuyorum sakın yanlış anlaşılmasın sadece gördüğüm etkiyi paylaşmak ıstedım hatta ben sureklı dolunayda alayım dıye rahatsız edıyodum aycangülüama o bana geri kalırsın senı geçeriz demişti. şimdi ne yapmam gerekir bilmiyorum aycangül bana bı akıl vermeni rica ediyorum. etkının sonucunu göz önünde bulundurarak soruyorum sence tüylerimi ne zaman almalıyım?
bugün yıllar sonra ilk kez diz hizasında elbisemle (babetle ve çorapsız) dolaşmanın tadını çıkarttım. Bi de ankara yı sular seller götürmeseydi tam süper olacaktıneyse kot pantolanla ıslanıp akşama kadar ıslak dolaşmaktan iyiydi yine de en azından bacaklarımı sildim kağıt havluyla kurudu.
Bunu niye yazdım ben şimdi buraya, çünkü ben bacaklarımı ne zaman alsam 3-5 gün sonra tekrar çıkmaya başlardı kısa bişey giyecek zamanım olmazdı (yaklasık 2 hafta oldu alalı) bi de batıklar olduğu için ve ilk aldığım gün tavuk derisi gibi olduğu için hiç giyemezdim kısa bişey. Bugün 15 senelik karşı komsum kızz ne güzel bacakların varmış senin niye kısa giymiyordun hiç deyince bunu düşündüm evet neredeyse ergenliğe ilk girdiğim yıllardan beri kısa hiç bişey giyememişim (bunda kıl tüy sorunu kadar kendimi beğenmeme de etken tabi)
Bende şu anda daha geç ve daha cılız çıkma şeklinde bi etkisi var daha önemlisi umudum arttı ayol devam edersem olacak bu iş
ben mayısta adet bitiminin ertesinde uygun saatlerde aldım yüzümü ve çıktılar bi kaç gün sonra..UMARIM bu çıkanlar alırken kırdıklarımdır.....yada küçük olup da alınamayanlardır inş.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?