Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Canım az önce eklediğin şekilde üzerine tıklayınca büyük gözüküyordu bir daha öyle ekle bence

onu denemek için eklemiştim zaten canım..
ama ben üstüne tıkladığımda büyümedi..masaüstüne kaydettim buradan alıp.bu kez de büyüdü ama görüntü patladı..
o büyük bir resimdi alsında ama paintte üzerinde çalıştım ve kırptım..
ne kadar büyüdü mesela,kaç katı?

Baya büyüktü ekranın ortasında gayet net gözüküyordu her yazı okunuyordu hatta ben Ankaradayım 5 numarada annemler Antalyada 3 numaradalar diye düşündüm ilçeler bile görünüyordu:44:

Baya büyüktü ekranın ortasında gayet net gözüküyordu her yazı okunuyordu hatta ben Ankaradayım 5 numarada annemler Antalyada 3 numaradalar diye düşündüm ilçeler bile görünüyordu:44:

tamam canım..akranın ortasında dediğine göre büyüktür..zamanı gelince eklerim..
nasıl olmuş :) herkes kendi şehrinin numarasına göre yapabilecek :)

Güzel olmuş bence senin işini de kolaylaştıracaktır öyle resimli olması
Numaraları ve saatleri yazacaksın sadece

Güzel olmuş bence senin işini de kolaylaştıracaktır öyle resimli olması
Numaraları ve saatleri yazacaksın sadece

aynen öyle canım :)
herkes kendi numarasını bulacak ve uygun saatlerde yapacak epilasyonunu..
iki gündür neler denedim..bu benimde içime sindi :)

Peki tarihler ne zaman belli olur canım ben de annemlere haber vereceğim de hem kardeşim hem annem uygulayacak ama saatlere uyamazlar sanırım :44:

Peki tarihler ne zaman belli olur canım ben de annemlere haber vereceğim de hem kardeşim hem annem uygulayacak ama saatlere uyamazlar sanırım :44:

canım tarihleri annenlere bildirebilirsin..
ancak söylemeden edemeyeceğim:kardeşinin ilk epilasyonu olacak,saatlere uymasını ŞİDDETLE tavsiye ediyorum..belki de bir daha hiç çıkmaz

canım tarihleri annenlere bildirebilirsin..
ancak söylemeden edemeyeceğim:kardeşinin ilk epilasyonu olacak,saatlere uymasını ŞİDDETLE tavsiye ediyorum..belki de bir daha hiç çıkmaz

Hemen aradım canım çok sağol
Kardeşimin ilk epilasyonu değil ama buraya uyarak yapacağı ilk olacak saatleri sen koyunca söyleyeceğim derse gidiyor cumartesi günleri ama uygun bir saat olursa mutlaka uymalarını söyleyeceğim canım ve anneme saatlerin deneme aşamasında olduğunu söyledim saatlere uyarlarsa sonuçlarını sana bildireceğim onlara Antalyaya uygun saatleri vereceğim

off hala kafam karışık çünkü reglim 4-5 gun önce bitti 19 mayıs da alsam yine bır kaç gun sonra hasta olucam. bu tarıhlerı uygulamayı cok ıstıyodum ama 2 aydır olmuyo ne yapmalıyım
ayrıca daha 2 hafta var o zmna kdar böyle beklemek ıstemıyorum

Son düzenleme:
aycangül kambersiz düğün olur mu hiç farmasisiz deneme olur mu beni de denek olarak kabul edersen seve seve bu görevi üstlenmeye çalışırım
uşak memleketim.

hadi bakalım,ilk sayfaya :))

aycangül benimde saflığımı bağışla arkadaşım şimdi verdiğin bu tarihler için regl sonrası demişsin benimki inanılmaz derecede farklı olur her seferinde aralarında 75 - 80 günü bulduğu olur şimdi ben en son 22 nisan başlangıç 28 nisanda temizlenmiş biri olarak ne ara alıcam şekerim bu illet kılları :)

aycangül ben bu ay 23 nisanda saat 17:10 ile saat 19: 30 arasında aldım bikini bölgesini ilk önce aldım.
bacaklarımı ve kollarımı en son kollarımı aldım .4-5 gün sonra da regl oldum .
sabahtan da 8: 30 - 09 : 00 arasında kaş ve bıyık bölgesini aldırtmıştım.
kollarımda bu ya erken kıpırdanmalar oluştu ama arada boşluklar çok fazla çıkanlar da rahatsız edici boyutta ve görünümde değiller.
bacaklarda hareketlenme henüz yok sayılır bikini bölgesinde de aynı şekilde

duygusuzm, ben de Ankara dayım ama saatleri hiç hatırlamadığım için ki ben bi de evde aldım, her bölgeyi başka saatte- o nedenle de yazmadım bişey

duygusuzm, ben de Ankara dayım ama saatleri hiç hatırlamadığım için ki ben bi de evde aldım, her bölgeyi başka saatte- o nedenle de yazmadım bişey

Anladım ben denemelere katılmak isteyen arkadaşların arasında kimse yok sandım görmedim demekki:44:

çok yaşa emi
yaşadığın şehride yazarsın bana..
dayanışma diye buna derim ben

İstanbul şekerim :) 22 nisan gecesi aldım koltuk altımı ve bikini bolgemin ust kısmını :d

Koltuk altım suan kaba taslak yarım CM kadar uzamıs ama ikisindede 20-25 tane uzayan var gerisi tertemiz henuz uc çıkarmamıs :d aslında kapalı bi konu olcak bide erkek olmadına emin olcazki Saç kürlerindeki gibi tarihlere göre Şukadar uzadı diye Foto çekip koycaz süper olurdu sanırım Neyse dağıtmıyım konuyu :) bikini ust kısımdada yine seyrek bicimde bikaç tane yarım cm kadar uzamıs tüy var gerisitemiz şuan ama cıkmaz uzereler gibi yuzeye yaklasmaya başlamış bazıları ama genel manada temiz :)

ben 1. alternatif için verdiğin tarihlerde yapabilirim epilasyonumu. o tarihlerde reglim biteli 3-4 gün olmuş olacak.
denek olma kriterlerine uyuyor muyum Aycangül ?

bulunduğumuz şehre göre bi tablo demiştiniz yalnız ben göremedim acaba eklenmedi mi daha yoksa ben mi göremiyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…