Evet canım,hangi bölgedeysen orayı bul haritadan,sonra saatlerine bak.Faydasını görmez miyiz hiç.Etkili oluyor,hepimiz memnunuz,aycangülümüz sağolsun.Nasılsa alıyoruz bi şekilde,denemende fayda var bence.su 2. bölge bırıncı bolge yazıo yaa onlar sehırlere goremı saat dılımı ben ılk defa gordum bu topıgı ay bısey daha faydasını gordunuz mu onu sorım yaparım bende hemencıcık
Bu aydan sonra sadece bikini bölgem için devam edeceğim sanırım onlarda yaz sonuna biter
Uğramam mı eskileri anarız ben de eskiden böyle erkeksi bir şeydim diye
Sizde bir değişiklik yok mu yaaa Aycangülün son yaptığı şeyler çok etkiliydi bence
Beren26 keşke 2 3 mesaj üstünü bari okusaydın...
8 bölgedeyim 12:30 -13:40 arasında tüylerimi aldım alırkende kökleriniz yansında bir daha çıkamayın emi dedim :) iy demişmiyim
su 2. bölge bırıncı bolge yazıo yaa onlar sehırlere goremı saat dılımı ben ılk defa gordum bu topıgı ay bısey daha faydasını gordunuz mu onu sorım yaparım bende hemencıcık
Hiç aldırasım yok ya
Gerek duymuyorum hiçbiri beni rahatsız etmiyor artık
Zaten kadın da senin yüzünden ağdamı boşa harcıyorum diyecek bana
Daha 2 defa uyguladım sadeceHalbuki sizinle daha fazla muhabbet edebilmek isterdim
Şeytan duymasın son dediğimi
Bu aydan sonra sadece bikini bölgem için devam edeceğim sanırım onlarda yaz sonuna biter
Uğramam mı eskileri anarız ben de eskiden böyle erkeksi bir şeydim diye
Sizde bir değişiklik yok mu yaaa Aycangülün son yaptığı şeyler çok etkiliydi bence
Beren26 keşke 2 3 mesaj üstünü bari okusaydın...
aycangül ben de ilk defa bugün aldım diğer aylarınkini nezaman vereceksin
bu ay ilk defa o kadar uğraştım saatleri tespit ettim..3 dersim yetişmiyor finallere..eğer uygulamazsan seni vururum
bu ay ilk defa o kadar uğraştım saatleri tespit ettim..3 dersim yetişmiyor finallere..eğer uygulamazsan seni vururum
cok sağol canım inşallah olumlu bir sonuç alırım ben de arkadaşlar gibi seni takip etcem sürekli Allah hakkında hayırlısını gönlünce versin
Aycangül canım bir şey sorucam 1. bölge 21 Mayıs saat 01.59- 02.42 arası 20 Mayısı 21'e bağlayan gece mi yoksa 22'ye bağlayan gece mi?
bu soru gelecek diye cok korkuyodum
20sini 21'ine bağlayan gece, saat itibariyle tarih değiştiği için 21ine yazdı aycangül.
kızlar bu arada noluyo kim kimi vuruyo karambole gitmeyelim biz de =)
aycangül, her ne kadar araştırmanı bi adım öteye taşıma isteğine saygı duysam da derslerini aksatmana üzüldüm, umarım sorunsuz atlatırsın sınavlarını..
19 Mayıs 2011 Perşembe, saat 23:16 dan 22 Mayıs 2011 Pazar günü
saat 05:31 e kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..
Aycangülüm 1 saat önce regl oldum.....yapamıyacam artık...29 una kaldı benim temizlik...:97:ama dün gece yaptıklarım işe yararmı acaba?:26:
bu soru gelecek diye cok korkuyodum
20sini 21'ine bağlayan gece, saat itibariyle tarih değiştiği için 21ine yazdı aycangül.
kızlar bu arada noluyo kim kimi vuruyo karambole gitmeyelim biz de =)
aycangül, her ne kadar araştırmanı bi adım öteye taşıma isteğine saygı duysam da derslerini aksatmana üzüldüm, umarım sorunsuz atlatırsın sınavlarını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?