Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

su 2. bölge bırıncı bolge yazıo yaa onlar sehırlere goremı saat dılımı ben ılk defa gordum bu topıgı ay bısey daha faydasını gordunuz mu onu sorım yaparım bende hemencıcık
Evet canım,hangi bölgedeysen orayı bul haritadan,sonra saatlerine bak.Faydasını görmez miyiz hiç.Etkili oluyor,hepimiz memnunuz,aycangülümüz sağolsun.Nasılsa alıyoruz bi şekilde,denemende fayda var bence.

Canım ben şu meşhur martta uygulamıştım ilk kez.Sonra tüy azaltıcı krem flnda kullandım baya etkili oldu,bacaklarımdaki tüylerde baya azalma ve incelme oldu,yani iç kısımlar baya yok oldu diyebilirim.Ama ondan önce de nedenini bilmediğim bi şekilde dökülmüşlerdi bi kısmı.Koltukaltı bölgesi de azaldı,Geçen ay uygulayamadım,bu ay çoook umutluyum,biliyorum çok faydası olacak

8 bölgedeyim 12:30 -13:40 arasında tüylerimi aldım alırkende kökleriniz yansında bir daha çıkamayın emi dedim :) iy demişmiyim

çok iyi demişsin..çekinsinler biraz senden

su 2. bölge bırıncı bolge yazıo yaa onlar sehırlere goremı saat dılımı ben ılk defa gordum bu topıgı ay bısey daha faydasını gordunuz mu onu sorım yaparım bende hemencıcık

canım örneğin bursadaysan 2. bölge oluyorsun..yada ankaradaysan 4. bölge..yaşadığın yer hangi sütundaysa yani..böylece kaçıncı bölgede olduğunu buluyorsun ve aşağıdaki listeden tarihlere göre saatlerine bakıyorsun ve not alıyorsun..
faydası konusuna gelince 282. sayfayı ve sonrasını okuman yeterli..

bu ay ilk defa o kadar uğraştım saatleri tespit ettim..3 dersim yetişmiyor finallere..eğer uygulamazsan seni vururum

12.28-12.41 arası kardeşim bikini bölgesini aldırmış Aycangülcüm sonra unuturum diye şimdiden yazıyorum bir dahaki ay sonuçlarını da yazmaya çalışırım internete girebilirsem
Annemde yarın gidecekmiş onun saatlerini de yazacağım burdan silinmez nasıl olsa

bu ay ilk defa o kadar uğraştım saatleri tespit ettim..3 dersim yetişmiyor finallere..eğer uygulamazsan seni vururum

Tamam tamam kızma:18:
Yaptırcam söz:18:
Hatta kadına hızlı ol hala çıkmamış olan bacaklarımı ve incecik çıkmış olan kollarımı da al yoksa Aycangül beni furur dicem:18:

cok sağol canım inşallah olumlu bir sonuç alırım ben de arkadaşlar gibi seni takip etcem sürekli Allah hakkında hayırlısını gönlünce versin

Aycangül canım bir şey sorucam 1. bölge 21 Mayıs saat 01.59- 02.42 arası 20 Mayısı 21'e bağlayan gece mi yoksa 22'ye bağlayan gece mi?

Aycangül canım bir şey sorucam 1. bölge 21 Mayıs saat 01.59- 02.42 arası 20 Mayısı 21'e bağlayan gece mi yoksa 22'ye bağlayan gece mi?

bu soru gelecek diye cok korkuyodum
20sini 21'ine bağlayan gece, saat itibariyle tarih değiştiği için 21ine yazdı aycangül.

kızlar bu arada noluyo kim kimi vuruyo karambole gitmeyelim biz de =)
aycangül, her ne kadar araştırmanı bi adım öteye taşıma isteğine saygı duysam da derslerini aksatmana üzüldüm, umarım sorunsuz atlatırsın sınavlarını..

Canım çok sağol ben de senin yazdığın gibi düşünmüştüm, doğrusu o zaten ama yine de sormak istedim, karıştırdım biraz sayfaları ama bulamadım sorduğum soruyla ilgili bir şey, çok sağol tekrar...

19 Mayıs 2011 Perşembe, saat 23:16 dan 22 Mayıs 2011 Pazar günü
saat 05:31 e kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..

demişsiniz...

Pazar günü sabah 5 ten bahsediyorsunuz sanırım :26: yani pazar günü gündüz dahil değil...

ben pazar günü müsait olabiliyorum ağdaya gitmek için... :26: zor olacak bu sefer

Ben birazdn başlıyorum yolunmaya kızlar, ilk kez kollarımı da alıcam gerçi azlar ama biterler belki.

Aycangülüm 1 saat önce regl oldum.....yapamıyacam artık...29 una kaldı benim temizlik...:97:ama dün gece yaptıklarım işe yararmı acaba?:26:

deneğe bak deneğe !!!
madem regl olcaktın niye 2.alternatif tarihleri beklemedinde dün gece ağda yaptın
pek sanmam ama olan olmuş artık..

benim denek yan çizmeye kalktıda...hallettim merak etme :)
sınav konusunu hiç açma

ben de bugün alacağım inş. bide kayınvalidem tüylerini alırken'' tövbe estağfur tövbe'' diyerek al demişti bana o hep öyle alırmış ve şimdi vücudunda tek tük var kaşlarında ki fazlalıklarda artık çıkmıyor ben aklıma geldikçe böyle alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…