Büyüyor ama afyon kocaman bir şehir olduğu için sanırım
Afyonun yarısı başka bölgelere kaçıyor
yok hayatım.ikinci bölgede uşak ve denizli var..bariz 3.bölgede..
afyon ortada kalmış ben 3. bölgeyi denicektim bir çok arkadaşımada söyledim hepimiz bugün denicez inş. yararı olur teşekkür ederim ...
Merkezi 3. bölgede haklısın ama ilçeleri 3. bölgenin dışına çıkıyor sanki tabi emin değilim canım:44:
Keşke şehirler haritası oluyor ya sadece şehirlerin sınırlanının olduğu ondan koysaydın:44:
Ayy bilemedim
yaa okumaya çalıştım pek bişi anlamadım şiimdi haritayada baktım ben 4. bölgedeyim şimdi hangi tarhlerde yolmam gerekiyo kendimi. ayrıca alıncada çıkmıyomu geç mi çıkıyo azalıyomu anlamadım yaaaaaaaaaaaaaa
Haritanın üzerinde tarihler ve eğer uygulamak istersen özel saatler var..
Uygun tarihte uygun saatte dene gerisini boşver.. Zamanla öğrenirsin..
Şu an uygun saat dilimlerinden birine girilmiş olabilir ayın 20 sinde 4. bölgenin saatlerine bak...
282. sayfada bu tarihlerde alınca neler olduğu yazıyor.. Bütün yorumlar toplanmış halde!
regli döneminde yapmanın bi sakıncası varmı
yani şimdi bıyıgımı alsam nolcak geçmi çıkcaz incelcekmiii birde sadece mayıs var burası güncelleniyormu süreklii
Regl döneminde yapılmıyor malesef ayın 29 unu bekle bence
282. sayfayı açıp okumak bu kadar zor mu:95:
Evet tüyler azalıyor inceliyor renksizleşiyor.. Zaman içinde kurtulabilirsin.. Ben daha 2 aydır yapıyorum bu aydan sonra kollarımı birdaha aldırmayacağım bu ayda sadece özel saatlerin hatrına aldırmayı düşünüyorum...
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr şimdi gördüm bu konuyuu noluyoo burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
benimde takmış oldugum tüylerimm var napıyosunuz siz bakim burda nasıl kurtuluyosunuz birisi banada anlatsın lütfeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnn
bu mesajları görmemişim :)
ııııııımmmmm :44: Neyse affettim,tamam..
Hata yapmayın artık..öbür ay parayla veririm tarihleri,ona göre
bugün ilk kez 3. bölge olarak bıyık ve koltukaltımı aldım sonuçlar olumlu olur inşallahbenim bir sorum olacaktı bi kaç sayfa önce birisine ilk kez alacaksa şiddetle bu günlere ve saatlere uymasını söylemişsiniz. ben geçen yaz kollarımı bir kere ağdayla almıştım bir daha almadım bu sefer alırken bu talimatlara uysam ilk kez almış gibi etki yapar mı?
eveettttt bendeee ögrenmek istiyorumm sedoslaa ikiz81 de burdaymıss kızlar insan bii söylerrrrr bende kurtulmakkk istiyorummmm nasıll kiiiiiiii(( bizede anlatınnnnn
aycangüüüüül aksaray 4le 5in tam ortasında hangisine uyayım ben, bi fikrin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?