Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

alternatif tarihler için nem bakımı yapılıyor mu ?
yoksa yine kıra kıra mı alacaksınız tüylerinizi ?

aaa batıklar çıktı bak iyi hatırlattın şimdi nemlendirsem yarın akşam alsam güzel olcak demek :)))

bu arada geçe sefer gene kıra kıra almışım unuttum nemlendirmeyi 1 kere sürdüm nemlendirici yetmemiş daha çıkmadı ama kökler belli, inş kırılmamıştır sadece izleri kalmıştır

merhaba kızlar ve aycangulcum
bugun bende epılasyon yapacagım ınsallah

ben bugun kollarımı aldırdım bakalım biraz kırıldı ama ilerdeki tarıhler de daha ıy olur umarımmm...

aycangül canım, bu mart ayının ara tarihleri diğer ara tarihlerden daha mı etkili? geçen haftadan beri baya bir çıktı benimkiler hemen regl olduğum için...

İlk kez iyi bir tarihe denk getirmişim 26 mart cumartesi alternatif olarak verilmiş gerçi ama yine de etkisi olur inşallah.

yok yok bu yöntem benim kollarımda bi işe yaramadı hemen fışkırdılar geri

tuhaftır benim kolarım da bu ay çok çabuk çıktı, diğer yerlerde tık yok henüz, halbuki en geç çıkan yerimdi kollarım, çok şaşırdım, kırık falan değil bunlar, deri altında belirdi, kabarcık kabarcık oldu hatta, sonra da dışarı attılar kendilerini, hayret ettim doğrusu, pek de yumuşak değiller üstelik

aycangül canım, bu mart ayının ara tarihleri diğer ara tarihlerden daha mı etkili? geçen haftadan beri baya bir çıktı benimkiler hemen regl olduğum için...

tam emin değilim canım..bu dolunayı tüm dünya koşnuştu biliyorsun..etkileri hala devam ediyorsa haklı olabilirsin..
ama şunu söyleyebilirim genel olarak..
asıl ve alternatif tarihlerin arasında seçim yaparken regl sonrasına rastlayanı seçmeliyiz.
geçen ay bende hemen regl olmuştum ve hiç hayrını görememiştim malesef.
bu ay bir gün sonra regl oldum..hala birşey yok..
en azından sebebinin farkındayız.o yüzden canımızı sıkmıyoruz tamam mı :)
tamam martta bir istisna yaptık ama bu bizim bilinçli tercihimizdi.
bundan sonra normal koşullarda devam edeceğiz :)

mrb aycangül nasılsın :)
bende hafta sonu epilasyonumu yaptım regl olmama rağmen ama etkisi olmaya başladı sanırım çünkü bacaklarıma yaptım epiyi çok acımadı önceden daha kötü olurdu şimdi sanki kökleri daha zayıf daha rahat aldım. regl olmama rağmen etkisini göreceğime inanıyorum :)
birde yüz bölgemdeki tüyleri alınca sivilce oluyor çok berbat oluyor yüzüm bunun için tavsiyeleriniz varmı nasıl önlerim. birde aycangülcüm yüz için en uygun iğneli epilasyonmu bir fikrin varmı araştırıyoeum ama çok farklı yorumlar var...
teşekkür ediyorum herkese iyi geceler:)

yok yok bu yöntem benim kollarımda bi işe yaramadı hemen fışkırdılar geri

kızlar kollarınızda uygulamayın o zaman..ben hiç denemediğim için yorum yapamayacağım..
yıllar önce bir kez sir ağdayla almıştım.tuhaf bir biçimde aralarda simsiyah tüyler çıktı sonrasında..allahtan tamamı değil..aralarda tek tük..ben devam etmedim o yüzden..
burada da devam etmeyi düşünüyorsanız kollarınızı alın demiştim hatırlıyorsanız.bu tecrübemden dolayı böyle söylemiştim..o da yönteme güvendiğim için..yoksa hiç almayın derdim..

ben kollarımı alıyorum ama erken çıkma problemi yaşamadım hiç. 2 kez (ocak ve şubat aylarında) tarihlere denk getirdim epilasyonumu. şubattan pek verim alamadım çünkü şubatta epilasyon yaparken ocakta aldıklarım pek çıkmamışlardı. tek tük olanları aldım sadece. sonradan öbürleri çıkınca şubatta sanki almamış gibi oldum malesef. ama yine de eskisine nazaran daha cılız ve az olduklarını söyleyebilirim. mart tarihini kaçırdım ama ara tarihte bi darbe daha vurdum bakalım =) bölgeden bölgeye değişiyor herkesin sonucu işte. diğer bölgeleri ellemedim şimdi alsam nisana tarihine yetişirler mi bilemedim. kısır döngüye girmektense 1ay dişimi sıkayım dedim.

