Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

iyi ki katılmışsın bize o zaman :)
rica ederim,ben çok mutlu oluyorum:)
senden de saatini rica ediyorum canım :)

dün reglim başladı benim için verdiğin iki tarih de uygun olacak hangisinde nereyi almamı istersen hazır olarak bekliyorum aycangül kolay gelsinnn

Aycagülcüm tüylerim çıkıyorlar başları gözüktü ama bu hızla devam ederlerse ayın 20 sinde alınabilecek boya gelemeyecekler Regl olmama rağmen çok tembel aheste aheste çıkıyorlar

aycangül ben de tüylerimi aldıktan 3-4 gün sonra adet olmaya başladım onun etkisiyle midir bilmem tüylerimin başları deri altından zorladı kimisi çıktı ama 15 gün oldu tüyleri alalı genel olarak çok temizim her bölgede kollarımı mayıs tarihlerinde almama gerek yok
aycangül bir de biz 18-22 mayıs tarihleri arasında doğu karadeniz turuna çıkıyoruz ben sanırım bu ay ki tarihlere veda edeceğim
2 . alternaatif tarihler de regl olacağım büyük olasılıkla 28 mayısta da Ankara'ya okul gezimiz var zaten ertesi günü regl olmazsam ala olursam ne ala
ben bu ay ne yapsam ki aycangül tüyler şu görüntüde kalsa süperrrrrrrrrrrrrr olacak bacaklar filan tertemiz

mayıs sonuna kadar kalacağını sanmıyorum canım:)
kısmet değilmiş..iyi eğlenceler sana şimdiden :)

mayıs sonuna kadar kalacağını sanmıyorum canım:)
kısmet değilmiş..iyi eğlenceler sana şimdiden :)

sağolasın canım benim
hayırlısı olsun bu ay olmazsa diğerinde ömrümüz olduğu sürece nasılsa kaldığım yerden devam ederim artık inşallah.
herşey için sağol bitanem

aycangülcüm bende yalova adına denek olmak isterdim ama 19unda müsait olamıcam ne yazık ki!zaten benm 3 temmuzda düğünüm war bu ay ağda yapsam mı bekletsem mi bilmiyorm????sen ne dersin?çünkü 1 ayda mutlaka kalanlar oluyo en azından tam alınır diye düşünüyorm!
ayrıca sana yardımcı olur mu bilmiyorm ama ben 23 nisan c.tesi ağda yaptırdım kollarım ve bacaklarım saat 17.30dan sonra aldırdım galiba ama sonuç çokta ii değil bi kaç gün sonra yine çıkmaya başladılar hatta şunuda söyliyim benm nasibimden herlde bu zamana kadar hiç bir tarih geç çıkartmadı!!!:84::84::84:
düğünde kapımı çaldığına göre benm için mutlu kılsız günlere elvada deme vakti
inş siz en kısa zmanda istediğiniz sonuçlara ulaşırsınız...

Ya bu son mesajlarda aklıma takılan şey yazılmış hep..sanki mayıs ayında bikini bölgesi eldivenle tutulcak kadar uzamayacak..napıcam ben

iyi ki katılmışsın bize o zaman :)
rica ederim,ben çok mutlu oluyorum:)
senden de saatini rica ediyorum canım :)

ben bacaklarımı 22 nisan gecesi sanırım 23:00 dan sonraydı(senin verdiğin saatler yani) aldım.epilasyonla aldım tüyleri kırıklar çıktı diğerlerinin başı bile görünmedi henüz.

Aycangul Canım saatlerimi sormussun: ben Nisan tarihlerinde (cumartesi günü) saat 2.5 ila 5 arası bikini bölgesini aldım, hatta simdi dikkat ettim göbek kısmımdaki ince tüyleride aynı gun almısım:))) evet tam 2.5 saat sürdü, cektim cekiyorum derken ancak bitti :))) pazar günü koltuk altı ve kollarımı yaptım diye hatirliyorum yine ögleden sonra , saat 1.5 - 2.5 arası diye anımsıyorum hatta kollar bitince bacaklarıma ve süpheli gördügüm her yerin üzerinden epilatörle geçtim :))

Kendi adıma en büyük verimi cumarteside aldıgımı dusunuyorum:) sevgiler..

