Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Kızlar ilk kez denedim ben 19 Mart tarihinde aldım bacaklarımı, gerçekten daha ince çıkmaya başladılar ve normalde benim sevgili tüycüklerim bir haftaya kalmaz çıkarlardı, şu an 12 günlük olmalarına rağmen zorlana zorlana çıkıyorlar.

Merak ediyorum uzun zamandır bunu uygulayan ve ciddi anlamda bu dertten kurtulan var mı? Varsa süper bi şey...

canım birkaç sayfa önce yazmıştım epilasyon aletiyle ilgili düşüncemi..alıntı yapıyorum..

Bitkidermanın setini, yüzünüzü daha önce almadıysanız yine tüyleri almadan sürecekmişsiniz aklınınzda olsunnn...

Son düzenleme:
Bitkidermanın setini, yüzünüzü daha önce almadıysanız yine tüyleri almadan sürecekmişsiniz aklınınzda olsunnn...

biliyorum canım ben daha çabuk etki etsin diye aldım alnımı kaş üstümü ve de favorilerimi kesinlikle tüyler alınmadan yapılmalı bence de..peki epilatörü bırakıp neyle alsam memnun kalırım acaba kızlar????tavsiyesi olann

aycangul cüm ben malum bölgeyi jiletle aldığım için lazer yaptırmayı düşünüyorum çünkü bu uygulamayı orada yapamıyoum kökten alma işin, yeni bir kampanyada buldu tüm vücüt hastanede ve uygun bir fiyata yaptırmayı düşünüyorum konuşmaya gidecem ,sence yaptırmalımıyım yaptırırsamada nisan ayı için hangi tarih uygun olur...

imkanın varsa ağneli epilasyona git verdiğim tarihlerde..
yokda sa işini iyi yapan birine yaptır ağdanı..cildinin hassa oduğunuda hatırlarmayı unutma..

yada iple aldır.tahriş olmaz kesinlikle..
bak birde görmüşsündür reklamını burada,şöyle bir ürün var..
http://www.sliqueanabayi.com/
ama kullanışlımıdır bilemiyorum.
aslında iple almayı öğrenmen senin için çok daha pratik olur..

Son düzenleme:

reglin ne zaman bitmiş olur canım ?

canım çok sağol peki iğneli epilasyon hassas clde zarar veriyo mu?ip dedğne göre o da eplatörden daha iyi demekki:26: ben kendme nasıl bşey yapmışım yaa

canım çok sağol peki iğneli epilasyon hassas clde zarar veriyo mu?ip dedğne göre o da eplatörden daha iyi demekki:26: ben kendme nasıl bşey yapmışım yaa

dereceleri var canım,hassas cilde göre ayarlanır..
ama gözeneklerin üstü mink kabuk bağlayabilir..en fazla bir haftada tamamı dökülür..
yada uygun bir yerde lazer epilasyona gidebilirsin..
yine verdiğim tarhlerden regl sonuna geleni seçerek..

iple epilatörü kıyaslama bile..
epilatörle bıyıklarını alan bir yakınıma iple almayı öğretmiştim.
birkaç günde alıştırdı elini.durmadan dua ediyor inceldiler diye..ki bu birkaç yıl evvel oldu.yani bu tarihleri uygulamasına rağmen farketti.

canım bilseydim keşke ama neyse sağlık olsun bundan sonrasına bakalım hemmen iple almayı öğrenyorum aycangul cüm nisandaki tarhlere göre alayım 1 ay da maymun giibi gezeyim bşey olmaz dimi

canım bilseydim keşke ama neyse sağlık olsun bundan sonrasına bakalım hemmen iple almayı öğrenyorum aycangul cüm nisandaki tarhlere göre alayım 1 ay da maymun giibi gezeyim bşey olmaz dimi

yok canım gezme.şimdi iple aldır.nisan tarihlerine kadar çıkar yine.2-3 hafta var daha..

merhaba konuyu yeni gördüm ve çok ilgimi çekti ama anladığım kadarıyla mart ayını kaçırdım bende nisanda başlamak istiyorum

cevap için teşekkür ederim:)
bende 19 akşamı aldım hoş 3 saatimi aldi ve tam doğru saatleri yakalayamadım akşam 10dan sonra başladım. Ama fark ettiğini düşünüyorum. Çünkü şimdi deli gibi batmaya başlamış olması lazımdı, ama batmıyo, zorlana zorlana çıkmaya çalışıyo henüz işe yaramasını çok istiyorum, çünkü düğün tarihim geliyo...

Ben geçen ayı kaçırdım. Ve o kadar tembelim ki önceki sayfaları okuyamıyorum.

bu ay ne zaman kızlar bu kıl tüy işleri??

inanmıommmmm tüylerm nerdeyse 3 hatfadır az çıkıo allah razı olsunnn :)

Merhaba kızlar,

Ben de yeni keşfettim bu başlığı ve sonuç alanları görünce inanılmaz heyecanlandım.

Mart ayını kaçırdım ama ben de nisandaki tarihleri bekleyenlerdenim artık. :) :79:

bu arada martın ondokuzundan beri ne özel bölgede ne de bacaklarımda tüy yok yanı daha köku bıle bellı olmuyo inş net sonucu bı ay tamamlansın öyle vercem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…