Baktırdım malesef hormonumun biri yüksek bir sürede Cortizon kullandim malesefHormonlarınıza baktırmış mıydınız acaba benimde tüylerden yana sorunlarım var malesef lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum ileride para biriktirebilirsem valla ne çekiyorsak bu tüylerden çekiyoruz
Bikini bölgesi zordur yüz neysede cortizon ne için kullanılıyor canım tüyleriniz için mi kullanmıştınozda fazlalaştı ?Baktırdım malesef hormonumun biri yüksek bir sürede Cortizon kullandim malesef
yüzümde ve genital bölgemde tuylenme fazlalasti lazer de kesin çözüm gibi gelmiyor bana agda da rahat ediyordum bacaklarımı evde alıyorum ama yüz ve bikini bölgesini alamadım malesef
bir dönem rahatsızdim hastalık tedavisinde kullandım Cortizon hormon bozukluğu yaptıBikini bölgesi zordur yüz neysede cortizon ne için kullanılıyor canım tüyleriniz için mi kullanmıştınozda fazlalaştı ?
Ya geçmiş olsun anladım bazı ilaçlar hormon bozukluğu yapıyor bende yaşadım yani kuaförlerde kapalı mecbur evde almak zorundayız belki tüy azaltıcı yöntemleri kullanabilirsiniz tüylerinizi aldıktan sonra sürersiniz çok kür var araştırabilirsiniz olmadı yine jilet en kolayıbir dönem rahatsızdim hastalık tedavisinde kullandım Cortizon hormon bozukluğu yaptı
Memnun kaldınız mı bir daha çıktı mı tüyleriniz bende ileride yaptırmayı düşünüyorum tüm bölgelerimiAslinda lazer cok iyi bir cozum. Bazi bolgeler bitiyor bitmeyenlerde tuy gibi cikiyor. Benim koltuk altim bikinim ce bacak kismim yaptirali 7 yil falan oldu sanirim
Teşekkür ederimYa geçmiş olsun anladım bazı ilaçlar hormon bozukluğu yapıyor bende yaşadım yani kuaförlerde kapalı mecbur evde almak zorundayız belki tüy azaltıcı yöntemleri kullanabilirsiniz tüylerinizi aldıktan sonra sürersiniz çok kür var araştırabilirsiniz olmadı yine jilet en kolayı
Biliyorum el mahkum malesef bendede hemen çıkıyor kalın kalın ağdada uzun sürüyor falan en kolayı gene jilet malesefTeşekkür ederim
Jiletle alincada hemen çıkıyor
Aslinda lazer cok iyi bir cozum. Bazi bolgeler bitiyor bitmeyenlerde tuy gibi cikiyor. Benim koltuk altim bikinim ce bacak kismim yaptirali 7 yil falan oldu sanirim
Eldivenle almak da azaltiyor agda gibi cok iyi oluyor ama biraz kilin tutulmasi lazim tabi.En iyisi lazer bence.Her ay komple ağdaya giderdim karantina dan dolayı gidemiyorum ve kendimde alamıyorum çok hassas cildim var
En guzeli cam sakizi el agdasi o bolgeye pudra surki acisi azalsin sonra az az elinle agdayi yapistir cek sonra alisacaksinHormonlarimdan dolayı tüylerim çok çabuk çıkıyor kuaförde agda yaptiriyordum ama malum kuaförler kapalı evde agda yapmak için kartuş agda ve ısitici makine aldım ama malesef bikini bölgesinde başarısız oldum fikirlerinizi bekliyorum
Not :covid 19 la mücadele ederken buda dert mi diyenler yazmazsa memnun olurum insan her daim temiz olmak istiyor
Ben çok kafaya takiyorum tüyleri
Bide kimseyle görüşmüyorum 18 gün olacak karantinadayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?