aycangül ya ben 1 saate yetiştiremedim 5-10 kadar geç bitti koltuk altı bikini bölgesi bacaklar bitti kollar ve yüzüm kaldı ayın 28-29 adet olcam valla ben her ay deniyecem bu yöntemi yada lazere 3500 tl bayılmam gerecek kocamda karıcım ben senin kıllarına para yetiştiremem çalış kazan harca kıllarına diyor :)
8.Bölge: 02.29-03.17 arası, 08.51-10.03 arası, 17.21-18.34 arası, yarın bu saatlerde uygulasam olur değilmi
Arkadaşım kolları konusunda tereddüttesin diye bilgi vereyim istedim geçmiş bir kaç sayfaya baksaydın orda benim yazdığım mesajları görürdün:26:
Kollarımı ilk ay aldırdığımda (sanırım uygun saate denk gelmemişti) Sert ve dik çıktı siyahtı..
Fakat geçen ay kollarımı aldırdığımda uygun bir saate denk geldi sanırım ve şuan kollarım tamamen çıkmış durumda keşke resim çekme ve gönderme imkanım olsaydı eskiden upuzun ve siyah renkli tüyler(kılmış onlar) vardı kollarımda..
Şimdi ise araları geniş boşluklarla dolu kısa ve çoğu renksiz tüyler(!) var...
Ben bu ay aldırmayı düşünmüyorum aslında gerek yok.. Ama sırf şu özel saatleri denemek amacıyla kollarımı aldıracağım şu an çok doğal ve temiz dursa da belki bir dahaki ay hiç kalmayacak umutluyum..
Sana sadece DENE DENE DENE diyorum
Arkadaşım kolları konusunda tereddüttesin diye bilgi vereyim istedim geçmiş bir kaç sayfaya baksaydın orda benim yazdığım mesajları görürdün:26:
Kollarımı ilk ay aldırdığımda (sanırım uygun saate denk gelmemişti) Sert ve dik çıktı siyahtı..
Fakat geçen ay kollarımı aldırdığımda uygun bir saate denk geldi sanırım ve şuan kollarım tamamen çıkmış durumda keşke resim çekme ve gönderme imkanım olsaydı eskiden upuzun ve siyah renkli tüyler(kılmış onlar) vardı kollarımda..
Şimdi ise araları geniş boşluklarla dolu kısa ve çoğu renksiz tüyler(!) var...
Ben bu ay aldırmayı düşünmüyorum aslında gerek yok.. Ama sırf şu özel saatleri denemek amacıyla kollarımı aldıracağım şu an çok doğal ve temiz dursa da belki bir dahaki ay hiç kalmayacak umutluyum..
Sana sadece DENE DENE DENE diyorum
ya canım sşimdi ben 4. bölge için 29 mayısa baktım 21.16ile 22.00 saatleri arasında alım yapcaz dimi ki süre çok az her yeri alamıcam ertesi günde gece yarsı 2 küsür filan gerçi 16 dada vardı yani ilk sayfada ki 4. bölgede yazan saatler aralığında yapıyoruz dimi yanlış anlaşılma olmasında
aycangül ben epilasyon aleti ile alıyorum tüylerimi olur değilmi yoksa ağdamı yapmam gerek
evet AYCANGÜL'üm emeklerin sonucu deneklerinden biri olarak ve ilk defa bu ay başlayan biri olarak kuaförüm ile olan anlaşmazlıkdan dolayı yüzümü kendim aldım ( sir ve epilasyon aleti )geri yerler kuaför işi belirtmek isterim bugün itibiari ile
1.bölge
saat 12;05 - 12:25 yüz bölgesi
saat 16:15 - 17:25 bacak ve üstü
hade hayırlısı bakalım :)
aycangülüm saat aralıkları vermen daha iyi oldu sanırım..herkes saatlerini daha iyi bildiriyor...sonuçları daha iyi anlayacağız....ne ,nezaman daha iyi...galiba saatleri ,zamanları not edin derken amacın bu değilmi canım benim?
bende aldım bugün bölgemin saat aralığına göre aldım. önümüzdeki ay yazarım sonuçları.. benim zaten bacak ve koltukaltımda çok az tüylerim ve ben oraların hemen biteceğini umut ediyorum ama paket hala çok malesef...
aycangül ben haftaya regl olucam bu yüzden bu tarihte aldım yani adetimin hemen bitmesine denk gelmedi her iki tarih ama sorun olmaz heralde değilmi? tekrar teşekkürler, sınavlarında başarılar...
Merhaba,
Kızlar konunun ilk mesajına baktım ama sadece tarihler ve saatler var tam olarak anlayamadım ben bu yöntemi.:44: Herhangi bir sayfada bu konuyla ilgili yazmış olduğunuz açıklama varsa okumak isterim. Adet denmiş dolunay denmiş kafam karıştı :44:
bu söylediginizi ben bi kitapta okumustum.. kaslarimi alan bi abla var oda söylemisti..
belli tarihlerde aldigin zaman tüyleri bitiyo demisti..
simdi görünce yazilanlari demekki dogruluk payi varmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?