sağol canım..
saatler tahmin ettiğim gibi aşağı yukarı..pazar günü ilk başladığın bölgeninde daha iyi durumda olması gerekiyor bu durumda..yanılabilirim tabi ama öyle tahmin ediyorum..

ben bacaklarımı 22 nisan gecesi sanırım 23:00 dan sonraydı(senin verdiğin saatler yani) aldım.epilasyonla aldım tüyleri kırıklar çıktı diğerlerinin başı bile görünmedi henüz.

canım sağol bilgi verdiğin için..
bakmaya çalıştım saatlere.beklemediğim bir zaman çıktı..ya ben yanlış hesapladım yada sen yanlış hatırlıyorsun.(mesajın başında "sanırım "demişsin çünkü)
sonra tekrar bakıcam ..

sağol canım..
saatler tahmin ettiğim gibi aşağı yukarı..pazar günü ilk başladığın bölgeninde daha iyi durumda olması gerekiyor bu durumda..yanılabilirim tabi ama öyle tahmin ediyorum..

yanılmıyorsun canım:) koltukaltım cok az hemen biter diye sona bırakırım hep, önce kollarımı aldım kol üstlerimde hiç çıkış olmadı alt kısım ise yazdığım gibi %20 si cıktı kalanlar deri altında cıkmaya calısıyor ve geniş boşluklar var kol bölgemden kol altıma oranla daha cok verim aldıgım kanısındayım:)

Ben cuma günü almıştım, almak zorundaydım, 10 güne kadar umarım iyice çıkarlar gene denemek istiyorum. Hepsi çıkmasa bile almayı düşünüyorum, 2. alternatif daha zayıf mı oluyor? Eğer aynı gibiyse o tarihte de alabilirim?

hayır canım..senin için güçlü olan tarih regl sonrasına gelen tarih..
numaralarına göre değil yani..

aycangül mrh.canım
adetim bugün yarın biter benim için en uygun tarih 19 ve21 mayıs arası ama sorun şu ki
alacagım tüy yok çıkanlar cok kısa alınacak durumda degil ben bu ay epilasyon yapmayıp beklesem mi diye düşünüyorum..
bu arada şu bilgiyide eklemek istiyorum.seni aralık ayından beri takip ediyorum ve verdigin tarihlere uyarak gittim.bu aya kadar bir ay bekledigimde kıllar alıncak hale gelirdi yanlız bu ay alıncak gibi degiller sevin mı üzülüm mü bilemedim
herşey için çokk tşkler sana

Son düzenleme:
herkese merhaba tekrar bayadır okuyorum yine aycangüle yardımcı olmak için epilasyon saatlerimi yazabilmeyi çok isterdim ama inanın hatırlamıyorum ....... sadece 22 nisanda aksam saatlerinde 8-8,5 gibi aldım bende tüylerimi....... su an kırılanlar yüzeyde digerleri ise deri altından yavas yavas cıkıyorlar sadece sanırım bu ay koltuk altıma yaramadı zaten normalde cok cabuk cıkar yine aynısı oldu ama orda belli sekilde yumusama ve azalma var
bende şanslıyım ki mayıs ayı tarihlerinden önce yine regl oldum, yarın son gün gibi bişey yani denek olabilirim, saatler için özellikle akşam vakitlerinde müsaitim gündüz çalışıyorum çünkü
türkiyede değilim malesef eger saat ayarlamak yurt dışı için problemse ben yine ilk sayfadaki saatler içinden kendime uygun zaman diliminde yaparım nono problematico

daha eklemedim canım..çokzor oluyor inan saatleri tespit etmek.bu kadar zor olacağını düşünmemiştim
yıldım resmen..işe yaramazsa toptan bırakıcam..o kadar yani

hayırrrrrrr :84: aycangül bizi bırakmaa bu saatler bile oldukça faydalı, kendini sıkıntıya sokup zorlama bak burda kaç kişi duacıyız sana.. toptan bırakmak ne demek umarım bi anlık sinirle yazılmış bişeydir..

canım sağoldesteğin için..
sinir değil de çok sıkıntı oldu..
bu ay vereceğim saatlere uymaya calışın lütfen..bir daha aynı şekilde hazırlayamayacağım sanırım..sizde bu fırsatı değerlendirin yani..umutluyum çünkü bu saat dilimlerinden..
ayrıca epilasyon tarih ve saatinizi not edin biryere.çok ihtiyacım olacak çünkü daha sonra kontrol için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…