bulunduğumuz şehre göre bi tablo demiştiniz yalnız ben göremedim acaba eklenmedi mi daha yoksa ben mi göremiyorum :26:
ben de göremedim sanırım daha eklememiş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bulunduğumuz şehre göre bi tablo demiştiniz yalnız ben göremedim acaba eklenmedi mi daha yoksa ben mi göremiyorum :26:
arkadaşlar bir resim eklemek istiyorum ama çok küçük görünüyor..daha büyük şekilde görünmesi için ne yapabilirim..
büyük olursa daha net görürsünüz..
Canım az önce eklediğin şekilde üzerine tıklayınca büyük gözüküyordu bir daha öyle ekle bence![]()
aycangül benimde saflığımı bağışla arkadaşım şimdi verdiğin bu tarihler için regl sonrası demişsin benimki inanılmaz derecede farklı olur her seferinde aralarında 75 - 80 günü bulduğu olur şimdi ben en son 22 nisan başlangıç 28 nisanda temizlenmiş biri olarak ne ara alıcam şekerim bu illet kılları :)
ben 1. alternatif için verdiğin tarihlerde yapabilirim epilasyonumu. o tarihlerde reglim biteli 3-4 gün olmuş olacak.
denek olma kriterlerine uyuyor muyum Aycangül ?
Aycangül ilk sayfada 2 alternatif tarih var..eger 2 side bize uyuyorsa hangisini yapalım?daha fazla etki hangisinde olur yani?
bide ben yarın iğneliye gidecem
19 mayısa kadar olan sürede alınan tüyler tam tersi etki edip çokmu uzar acaba :26:
19 mayısa kadar gitmeyip bekleyim desem palaya dönerim :18:
aycangül sence yarın iğneli yaptırmalımıyım yoksa beklemelimiyim:26:
ne dersen ona göre hareket edecem
diğer taraflar anca uzar o tarihlere kadar hatta tamda zamanı olur
:26:gözlerime inanamadım. Bu hafta sonu ni$anım var o yüzden koltuk altımı almak zorundayım ... 19 mayısa kadr illaki uzayacaktr. genitale gelince lazere gidiyorum 21 mayısta 2.seansım olacak lazerdede etki gösterirmiki :26: payla$ım çok harika gerçekten kutluyorum seni ,herkesin duasını almı$sın ne güzelin$allah benm i$imede yarar ... sonuçları yazarım
![]()
canım şehir meselese şöyle..
ben verdiğim tarihlere dahil olan bazı saat dilimleri vereceğim..uygulayabilenler bu saatlerde yapacak epilasyonunu..bu saati kullanacak arkadaşlara şehirlerine göre farklı saatler vereceğim..bunu hazırlayınca ekleyeceğim.o zaman daha iyi anlayacaksın..
iğneli epilasyon için bekle derim ben..hatta imkanın olursa vereceğim saat dilimine göre randevu al..
saatler ve şehirler konusunu daha iyi anlaman için 287. sayfadan itibaren yazdıklarımı okumanı tavsiye edeceğim..
regl bitiminden sonraki ilk tarihi kullan canım..sanırım ilk tarih oluyor değil mi?
uzun bi aradan sonra herkese selam kızlaraycangül ben haritayı neden göremiyorum acaba canım:44::44:
"toptan bırakıcam" ? ne yani bütün herşeyi mi? bizi mi? SAKINN!!!daha eklemedim canım..çokzor oluyor inan saatleri tespit etmek.bu kadar zor olacağını düşünmemiştim
yıldım resmen..işe yaramazsa toptan bırakıcam..o kadar yani![]()
"toptan bırakıcam" ? ne yani bütün herşeyi mi? bizi mi? SAKINN!!!
sen halledersin Aycangül! Birtanesin, süpersin, harikasın, muhteşemsin, bir numarasın...
Aycangul bu ayin epilasyonunu kacirmak istemiyorum :) Hollandanin saatini verebilirmisin..
Tr ile aramizda 1 saat fark var.. 1 Saat ileridesiniz