Tuy Sarartici Krem Kullananlar Bakabilirmi

Ilk seferde etkisi olmaz cnm ama bidaha tekrarlamamani tavsiye ederim(tecrubeyle sabit) renginde degisiklik olmamasinin sebebide daha uzun tutman gerektigi

Insallah etmemistir dediginiz gibi:cry: cok tesekkur ederim

Hepsi icin gittim diode de etki etmedi, doktorumda igneli yaptirma hepsi iz olur cildin hassas dedi off:cry:
Canım sende ütületmeye git her ay yada 2 haftada bir , ütüleme işlemide lazer gibi belki bitirmez ama hiç olmazsa sarartma ihtiyacı duymazsın , sarartıcı ile hem daha uzun olur hemde daha köklü besliyor çnkü

Ne kadar sure gidiyodu peki ve daha beter ettimi yoksa memnun muydu bi bilginiz varmi?
2 hafta gidiyodu bildigim kadariyla belki de daha fazla. Kendisi gayet memnun. Bir de arkadasimin tuyleri cok fazlaydi yani ve cok belli oluyodu. Bence bi denemeye deger.

ben kullanmıştım önceden ama böyle birşey olmamıştı..kremin son kullanma tarihine bir bakın..

lütfen artık uyarılları dikkkate alın. konularınızı ilgili bölüme açın. bunu alışkanlık haline getirmeyin.

Kizlar sesunun tuy sarartici kremini aldim kollarima sürdüm 4-10 dakika arasi bekletin diyodu 5 dakika sonra birazini yikadim baktim hicbi etki etmemis sonra bikac dakika daha bekleyip kalan yerleri duruladim ama yine aynilar, neyi yanlis yapiyorum bi yardimci olur musunuz acil?
Tuylerin ustunu tamamen kremle kapatmaniz gerekiyo az mi surdunuz acaba ? Bide etki etmeye baslayinca hafif bi kasinti oluyo ve krem kabarcik kabarcik oluyo ben ondan sonra yikiyodum sapsari oluyodu ama biraktim tuyleri uzatiyo biraz..

Vivet sesudan daha etkili sarartıyor..yüzümdeki tüyleri sarartırım ben bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar..sararttıktan bir süre sonra tütlerin dip kısımları koyulaşmaya başlıyor bu aşamada insan acaba tüylerim mi uzadı diyendüşünüyor ama tüyler diplerinden başlayarak koyulaşmaya başlıyor aslında.. Zamanla tamamen koyu renge dönüşüyor.. O zaman da yeniden uygulama gerekiyor..herhangi bir uzama falan yaşamadım ama düşününce tabiki kimyasal bir madde mutlaka zararı vardır ama mecburen yapıyoruz işte.. Birde uüz bölgesi için herkese tavsiyem sakın ama sakın lazer yaptırmayın.. Bir sonuç alınmadığı gibi dahada artışa sebep oluyor.. Kol bacak vs bölgelerde tamam çok etkili ama yüz bölgesinde bende dahil çevremde kaç kişi gördüysem hepimiz pişmanız..

Kizlar sesunun tuy sarartici kremini aldim kollarima sürdüm 4-10 dakika arasi bekletin diyodu 5 dakika sonra birazini yikadim baktim hicbi etki etmemis sonra bikac dakika daha bekleyip kalan yerleri duruladim ama yine aynilar, neyi yanlis yapiyorum bi yardimci olur musunuz acil?
ben favorilerimi sarartmıştım uzun süre sarı kaldılar ama elbet uzuyorlar eskiye dönüyorlar.. göbeğime yapmıştım yazın göbeğim daha kısa sürede döndü eski haline. ağdaya gitsenize kremle uğraşacağınıza.

ben favorilerimi sarartmıştım uzun süre sarı kaldılar ama elbet uzuyorlar eskiye dönüyorlar.. göbeğime yapmıştım yazın göbeğim daha kısa sürede döndü eski haline. ağdaya gitsenize kremle uğraşacağınıza.

Yuzume agda yaptirmak istemiyorum bazen ciddi anlamda sivilce cikariyo yuzum ve korkuyorum agdadan sari olanlarida siyah sert yapip daha beter eder diye

Yuzume agda yaptirmak istemiyorum bazen ciddi anlamda sivilce cikariyo yuzum ve korkuyorum agdadan sari olanlarida siyah sert yapip daha beter eder diye
hmm ilk mesajınızı okudum sadece orda kol demişsiniz de bende kolunuz için demiştim yüzünüz için değil:)

Back