Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

arkadaşlar bir resim eklemek istiyorum ama çok küçük görünüyor..daha büyük şekilde görünmesi için ne yapabilirim..
büyük olursa daha net görürsünüz..

Canım az önce eklediğin şekilde üzerine tıklayınca büyük gözüküyordu bir daha öyle ekle bence:24:

evet bende göremiyorum göremiyorumm :53:
galiba kör oldummmmm :14:

Aycangül ilk sayfada 2 alternatif tarih var..eger 2 side bize uyuyorsa hangisini yapalım?daha fazla etki hangisinde olur yani?

konuyu uzun zamandır takip ediyorum ama henüz denemedim şimdiye kadar
282. sayfadaki yorumlarıda okudum
fayda göreceğime inanıyorum
epilasyonu zaten her ay yapıyorum ...verilen tarihlerde deneyip fayda göreceğimi düşünüyorum
alternatif tarihleri not alıp göreceğim yere astım , gözümün önünde dursun unutabilirim :)

yalnız şehir ne alaka onu anlamadım :44:

hormon tedavisi yüzünden epeyce tüylendim
hatta benimkler baya gürbüzleştiler tüy demek basit kalır :37:

tüm vücut epilasyon aletiyle alıyorum..dudak üstü ve çene için iğneli epilasyon yaptırıyorum
inşallah kurtulurum bu yöntemle :32:

bundan sonra her epilasyon sonrası durumu sizinle paylaşacam
hatta sülalemi organize edecem toplu yolunma seansları yaparız artık :52:

bide ben yarın iğneliye gidecem
19 mayısa kadar olan sürede alınan tüyler tam tersi etki edip çokmu uzar acaba :26:

19 mayısa kadar gitmeyip bekleyim desem palaya dönerim :18: :30:

aycangül sence yarın iğneli yaptırmalımıyım yoksa beklemelimiyim:26:
ne dersen ona göre hareket edecem

diğer taraflar anca uzar o tarihlere kadar hatta tamda zamanı olur

:26:gözlerime inanamadım. Bu hafta sonu ni$anım var o yüzden koltuk altımı almak zorundayım ... 19 mayısa kadr illaki uzayacaktr. genitale gelince lazere gidiyorum 21 mayısta 2.seansım olacak lazerdede etki gösterirmiki :26: payla$ım çok harika gerçekten kutluyorum seni ,herkesin duasını almı$sın ne güzel :16: in$allah benm i$imede yarar ... sonuçları yazarım (:

aycangül benimde saflığımı bağışla arkadaşım şimdi verdiğin bu tarihler için regl sonrası demişsin benimki inanılmaz derecede farklı olur her seferinde aralarında 75 - 80 günü bulduğu olur şimdi ben en son 22 nisan başlangıç 28 nisanda temizlenmiş biri olarak ne ara alıcam şekerim bu illet kılları :)

1.alternatif tarihlerde alabilirsin bence..

ben 1. alternatif için verdiğin tarihlerde yapabilirim epilasyonumu. o tarihlerde reglim biteli 3-4 gün olmuş olacak.
denek olma kriterlerine uyuyor muyum Aycangül ?

tabi ki ayşecim :)

bulunduğumuz şehre göre bi tablo demiştiniz yalnız ben göremedim acaba eklenmedi mi daha yoksa ben mi göremiyorum :26:

henüz eklemedim canım..ilk fırsatta ekleyeceğim..hazırlamam biraz zaman alacak..

bide ben yarın iğneliye gidecem
19 mayısa kadar olan sürede alınan tüyler tam tersi etki edip çokmu uzar acaba :26:

19 mayısa kadar gitmeyip bekleyim desem palaya dönerim :18: :30:

aycangül sence yarın iğneli yaptırmalımıyım yoksa beklemelimiyim:26:
ne dersen ona göre hareket edecem

diğer taraflar anca uzar o tarihlere kadar hatta tamda zamanı olur

canım şehir meselese şöyle..
ben verdiğim tarihlere dahil olan bazı saat dilimleri vereceğim..uygulayabilenler bu saatlerde yapacak epilasyonunu..bu saati kullanacak arkadaşlara şehirlerine göre farklı saatler vereceğim..bunu hazırlayınca ekleyeceğim.o zaman daha iyi anlayacaksın..
iğneli epilasyon için bekle derim ben..hatta imkanın olursa vereceğim saat dilimine göre randevu al..
saatler ve şehirler konusunu daha iyi anlaman için 287. sayfadan itibaren yazdıklarımı okumanı tavsiye edeceğim..

:26:gözlerime inanamadım. Bu hafta sonu ni$anım var o yüzden koltuk altımı almak zorundayım ... 19 mayısa kadr illaki uzayacaktr. genitale gelince lazere gidiyorum 21 mayısta 2.seansım olacak lazerdede etki gösterirmiki :26: payla$ım çok harika gerçekten kutluyorum seni ,herkesin duasını almı$sın ne güzel :16: in$allah benm i$imede yarar ... sonuçları yazarım (:

teşekkür ederim canım :)
aramıza hoşgeldin..ayrıca çok tebrik ederim..mutluluklar diliyorum sana :71:

bana randevu saatini ve şehrini yazar mısın bir bakalım vereceğim özel saat dilimlerinden birine rastlıyor mu:)

canım şehir meselese şöyle..
ben verdiğim tarihlere dahil olan bazı saat dilimleri vereceğim..uygulayabilenler bu saatlerde yapacak epilasyonunu..bu saati kullanacak arkadaşlara şehirlerine göre farklı saatler vereceğim..bunu hazırlayınca ekleyeceğim.o zaman daha iyi anlayacaksın..
iğneli epilasyon için bekle derim ben..hatta imkanın olursa vereceğim saat dilimine göre randevu al..
saatler ve şehirler konusunu daha iyi anlaman için 287. sayfadan itibaren yazdıklarımı okumanı tavsiye edeceğim..

tamam cnm bekleyim
ben sivasta yaşıyorum
çok dakiğimdir.. yazacağın saatte yaparım
takipteyim
emeklerin için çok teşekkürler :71:

uzun bi aradan sonra herkese selam kızlar:16::16::16: aycangül ben haritayı neden göremiyorum acaba canım:44::44:

daha eklemedim canım..çokzor oluyor inan saatleri tespit etmek.bu kadar zor olacağını düşünmemiştim:(
yıldım resmen..işe yaramazsa toptan bırakıcam..o kadar yani :(

daha eklemedim canım..çokzor oluyor inan saatleri tespit etmek.bu kadar zor olacağını düşünmemiştim:(
yıldım resmen..işe yaramazsa toptan bırakıcam..o kadar yani :(
"toptan bırakıcam" ? ne yani bütün herşeyi mi? bizi mi? SAKINN!!!
sen halledersin Aycangül! Birtanesin, süpersin, harikasın, muhteşemsin, bir numarasın...

Aycangul bu ayin epilasyonunu kacirmak istemiyorum :) Hollandanin saatini verebilirmisin..
Tr ile aramizda 1 saat fark var.. 1 Saat ileridesiniz

Aycangul bu ayin epilasyonunu kacirmak istemiyorum :) Hollandanin saatini verebilirmisin..
Tr ile aramizda 1 saat fark var.. 1 Saat ileridesiniz

canım ben haritayı ekledikten sonra bir daha hatırlatırmısın bana..şu an birşey diyemiyorum..o zamana kadar da unuturum..

Back