merhaba
nisan ayında tamamiyle tesadüfen gördüm bu topiği ama iyiki görmüşüm diyorum.bende 22 nisan gecesi aldım tüylerimi sadece kırdıklarımın dışında tüyler henüz meydanda yok.koltuk altı çıkmadı bacaklarımda ise kırıklar var.bu kadar etkisinin olacağını tahmin bile etmiyordum açıkçası.bu sebeble teşekkürü bir borç bilirim aycangüle
şimdi mayıs ayına baktım da o zamana kadar çıkar mı acaba?çünkü sir ağda yaptırmayı planlıyorum.(eğer çıkmazsa bende haziran ayında yaparım hihihi)
çok sağol aycangül.....
aycangül ben de tüylerimi aldıktan 3-4 gün sonra adet olmaya başladım onun etkisiyle midir bilmem tüylerimin başları deri altından zorladı kimisi çıktı ama 15 gün oldu tüyleri alalı genel olarak çok temizim her bölgede kollarımı mayıs tarihlerinde almama gerek yok
aycangül bir de biz 18-22 mayıs tarihleri arasında doğu karadeniz turuna çıkıyoruz ben sanırım bu ay ki tarihlere veda edeceğim
2 . alternaatif tarihler de regl olacağım büyük olasılıkla 28 mayısta da Ankara'ya okul gezimiz var zaten ertesi günü regl olmazsam ala olursam ne ala
ben bu ay ne yapsam ki aycangül tüyler şu görüntüde kalsa süperrrrrrrrrrrrrr olacak bacaklar filan tertemiz
mayıs sonuna kadar kalacağını sanmıyorum canım:)
kısmet değilmiş..iyi eğlenceler sana şimdiden :)
iyi ki katılmışsın bize o zaman :)
rica ederim,ben çok mutlu oluyorum:)
senden de saatini rica ediyorum canım :)
Aycangul Canım saatlerimi sormussun: ben Nisan tarihlerinde (cumartesi günü) saat 2.5 ila 5 arası bikini bölgesini aldım, hatta simdi dikkat ettim göbek kısmımdaki ince tüyleride aynı gun almısım:))) evet tam 2.5 saat sürdü, cektim cekiyorum derken ancak bitti :))) pazar günü koltuk altı ve kollarımı yaptım diye hatirliyorum yine ögleden sonra , saat 1.5 - 2.5 arası diye anımsıyorum hatta kollar bitince bacaklarıma ve süpheli gördügüm her yerin üzerinden epilatörle geçtim :))
Kendi adıma en büyük verimi cumarteside aldıgımı dusunuyorum:) sevgiler..
ben bacaklarımı 22 nisan gecesi sanırım 23:00 dan sonraydı(senin verdiğin saatler yani) aldım.epilasyonla aldım tüyleri kırıklar çıktı diğerlerinin başı bile görünmedi henüz.
sağol canım..
saatler tahmin ettiğim gibi aşağı yukarı..pazar günü ilk başladığın bölgeninde daha iyi durumda olması gerekiyor bu durumda..yanılabilirim tabi ama öyle tahmin ediyorum..
Ben cuma günü almıştım, almak zorundaydım, 10 güne kadar umarım iyice çıkarlar gene denemek istiyorum. Hepsi çıkmasa bile almayı düşünüyorum, 2. alternatif daha zayıf mı oluyor? Eğer aynı gibiyse o tarihte de alabilirim?
daha eklemedim canım..çokzor oluyor inan saatleri tespit etmek.bu kadar zor olacağını düşünmemiştim
yıldım resmen..işe yaramazsa toptan bırakıcam..o kadar yani
hayırrrrrrr :84: aycangül bizi bırakmaa bu saatler bile oldukça faydalı, kendini sıkıntıya sokup zorlama bak burda kaç kişi duacıyız sana.. toptan bırakmak ne demekumarım bi anlık sinirle yazılmış bişeydir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?