alternatif tarihler için nem bakımı yapılıyor mu ?
yoksa yine kıra kıra mı alacaksınız tüylerinizi ?
merhaba kızlar ve aycangulcum
bugun bende epılasyon yapacagım ınsallah
merhaba kızlar ve aycangulcum
bugun bende epılasyon yapacagım ınsallah
bende yapacaktım ama regl oldum...........
lazer için aycangülcüm nisan da bı tarih varmı
aycangül canım, bu mart ayının ara tarihleri diğer ara tarihlerden daha mı etkili? geçen haftadan beri baya bir çıktı benimkiler hemen regl olduğum için...
yok yok bu yöntem benim kollarımda bi işe yaramadı hemen fışkırdılar geri
tuhaftır benim kolarım da bu ay çok çabuk çıktı, diğer yerlerde tık yok henüz, halbuki en geç çıkan yerimdi kollarım, çok şaşırdım, kırık falan değil bunlar, deri altında belirdi, kabarcık kabarcık oldu hatta, sonra da dışarı attılar kendilerini, hayret ettim doğrusu, pek de yumuşak değiller üstelik
tam emin değilim canım..bu dolunayı tüm dünya koşnuştu biliyorsun..etkileri hala devam ediyorsa haklı olabilirsin..
ama şunu söyleyebilirim genel olarak..
asıl ve alternatif tarihlerin arasında seçim yaparken regl sonrasına rastlayanı seçmeliyiz.
geçen ay bende hemen regl olmuştum ve hiç hayrını görememiştim malesef.
bu ay bir gün sonra regl oldum..hala birşey yok..
en azından sebebinin farkındayız.o yüzden canımızı sıkmıyoruz tamam mı :)
tamam martta bir istisna yaptık ama bu bizim bilinçli tercihimizdi.
bundan sonra normal koşullarda devam edeceğiz :)
ben kollarımı alıyorum ama erken çıkma problemi yaşamadım hiç. 2 kez (ocak ve şubat aylarında) tarihlere denk getirdim epilasyonumu. şubattan pek verim alamadım çünkü şubatta epilasyon yaparken ocakta aldıklarım pek çıkmamışlardı. tek tük olanları aldım sadece. sonradan öbürleri çıkınca şubatta sanki almamış gibi oldum malesef. ama yine de eskisine nazaran daha cılız ve az olduklarını söyleyebilirim. mart tarihini kaçırdım ama ara tarihte bi darbe daha vurdum bakalım =) bölgeden bölgeye değişiyor herkesin sonucu işte. diğer bölgeleri ellemedim şimdi alsam nisana tarihine yetişirler mi bilemedim. kısır döngüye girmektense 1ay dişimi sıkayım dedim.
ne güzel bir haber oldu bu..akşamdan beri aklıma takıldı arkadaşların durumu..
mantıklı bir neden bulamıyorum ama..bu öntemin erken ya da olduğundan fazla çıkarmasına imkan yok.
bunu kesinlikle biliyorum.mutlaka altında başka bir neden vardır..
ben yukarıda yazmıştım kollarla ilgili tecrübemi..bu yöntemle yeniden başlayacağım ama sürekliliği sağlamam gerekiyor.bu yüzden yaz başı kötü bir zaman olur benim için..yaz sonunda başlamak daha mantıklı geliyor bana.böylece aksatmadan yapar ve yaza kadar hazır olurum..zaten azalmaları yeterli,bitmesine gerek yok..
ocakta aldıkların şubatta tek tük çıktığına göre bu durumun kol bölgesi olmasıyla ilgisi yok.
kişisel bir durum desem,hormonal vs desem,diğer bölgelerinde sorun olmamış.hakikaten ilginç bir durum..
drydry,sevimsiz,
kuyuya bir taş attınız,çıkartamıyorum :)
valla açıklamasını ben de yapamıyorum. şubatta diğer bölgelerimde sonradan çıkma gibi bi problem olmadı. hatta iyice emin olmadan yazmak istemiyodum ama alt bacağımda, bikini bölgemde ve koltuk altlarımda müthiş bir azalma söz konusu diyebilirim. yalnız bu bölgelere 2-3 seans kadar lazer yaptırmıştım alakası var mıdır bilmiyorum. emin olduktan sonra yazacağım daha net bir şekilde. belki çıkarlar diye ses etmiyorum şimdi.
bu arada kola yazın başlamaman çok doğru olur bence de. alışık olmadığın için çıkarkenki görüntüsü çok rahatsız edebilir. önümüzdeki yaza kadar bence bitirirsin senin yöntemle :) ama aza tamah etmeyen çoğu bulamaz misali ben de "azalsa yeter" diyorum bakalım :)
of iş yerindeyim birileri geliyor başıma aynı mesajı en az 10 kez yazdım kapamak zorunda kaldım cinnet geçiricem :18:
ne güzel bir haber oldu bu..akşamdan beri aklıma takıldı arkadaşların durumu..
mantıklı bir neden bulamıyorum ama..bu öntemin erken ya da olduğundan fazla çıkarmasına imkan yok.
bunu kesinlikle biliyorum.mutlaka altında başka bir neden vardır..
ben yukarıda yazmıştım kollarla ilgili tecrübemi..bu yöntemle yeniden başlayacağım ama sürekliliği sağlamam gerekiyor.bu yüzden yaz başı kötü bir zaman olur benim için..yaz sonunda başlamak daha mantıklı geliyor bana.böylece aksatmadan yapar ve yaza kadar hazır olurum..zaten azalmaları yeterli,bitmesine gerek yok..
ocakta aldıkların şubatta tek tük çıktığına göre bu durumun kol bölgesi olmasıyla ilgisi yok.
kişisel bir durum desem,hormonal vs desem,diğer bölgelerinde sorun olmamış.hakikaten ilginç bir durum..
drydry,sevimsiz,
kuyuya bir taş attınız,çıkartamıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?