• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sarartıcı hakkında.. (Herkes Okusun)

yüzünüzü hangi marka sarartıcıyla sarartıyosunuz acaba? bide bu eczanede satılan papatya suyunu vücudumuza kullanabiliyormuyuz göbek bölgesi gibi mesela bide illa güneşe mi çıkmamız gerekiyor sürdükten sonra?

Canım piyasada bir çok tüy sarartıcı var.. Vicetinkini kullanabilirsin yada sesu.. Ama ben yinede yüzüne sürmeni tavsiye etmem :) O konu hakkında bi bilgim yok canım ama vücudunada tüy sarartıcı kullanabilirsin ama papatyayı bilmiyorum :) Ve eger papatya kullanırsan güneşte durman gerekiyor..

Ben önceden ipek kullanırdım ama şimdi bulamadım sesu aldım, yüzümde denemiştim acayip kaşındırdı 5dk sabredemedim yıkadım yinede sarartmıştı.

Forumda bi kaç konuda sürekli tüy sarartıcı hakkında tüylerin beslediğini ve daha çok uzattığpını yazmışlar.
Ama aslında böyle bir durum söz konusu değil...
Size uzamış gibi geliyor çünkü; tüyler uzayınca uçlarından kırılır ve tekrar uzamaya başlar..
Bu şekilde hava alır.
Eğer kollarımızdaki tüyler uzayıp kırılmazsa saçlarımız gibi olur..
Size sırf bundan solayı tüy sarartıcı tüyleri uzatıyomuş gibi geliyor..
Ama hayır uzatmıyor..
Beslediğide yok..
Tüyleriniz böyle olduğu için size beslenmiş gibi geliyor ve daha çok gürleşmiş gibi geliyor..
Ama tüy sarartıcı kalıcı değildir kısa süreli bir etkisi vardır.
Zamanla tüyler kırılıp tekrar uzadıgı içinde etkisini kaybediyor.
Ve tüyler eski haline dönünce size gürleşmiş gibi geliyor..
Ama sadece eski haline dönüyor..

Eğer tüy sarartıcının hala kötü etkisi olduguna inanıyorsanız paptya suyu, oksijen deneyebilirsiniz.. :68:

Umarım bi nebzede olsa herkesin kafasındaki sorulara ışık tutabilmişimdir..

Bir yerdende alıntı..

Umarım açıklama yeterince açıklayıcı olmuştur :65:

merhaba arkadaşım bu yazdığına kesinlikle katılmıyorum çünkü yıllar önce heveslenip 1 kere kullandım ve 2-3 gün sonra resmen saç dipi gibi tüylerin dibinden siyah siyah uzadı ve eskisinden daha çok gürleşti,bir dahada kullanmakmı,asla....

bnde bugun oksıjen suyu aldım. kullanıcam ama kalınlaşması konusunda bır bılgım yok ve merak edıyorum. kullanıpta kalınlaşıp koyulaşan oldu mu :96: cevap verırsenız sevınırım :31:

Bazen insanlarin aklina yerlesmis seyleri degistirmek imkansiz oluyor. ne kadar mantikli bilimsel aciklamasini yaparsan yap degistiremiyorsun. Bende yuzumde sarartici kullaniyorym ve gurlestirmediginede sahidim:) simidiye dek sakallarim olurdu heralde:) tuyler kendini topraliyor icindeki sarartigimiz melanin siyah rengini aliyor tekrar biz uzamis yada gur gibi goruyoruz cunku ince ucu hala sari biz kalin siyah tarafini goruyoruz oyle olunca tekrar uygulayacaksin:) ama su oksihjenli suyu hep duymusumdur bu hidrojen perokside diymi hani sacboyalarina koyduklarindan. sac rengini acmada kullaniyorlar. onu hic denemedim. pamukla surulup gunesemi cikiliyor?

çok yanlış bilgi vermişsin arkadaşım....ister eczanelere sor, ister cildiye uzmanlarına sor...tüy sarartıcıların içinde kortizyon vardır..etkin maddedir..ve tüyleri beslemesşyle meşhurdur kendileri...bunu küçük bir deneyle gözlemleyebilirsin...bulabildiğin en ünlü en pahalı tüy sarartıcı ürünü al..daha iyi görebilmen için kollarından bir tanesine kullan diğerine kullanma, yada göbeğine kullan belli bir bölgesinee....bunu 3 ay dene...ve tüylerin tamamen sarartısı gidip kendine geldiğinde..diğer sürmediğin bölgeyle karşılaştrdığında ne demek istediğimi acı bir tecrübeyle anlayacaksın.....

Forumda bi kaç konuda sürekli tüy sarartıcı hakkında tüylerin beslediğini ve daha çok uzattığpını yazmışlar.
Ama aslında böyle bir durum söz konusu değil...
Size uzamış gibi geliyor çünkü; tüyler uzayınca uçlarından kırılır ve tekrar uzamaya başlar..
Bu şekilde hava alır.
Eğer kollarımızdaki tüyler uzayıp kırılmazsa saçlarımız gibi olur..
Size sırf bundan solayı tüy sarartıcı tüyleri uzatıyomuş gibi geliyor..
Ama hayır uzatmıyor..
Beslediğide yok..
Tüyleriniz böyle olduğu için size beslenmiş gibi geliyor ve daha çok gürleşmiş gibi geliyor..
Ama tüy sarartıcı kalıcı değildir kısa süreli bir etkisi vardır.
Zamanla tüyler kırılıp tekrar uzadıgı içinde etkisini kaybediyor.
Ve tüyler eski haline dönünce size gürleşmiş gibi geliyor..
Ama sadece eski haline dönüyor..

Eğer tüy sarartıcının hala kötü etkisi olduguna inanıyorsanız paptya suyu, oksijen deneyebilirsiniz.. :68:

Umarım bi nebzede olsa herkesin kafasındaki sorulara ışık tutabilmişimdir..

Bir yerdende alıntı..

Umarım açıklama yeterince açıklayıcı olmuştur :65:

tüy sarartıcı kollarıma kullandım ve uzadığı kesın önceden kollarım cok azdı alt kola surerdım zamnla uzte de surmeye basladım ve artılar sımdı agda yaptırıyorum önceden agdacı bıle gerek yok san derdı kesınlıkle yapmayın derım ben

Back