Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Ama bak belki benim bu yaşadığımdan dolayı yaptığımız muhabbetten bazı bilmeyen arkadaşlarda öğrenmiş oldu........senin topiğin tamamını okumanın mümkünü yok...regl zamanında işe yaramadığının...her şerde bir hayır vardır(nasılda üste çıkıyorum ama).

bozulacak ne var yahu.. çoğunu gülerek yazdım ben onların :))
neyse olan olmuş,üzülme..ya hepsini alsaydın..ziyan olacaktı güzelim fırsat..

alıntı yapmadan yazayım yeni arkadaşlara..
arkadaşlar yöntemin nasıl uygulandığını tane tane yazdım ilk mesaja..başka eklenecek birşey yok.önemli olan bir regl konusu vardı..onu da açıkladım ilk mesajda..
önce tarih aralıklarını verdim.birde bu tarihlerde daha etkili olduğunu düşündüğüm saatleri verdim..isteyen bu saatlerde yapacak ağdasını..
bir de açıklama vardı ama onu bu saatleri eklerken kaldırmak zorunda kaldım..sığmadı..
haziran başında tekrar ekleyeceğim açıklamayı..
şimdilik bana ve bize güvenin..282.sayfaya uygulayanların yorumlarını toparladım(bunu da yazdım ilk sayfaya)

ya şimdi bu günler ve saatler dışında alsak ki yani genelde öle oluyodu ben ilk defa gördüm duydum. tüylerde kalınlaşma oluyomu ki

çünkü ben 4 ay önce filan kollarımı sir ağdayla kendim aldım kartuşlu olanlarla ve sanki koyulaştı. yani bu günler dışında aldıgımızda böle bi etkisi olabilir mi ki

evet canım makesef haklısın..bu tarihlerin dışında aldığımızda hayatımız boyunca alır dururuz..
bu tarihlere uyarsak her seferinde daha da azalır ve bir süre sonra kurtuluruz..hele özel saatlere uyarsak bu süreç daha da kısalır..282. sayfayı ve sonrasını okursan anlayacaksın zaten yorumlardan..

Aycangül lazerden çok daha etkili bu yöntem çok ama çok mutluyum lazere gittikçe geri geliyordu tüyler hemde dahada güçlenmiş olarak. 3 aydır deniyorum ve neredeyse ayva tüyü incecik ve rengi açık sana ne kadar teşekkür etsem azdır canım

Ayyy çok heycanlandımm. kolumdakilere sinir oluyorum kaç sefer almamda ciddi sonuç alırım acaba tabiki herkeste farklı sonuç veriyodur ama ortalama ne kaç almada etkili sonuç alırım acaba.

birde ben kışın almaktan yanayım kollar kapalı oldugu için sevgilip kalkıpta naptın koluna derse yerin dibine girerim 7 sene oldu ama hala çok çekiniyorum kendilerinden kalkıpta bişi söylerse çok utanırım. o yüzden şimdi başlasam mı başlamasam mı kararsız kaldım diger bölgeler için kesinlikle tarh ve saatlere uyacağım ama kolum için tereddütlerim var ya uff çıkarken dik dik çıkarsa bi öncekinde öle çıkmıştı çünkü ağdayla almama regmen ki uzayana kadar da o diklik gitmemişti

anlatmaya çalıştığım şey buydu işte aylardır..hangi yöntemi uygularsanız uygulayın bu tarihlere denk gelirse işe yarıyor,gelmezse yaramıyor..
bende 1,5 yıl lazere gittim yıllar önce..zerre kadar işe yaramadı..bu yüzden böyle derin bir araştırmaya girdim,uğraşıyorum..
keşke daha önce yapsaydım..iki seansta bile biterdi tüylerim..
dediğin gibi yani..
iki denek olsa..biri bu tarihlerin dışında lazere gitse, diğeri sadece benim yöntemimi uygulasa; kesinlikle bizimkisi tüylerinden kurtulur..

