Kesinlikle katılıyorum. Pudralı eldiven, bence hem temiz hem kolay hem de acısız. (5 senedir alıştığımdan da olabilir ama)Eldivenle almak da azaltiyor agda gibi cok iyi oluyor ama biraz kilin tutulmasi lazim tabi.En iyisi lazer bence.
Boncuk ağda al.ayni makinada eritirsin.
Boncuk yani soğuk- elle çekilen- bez gerektirmeyen kuaförlerin kullandığı ağda.
Ben geçen ay aldım hem ağda hem ısıtma makinasını . Aşık oldum resmen makinama. Trendyolda o kadar çok övdüm ki,sahte sanıp yayınlamadilar
İnanılmaz bir sey. Ben de asla agdayla makinayla alamam orayı. 7 seans lazere gittim, biraz azaldi. Çıkan kısmında da bazen jilet kullanıyorum bazen kuaföre ağda... Ama bu boncuk agdayla neredeyse canım yanmadan-akmadan bulaşmadan hallettim işi.
Sürüyorsun, sürdüğün gibi donuyor. Donunca da çekiyorsun...
Sesu'nun Boncuk ağda 12 TL falan,
Çok kıllı biri değilseniz iki dirsek alti-iki diz altı ve bir genital bölgeye yetiyor bir paketi.
Tavsiye ederim tüm kadınlar kulubune
İlla ki makinesini mi almamız gerekiyor bu icadın?Boncuk ağda al.ayni makinada eritirsin.
Boncuk yani soğuk- elle çekilen- bez gerektirmeyen kuaförlerin kullandığı ağda.
Ben geçen ay aldım hem ağda hem ısıtma makinasını . Aşık oldum resmen makinama. Trendyolda o kadar çok övdüm ki,sahte sanıp yayınlamadilar
İnanılmaz bir sey. Ben de asla agdayla makinayla alamam orayı. 7 seans lazere gittim, biraz azaldi. Çıkan kısmında da bazen jilet kullanıyorum bazen kuaföre ağda... Ama bu boncuk agdayla neredeyse canım yanmadan-akmadan bulaşmadan hallettim işi.
Sürüyorsun, sürdüğün gibi donuyor. Donunca da çekiyorsun...
Sesu'nun Boncuk ağda 12 TL falan,
Çok kıllı biri değilseniz iki dirsek alti-iki diz altı ve bir genital bölgeye yetiyor bir paketi.
Tavsiye ederim tüm kadınlar kulubune
Bu yöntem için de illa ki pudralı mı olması gerekiyor?Kesinlikle katılıyorum. Pudralı eldiven, bence hem temiz hem kolay hem de acısız. (5 senedir alıştığımdan da olabilir ama)
kişisel temizliğini yapmamak için karantinayı bahane edenler varmıdır yaaaaNot :covid 19 la mücadele ederken buda dert mi diyenler yazmazsa memnun olurum insan her daim temiz olmak istiyor
Ben çok kafaya takiyorum tüyleri
Bide kimseyle görüşmüyorum 18 gün olacak karantinadayim
Yuzumu bende öyle çok sık almak zorunda kaliyordum lazer epilasyon yaptirdim 5 sene önce dunya varmis vallahiBendede tüy çok fazla esmer olduğum İcin köklü bide yüzümü alıyorum 1 hafta sonra gene aynı
Yoo ben önce normal aldım,denemek için. Derinliği olmayan küçük bir cikolata kavanozu vardi . Ona koyup benmari usulü erittim çaydanlığın içinde. Ama çabuk donuyor. Donunca da sürmek zor oluyor. Yine de iş görürİlla ki makinesini mi almamız gerekiyor bu icadın?bilgisizliğimden soruyorum. Marketlerde de görüyorum ama kapta erimez mi ki
Fiyatları cok uygunmus aslında. Ama becerebilir miyim Die tereddüt ettim. Çok tşk ediyorum bilgilendirmeniz için.Yoo ben önce normal aldım,denemek için. Derinliği olmayan küçük bir cikolata kavanozu vardi . Ona koyup benmari usulü erittim çaydanlığın içinde. Ama çabuk donuyor. Donunca da sürmek zor oluyor. Yine de iş görür
Ara ara kapağını kapatıp çaydanlığın içine koyup ateşe koymanız gerekir sadece.
Bence ilk normal - kavanozda yapın. Baktınız beğendiniz sipariş verirsiniz. Ben yanında bir paket ağda ile beraber 25e 30a falan almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?