Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

emlamı sürdüm kendimi streçledim öyle çok sardım ki nasıl açılır artık bilmiyorum ay çok telaşlandım nasıl yetişecek diye
eldivenle denesem diyorum ama nasıl yapılacak bilmiyorum daha çabuk oluyorsa eğer onunla deneyeyim ama nasıl bilmiyorum

son bir saat içindeyiz inşallah sonuç alırız hepimiz
aycangül teşekkür ederim çok bununla uğraştığın için

Son düzenleme:
bende büyük bir heyecanla bekliyorum hiç bunu böyle heyecanla bekleyecegim aklıma gelmezdi

ahahahah takipçileri gördünüzmü :))

Konu Bilgileri
Toplam 20 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 12 ziyaretçi)

şu anda burda olmayıp saati bekleyenleride düşünürsek ohooo bu akşam çok kişi iş başında demek :)

ohh be sonunda zaman azaldı ya birsey sorcam bnde fikrinize ıhtiyacım var benim

daha önce kolumdaki tüyleri hiç kalmadım acaba diyorum böyle özel bir günde alıp kurtulsam mı yoksa hiç dokunmmayıp birde onlarla ugrasma derdım olmasamı ne dersiniz kızlar akıl verin

Son düzenleme:
ben bu konunun ilk sayfalarini okumustum ama cok fazla sey yazilmis kacimirmisim, biri soyleyebilir mi burda neler oluyoor? bu heyecanli bekleyis ne? killarimizi alicaz sanirim dolunay munasebetiynen ben de aliyim saat kacta yapmamiz lazim?

aycangül konu nedirr ne alaka neden hepiniz temizlik ypcanız bu günn bu günün ne anlamı var açıklarmısın

kızlar ilk sayfaya bakın lütfen..ayy bende gerildim yahu

19 mart 2011 cumartesi

saat 20:10 - 22: 04 arası

şimdi aepilasyonunuzu yapın da sonra konuşuruz uzun uzun :))

benim kollarımda işe yaramadı tavsiye etmem.

ne bileyim canım çok gerildim..dolunaydan heralde..benide böyle etkiledi.."sen beni kullan bak ben sana neler yapıcam" diyordu heralde

eldivenle tutamlar halinde tutup çekeceks.n..bilecek ne var başka :)

ben de bugun yapmak istiyorum ama sey sorucam: suan bikini bolgesindeki tuyler tam cikmadi kimisi cikti kimisi alinamicak kadar kisa, beklemeli miyim, yoksa bugun hallediyim mi bu isi?

teşekkür ederim canım

ahahaha son 1 saate girdik sayılır :))))

inşallah hepimiz sonuç alırız..

bioderimde vardı benim kullanırım diye almıştım 1 kere kullanıp bırakmıştım o da etkilermi dersin aycangül:)

kullan tabi..ne zararı olacak..faydası olur..

Ben de dakikaları sayanlardanım ilk kez deniycem kızlar, hepimize kolay gelsin, tüylerimizden eser kalmasın inş.

kızlar heyecana bakın :))
sanki aya fırlatılıcaz,geri sayım yapıyoruz

telaştan mesajları takip edemiyorum..cevaplamadığım kaldıysa kusura bakmayın..
daha ağdamı ısıtıcam

keşke ağda yapabilseydim keşke bende faydalanabilseydim
dolunay beni ağdayada alıştırtıcak hadi bakalm hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…