Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

müthişsiniz arkadaşlar

bende denemelere katılabilirim fakat benim regl zamanlarım geçen iki ay sorun olmuştu denk gelmezse yada alternatif tarih gibi dönemlerde de olabilir belki yani bende varım istanbul

benim regl bitimine rastlıycak galiba yine, saatler uygun olursa beni de denek olarak kullanabilirsin
okuduklarım arasında doğudan kimse yoktu. Erzurum'dayım ben, bu yüzden saatlere uymaya çalışıcam belirleyici bir şeyler ortaya koyabilmek adına. ramazandaki iftar ve sahur vakitleri illere göre değişiyor ya, e zaten ramazan ayı da ay takvimine göre hesaplanıyor, kesinlikle saatler önemli bence.

Son düzenleme:
bir denek adayı da afyondan beni de yazar mısın..regle denk gelmediği sürece uyabilirim..

Ahh Aycangülcüm benim reglim düzenli olsa tüylerden kurtlmak için seve seve denek olurum ama bir ay bir ayı tutmuyo. Nisan ayında bikini bölgesini 22 Nisan akşam saatleriydi tam hatırlamamakla birlikte 21 den sonra aldım biraz çıkmaya başladı. Bacaklarımı 23 nisan yine akşam 21 den sonra aldım ama hala hiç çıkan yok.

seni mutlu etmek beni de mutlu etti..sen bi emek veriyosun biz uyguluyoruz..dönüt vermek bizim görevimiz artık..ona göre daha emin adımlarla amaca ilerlersin..sonraki msjları okudum,herkes ayrıntılı yazmaya başlamış.iyi oldu sanırım ayrıntıya girmem (başta tereddüt etmiştim çünkü)denek olabilrim ben de ama bu ay büyük ihtimalle regl olucam verdigin tarihlerde..yine o tarihlere yakın haberleşiriz:87:

ben yeni üye sayılırım ilk defa gördüm burayı ve harika bişey okuduğum kadarıyla.
bende denek olmak istiyorum ama yeni hamileyim şuan etkide bi değişiklik olur mu yoksa alakası yok mu :44:

canım bacaklarının hala çıkmaması normal :) sonuca çok yaklaştık sanırım :))

ben yeni üye sayılırım ilk defa gördüm burayı ve harika bişey okuduğum kadarıyla.
bende denek olmak istiyorum ama yeni hamileyim şuan etkide bi değişiklik olur mu yoksa alakası yok mu :44:

hoşgeldin canım
hamileliğin sorun olacağını sanmıyorum..tebrik ederim ayrıca :) sende sonuç alırsak ne iyi olur,hamileyken büyük sorun epilasyon..

şöylehepinize ortak bir cevap vereyim..

ben bu ay kendimde iki ayrı saat dilimini denedim.annemde de denedim tabi :)
sizlerden de deneyen olmuştu..
benim tüylerim herzamanki gibi çıktı..dolayısıyla bu iki saat dilimini eledim..
sizden gelen sonuçlara bakarak bir saat dilimini daha eledim..
kaldı 4 ayrı saat dilimi..
ama birine şu an çok odaklanmış durumdayım..ayşedeki sonucun etkisine dayanarak tabi..
yalnız ayşeciğimin mucize sonucu beklentinizi çok yükseğe taşımasın lütfen..çünkü onunkisi 19 marttı..yani benim aylardır üzerinde durduğum tarih..
onun gibi tek seferde bu mucizeyi yaşayamasakta önemli sonuçlar alacağımızı düşünüyorum..
saat farkıyla ilgilide bir çalışma yapıyorum.yani pratik bir tablo oluşturmaya çalışıyorum.becerebilirsem herkes bulunduğu şehre göre kendi saatini kendisi tesbit edebilecek kolaylıkla..
dua etmeye devam :))

Aycangül saatler gündüz olacaksa ben de o saatleri denemeye çalışabilirim dün regl oldum asıl tarihlerde reglim bitmiş olacak

Kesin yaparım demiyorum biliyorsun kuaföre gidiyorum ama kuaförüme bu uygulamayı anlattığım için onu kandırabilirim

Ankaradayım Burdan kimseyi göremedim yardımcı olmak isterim

Keşke bende kollarımı ne zaman aldırdığımı hatırlasam kollarım çıktı şuan ama o kadar belli belirsiz ki bir daha ki ay aldırmasam mı acaba böyle doğal dursa diye düşünüyorum varla yok arası resmen

23 nisanda saat 12 ile 1 buçuk arasında bir zamandı ilk kollarımdan başladık ağdaya tam saatten emin olamıyorum belki 11.50 dir başlangıcı(bu saatlere yakın düşündüğün bir zaman dilimi varsa onu göz önüne alabilirsin yani)... Paket bölgemde de regl olmama rağmen hala deri altındalar onlarda 13.05 ile 1 buçuk arası olabilir kuaför ilk defa paket alıyordu uzun sürdü..

Umarım birazcık da olsa fikir verir sana..

Son düzenleme:

tatlım bunlar benim bu ay elediğim saat dilimleri..
bu ay çok daha güzel birşey yapacağım hepiniz için :)
hatta yaptım bile..iş buraya ekleme kısmına geldi.teknik bir sorun çıkmazsa çok işimize yarayacak:)

Hadi ya ben de kollarımda çok etkisini gördüğüm için o saatte bir iş vardır belki diye düşünmüştüm:44:

Keşke kollarımın fotoğrafını çekseydim gerçekten anlardın o kadar renksizler ki dikkatli bakılmadığı sürece fark edilmeyecekler sanki:44:

Ama sen daha iyi bilirsin tabi:44:

ayçangül ben 9nisanda ameliyat olduğum için mecbur 8 nisanda temizliğimi yapmak zorunda kaldım (ayıptır söylemesi bu ay çok çabuk çıktılar ve çok çıktılar bu şekilde duramam ( hiç olmazsa koltukaltı ve bacaklarım için bana uygun bir gün verebilir misin ??

canım afedersin ankarayı gözden kaçırmışım ben.ankaraya bakmak lazım..şu anda bakamam ama
önce bir sürü saat falan çıkarmam lazım istanbul falan olsa önceden çıkarttığım tabloya bakardım..
zaten önceden çıkardığıma baktım:))sonra ankara olduğu aklıma geldi..

bu arada yazmayı unutmuşum..kollarını alma bence şimdi.madem doğal duruyor..ilerde yoğunlaşırsa yeniden alırsın..

Hmm o zaman dediğin gibi yapayım bu ay almayayım çünkü gerçekten hiç gerek olduğunu düşünmüyorum şuan o kadar ince ve renksizler ki çok mutluyum sana bir faydası olur diye yazdım zaten çünkü baktım Ankaradan kimse gönüllü olmamış yada ben göremedim umarım işini kolaylaştırır canım sen de kendini 3 e 5 e bölme gereği duymazsın

yeni tarih ne zamann:44:

çok yakında :))

canım büyüyen fazdayız biliyorsun..öyle bir gün yok malesef..
sana özelden mesaj atmıştım,gördün mü canım..

Son düzenleme:
arkadaşlar bir resim eklemek istiyorum ama çok küçük görünüyor..daha büyük şekilde görünmesi için ne yapabilirim..
büyük olursa daha net görürsünüz..

Son düzenleme:
arkadaşlar bir resim eklemek istiyorum ama çok küçük görünüyor..daha büyük şekilde görünmesi için ne yapabilirim..
büyük olursa daha net görürsünüz..

Canım az önce eklediğin şekilde üzerine tıklayınca büyük gözüküyordu bir daha öyle ekle bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…