Tüy sarartıcı krem kullanmayın

cilt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
7
1
1
Karabük
Arkadaşlar merhaba, ben kullandım uzun bir süre ancak siz kullanmayın diye söylüyorum. Gerçekten kıl köklerini kalınlaştırıyor bu tüy sarartıcı krem. Etkisi güzel oluyor ancak hemen anlayamıyor insan ama zamanla fark ediyor. Ben yaptım, siz yapmayın.:25:

ben de kullaniyorum ama oyle bir sorun olmadi,sadece etkisi gecince dipler siyah uclar sari oluyor o da artmis gibi gosteriyor

sesu da dediğiniz oluyor evet hem etkisi de kısa.Sesunun bildiğim kadarıyla yüz için olanı yok.Biz hata yapıyoruz yüze kullananrak.Ama sally hansen daha iyi.Kalınlaştırmıyor fakat hem az çıkıyor paketten hem de biraz tuzlu fiyatı. En güzeli temiz temiz aldırmak.Sivilcelenme oluyor diye ben aldıramıyorum malesef.

sesu da dediğiniz oluyor evet hem etkisi de kısa.Sesunun bildiğim kadarıyla yüz için olanı yok.Biz hata yapıyoruz yüze kullananrak.Ama sally hansen daha iyi.Kalınlaştırmıyor fakat hem az çıkıyor paketten hem de biraz tuzlu fiyatı. En güzeli temiz temiz aldırmak.Sivilcelenme oluyor diye ben aldıramıyorum malesef.
sally hanson u nerde buldunuz acaba ? istanbulda herhangi bi eczanede bulabilir miyim?

Back