teşekkür ederim tatlım.Bundan sonra reglden sonra hangi tarih geliyorsa onu kullanacağım

ne güzel bir haber oldu bu..akşamdan beri aklıma takıldı arkadaşların durumu..
mantıklı bir neden bulamıyorum ama..bu öntemin erken ya da olduğundan fazla çıkarmasına imkan yok.
bunu kesinlikle biliyorum.mutlaka altında başka bir neden vardır..
ben yukarıda yazmıştım kollarla ilgili tecrübemi..bu yöntemle yeniden başlayacağım ama sürekliliği sağlamam gerekiyor.bu yüzden yaz başı kötü bir zaman olur benim için..yaz sonunda başlamak daha mantıklı geliyor bana.böylece aksatmadan yapar ve yaza kadar hazır olurum..zaten azalmaları yeterli,bitmesine gerek yok..
ocakta aldıkların şubatta tek tük çıktığına göre bu durumun kol bölgesi olmasıyla ilgisi yok.
kişisel bir durum desem,hormonal vs desem,diğer bölgelerinde sorun olmamış.hakikaten ilginç bir durum..
drydry,sevimsiz,
kuyuya bir taş attınız,çıkartamıyorum :)

valla açıklamasını ben de yapamıyorum. şubatta diğer bölgelerimde sonradan çıkma gibi bi problem olmadı. hatta iyice emin olmadan yazmak istemiyodum ama alt bacağımda, bikini bölgemde ve koltuk altlarımda müthiş bir azalma söz konusu diyebilirim. yalnız bu bölgelere 2-3 seans kadar lazer yaptırmıştım alakası var mıdır bilmiyorum. emin olduktan sonra yazacağım daha net bir şekilde. belki çıkarlar diye ses etmiyorum şimdi.
bu arada kola yazın başlamaman çok doğru olur bence de. alışık olmadığın için çıkarkenki görüntüsü çok rahatsız edebilir. önümüzdeki yaza kadar bence bitirirsin senin yöntemle :) ama aza tamah etmeyen çoğu bulamaz misali ben de "azalsa yeter" diyorum bakalım :)
of iş yerindeyim birileri geliyor başıma aynı mesajı en az 10 kez yazdım kapamak zorunda kaldım cinnet geçiricem :18:

benimde elektrik kesintisiyle başım dertte..tam cevap yazıyorum uzun uzun gönderemeden pat elektirik kesiliyor..neyseki iki haftadır olmuyor..dilimi ısırayım :)
laze bizim tarihlerde mi yapıldı..

ayy bende bekliyeyim diyorum ama bu gün hep aklımdan geçti durdurdum kendimi..
yazayım gitsin
benim normalde 7-10 gün arasında tüylerim minicik gösterir kendini..hani çıkmak üzere olurlar müthiş kaşınır ya..
yarın on gün olacak..hala belirti yok..ki ertesi gün regl oldum.. bu yüzden çok beklentim yoktu açıkçası,hala yok gibi.ama çıkmadılar hala..
dün akşam birkaç tane aldım bacak ve özel bölgeden.ama onlar vardı zaten,kalmıştıda süre bitince bu haftaya bırakmıştım..
bacaklarımda çok çok ince tüyler farkettim dün gece.epilatörle almak istedim ama almadı.
cımbızın tutamayacağı kadar incelmişler :) zaten boşluklar beni son derece mutlu ediyordu,bunları görünce daha da mutlu oldum :)

ben bu ay tüylerimi aldıktan yaklaşık 30 saat sonra regl oldum, e diğer ay da epilasyondan 36 saat sonra regl olmuştum, ama geçen ay etkisini gördüm ben, gecikti, seyreldi, kılların rengi açıldı. üstelik bu ay sadece kollarımdakiler bu kadar erken çıktı. kollarımı bir yıldır alıyorum, azalma ya da artma olmadı, bu tarihlerden habersizdim tabi. benim de tüylerim seninki gibi 8-10 günde kaşınıp belli ederdi kendisini, ama bu iki aydır, 10 günü aşıyor, bu ay inşallah daha da uzun sürecek zaten uzun süre çıkmasalar iyi olur, çünkü nisan ayının tarihi biraz geç bir vakit, yani 30 günü aşıcak. ama reglimin bittiği tarih olacağı için mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…