dediğin gibi kişiye göre değişir canım..ne desem olmaz şimdi..
kollarını da kışın al istersen..
ama şimdi almak istersen kesinlikle saatlere uyarak al..dik çıkacağını hiç sanmam..
bende havalar hala serinken alsam mı diye düşünmüyor değilim..

kesinlikle haklısın canım... 20 dk da işim bitti düşün bişey kalmadı gibi... Her aklıma geldiğinde sana dua ediyorum ölene kadar edicem :82:

regli dönemim geçsin uygun tarh ve saatte alayım yaa bi kere denemekten bişi olmaz sonra kışın devam ederim gerçi kışında kollarım üşüyo tüylerim sıcak tutuyo sanırım biran önce denemek istiyorum. inşallh işe yarar tekrardan teşekkr ederimmmm

hatırlarsanız geçen ay "söylediğiniz tarihte gittim kaş bıyık aldırdım 1 hafta olmadan çıktılar adetimde bitmişti niye böyle oldu" yazmıştım... sanırım onlar kökden alınamayan kırılan tüylermiş...
o çıkan 5-10 belirgin kılı 1 ay boyunca 3 defa daha aldım ama onun dışındakilere hiç dokunmadım çünkü diğer yerlerde çok az ve ince tüyler çıktı demekki o hemen çıkanlar kökden alınamayan kırılan tüylermiş...
bugün gittim her yerimi aldırdım sir ağdayla ama özel saat olayını kaçırmışım son baktığımda harita yoktu bişey anlamamıştım tekrar da bakmadım baksaydım keşke 1 saat erken gitsem denk geliyormuş ama neyse artık bidahaki sefere...
aycangül çooooook teşekkürler

Eveeet....birinci gün işlemi bitti...geriye biraz ince detay kaldı...tam saatler arasında bitirdim...bugün de arayan arayana... kahve içmeye çağıran akrabalar... akşam oturmasına çağıranlar ..tam hazırlanırken çalan telefon...nerdeyse sabote olacaktı...neyse kanmadım..işimi bitirdim...tüysüz günler hepimize inşallah..tekrar teşekkürler Aycangül...:)))

ne güzel..şifa olsun canım :)

şifa olsun..bende parça parça uğraşıyorum..bacaklarım bitmedi daha..ne uzun bacaklarım varmış:44:
neyse böyle böyle bitecek..zor çekmeden lor yenmezmiş..uğaşıcam artık..şimdi biraz sıkıntılı olacak ama sonu mükemmel olacak :)

aycangül ya ben 1 saate yetiştiremedim 5-10 kadar geç bitti koltuk altı bikini bölgesi bacaklar bitti kollar ve yüzüm kaldı ayın 28-29 adet olcam valla ben her ay deniyecem bu yöntemi yada lazere 3500 tl bayılmam gerecek kocamda karıcım ben senin kıllarına para yetiştiremem çalış kazan harca kıllarına diyor :)
8.Bölge: 02.29-03.17 arası, 08.51-10.03 arası, 17.21-18.34 arası, yarın bu saatlerde uygulasam olur değilmi

Son düzenleme:

Arkadaşım kolları konusunda tereddüttesin diye bilgi vereyim istedim geçmiş bir kaç sayfaya baksaydın orda benim yazdığım mesajları görürdün:26:
Kollarımı ilk ay aldırdığımda (sanırım uygun saate denk gelmemişti) Sert ve dik çıktı siyahtı..
Fakat geçen ay kollarımı aldırdığımda uygun bir saate denk geldi sanırım ve şuan kollarım tamamen çıkmış durumda keşke resim çekme ve gönderme imkanım olsaydı eskiden upuzun ve siyah renkli tüyler(kılmış onlar) vardı kollarımda..
Şimdi ise araları geniş boşluklarla dolu kısa ve çoğu renksiz tüyler(!) var...
Ben bu ay aldırmayı düşünmüyorum aslında gerek yok.. Ama sırf şu özel saatleri denemek amacıyla kollarımı aldıracağım şu an çok doğal ve temiz dursa da belki bir dahaki ay hiç kalmayacak umutluyum..

Sana sadece DENE DENE DENE diyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…