ben bu konunun ilk sayfalarini okumustum ama cok fazla sey yazilmis kacimirmisim, biri soyleyebilir mi burda neler oluyoor? bu heyecanli bekleyis ne? killarimizi alicaz sanirim dolunay munasebetiynenben de aliyim saat kacta yapmamiz lazim?
aycangül konu nedirr ne alaka neden hepiniz temizlik ypcanız bu günn bu günün ne anlamı var açıklarmısın
ohh be sonunda zaman azaldıYa birsey sorcam bnde fikrinize ıhtiyacım var benim
Daha önce kolumdaki tüyleri hiç kalmadım acaba diyorum böyle özel bir günde alıp kurtulsam mı yoksa hiç dokunmmayıp birde onlarla ugrasma derdım olmasamıNe dersiniz kızlar akıl verin
kızlar yetiştiririz. geçen ay 1 saatte bitirdim. turplu suymu da 8'de yapacağım.8.15de başlayacağım. 5 dk geç başlayacağım.bulunduğum yer itibariyle bir şaşma olmasın diye.Herkese kolay gelsin. aycangül strese girme canım. senin iyi niyetli olduğunu biliyoruz. bu bize yeter....
yok ben zaten şakasına dedim bi seferde bitiyomuş bide gibisindenama yani öyle olsa çok hoş olmaz mıydı tek seferde pat küt
zaten eldiven işini pek bilmediğim için yapabilecek miyim onu da bilmiyorum denicem sadece:26:
ben de bugun yapmak istiyorum ama sey sorucam: suan bikini bolgesindeki tuyler tam cikmadi kimisi cikti kimisi alinamicak kadar kisa, beklemeli miyim, yoksa bugun hallediyim mi bu isi?
aycangulcum sen sorumluluk hissetme,dur biraz rahat ol bi kaç saat kaldı sonra hisset sorumlulupunu:90:stres yapma bakimŞaka bi yana sonuçta sen yardım etmeye çalışıyosun bizde faydalanmaya,etkisi olmayan arkadaşlar (umarım olmaz da )hani olursa seni suçlamazlar sanırım.Sonuçta kimseye diretmiyosun illa alın diye canım,herkesin kendi kararı.Ben etkisini görsemde görmesemde bu kadar uğraştığın için hem çok teşekkür ediyorum hem de sana ağda partisi hediyesi olarak bu çiçekleri yolluyorum Umarım yetiştiririm şu an tek derdim bütün arkadaşlarım gibi o:18:Hıı birde pln397 arkadaşım turplu su ne için?Ben de yeni olduğumdan sayfaların tamamını okuyamadım,anladığım kadarıyla katıldım konuya:)
ahahaha son 1 saate girdik sayılır :))))
inşallah hepimiz sonuç alırız..
bioderimde vardı benim kullanırım diye almıştım 1 kere kullanıp bırakmıştım o da etkilermi dersin aycangül:)
kızlar heyecana bakın :))
sanki aya fırlatılıcaz,geri sayım yapıyoruz
telaştan mesajları takip edemiyorum..cevaplamadığım kaldıysa kusura bakmayın..
daha ağdamı ısıtıcam
ne yapıyoruzzz:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?