Tüy sarartıcı hakkında.. (Herkes Okusun)

Dailys

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
1.618
0
0
İstanbul
Forumda bi kaç konuda sürekli tüy sarartıcı hakkında tüylerin beslediğini ve daha çok uzattığpını yazmışlar.
Ama aslında böyle bir durum söz konusu değil...
Size uzamış gibi geliyor çünkü; tüyler uzayınca uçlarından kırılır ve tekrar uzamaya başlar..
Bu şekilde hava alır.
Eğer kollarımızdaki tüyler uzayıp kırılmazsa saçlarımız gibi olur..
Size sırf bundan solayı tüy sarartıcı tüyleri uzatıyomuş gibi geliyor..
Ama hayır uzatmıyor..
Beslediğide yok..
Tüyleriniz böyle olduğu için size beslenmiş gibi geliyor ve daha çok gürleşmiş gibi geliyor..
Ama tüy sarartıcı kalıcı değildir kısa süreli bir etkisi vardır.
Zamanla tüyler kırılıp tekrar uzadıgı içinde etkisini kaybediyor.
Ve tüyler eski haline dönünce size gürleşmiş gibi geliyor..
Ama sadece eski haline dönüyor..

Eğer tüy sarartıcının hala kötü etkisi olduguna inanıyorsanız paptya suyu, oksijen deneyebilirsiniz..

Umarım bi nebzede olsa herkesin kafasındaki sorulara ışık tutabilmişimdir..

Bir yerdende alıntı..

Umarım açıklama yeterince açıklayıcı olmuştur

Son düzenleme:
peki canım oksijen yada papatya suyu kullanınca;

1) kıllar uzayıp kalınlaşıyor mu?
2) tüyler eski rengine ne kadar sürede dönüyor?
3) tüyler eski rengine dönerken dipten siyah siyah mı çıkıyor?
4) sararması için ille güneştemi beklememiz gerekiyor? (kaç saat bekletmek gerek?)

bunları cevaplarsanız sizi çok öperim, çok severim :)

1. Oksijen suyunda tüylerin kalınlaştığını duydum. O yüzden papatya suyunu tercih et derim.
2.Oksijen geçici bi yöntemdir bildiğim kadarıyla.. Oksijeni hiç denemedim. Ama papatya kalıcı. Çünkü papatyayı saç rengini açmak için kullananlar var. Bende onlardan biriyim. Tüy sarartıcıda ise 1 hafta sonra diplerden çıkmaya başlayabilir.. Ama benim arkadaşım 1.2 kere uyguladı ve 1 ay boyunca çok rahat kullandı..
3. Tüy sarartıcı kullandıgında evet. Çünkü tüyler kırılıyor ve dipten doğal rengiyle çıkmaya başlıyor. Ama bu kolunu ağdaylaalanlar içinde geçerli.. Dipten mutlaka kendi renginde çıkar tüy..
4. Sararması için güneş ışını şart. Saçın için kullanıcaksan fön makinesi deneyebilirsin ama kollar için bilemiyorum.. Kollarındaki tüyleri sarartmak için yazın dışarı çıkmadan önce her gün kollarına papatya suyu sür.. Güneş ışınları sayesinde rengi açılacaktır.. 2.3 kullanımdan sonra fark ediceksin renk açılmasını.. Belli bi saate gerek yok. Günşe ışını alması yeterli. Her gün uygularsan bunu işin dahada kolaylaşır. Saatlerce güneşte durmana gerek kalmaz.. Ama kullanıcaksanda aktardan alman papatyası al cnaım. Ve her seferinde taze taze kullan. Mesela ölçüsüde 1 bardak suya(ısıtılmış) 1 avuç papatya koy..

Umarım yardımcı olabilmişimdir.. Öğrenmek istediğiniz başka bişey varsa sorabilirsin canım..

Son düzenleme:

teşekkkürrr ederimm tatlım çok yardımcı oldunnn :)

tek kafama takılan; tüyler dipten ucamı açılıyorr papatyayla yoksaaaa tüylerin hepsi bir mi eski haline dnüyor. yani dipten siyah siyahmıı çıkıyo :/ kaç ay gidiyoo papatya suyu kollara

Yavaş yavaş renk eski haline döner canım. Siyah siyah çıkmaz. Her gün kullanırsan uzun süre kalır..

sağol canım :) bide son sorum olacak

Kışın evde koluma yapsam işe yaramaz mı :/ çok sarı istemiyom ztn. hafif rengini açsın tüylrin yeter bana :)

Sanmıyorum canım, illa güneş lazım. Zaten bi anda sapsarı yapmaz papatya suyu. Tonlayarak rengi açar. 1 ton açar 2 ton açar. Sapsarı yaptıgını hiç görmedim :)

Sanmıyorum canım, illa güneş lazım. Zaten bi anda sapsarı yapmaz papatya suyu. Tonlayarak rengi açar. 1 ton açar 2 ton açar. Sapsarı yaptıgını hiç görmedim :)

eczaneden aldım papatya suyu :) SAÇIMA nasıl kullanabilirim şmdi?

Son düzenleyen: Moderatör:
eczaneden aldım papatya suyu :) SAÇIMA nasıl kullanabilirim şmdi?

Canım o papatya suları bildiğim kadarıyla kimyasal madde içeriyo. Saçına sıkıcaksın güneşe çıkıcaksın. Ya da fön makinesi. Saçını ıslatıcaksın güneş altında ya da fön makinesiyle kurutucaksın. 2.3 defa bu işlemi tekrarlıcaksın..

tmm canım bana çok bilgi verdinn çok sevdim ben seni :86::86: çok teşekkürleerr canıımm

mrb arkadaslar size bişi sormak istiyorum hamile iken tüğ sarartıcı kullanılabilirmi acaba?

tmm canım bana çok bilgi verdinn çok sevdim ben seni :86::86: çok teşekkürleerr canıımm

Ne demek canım her zaman.. :)

mrb arkadaslar size bişi sormak istiyorum hamile iken tüğ sarartıcı kullanılabilirmi acaba?

Canım onu tam olarak bilmiyorum. Onun hakkında net bi bilgi yok. Doktorundan bilgi alırsan daha iyi olur. Şimdi yanlış bişey söylemek istemem.. Sonuçta tüy sarartıcı kimyasal bi madde. Ama sende istersen papatya suyu kullanabilirsin. O tamamen doğal..

Son düzenleme:
tesekkur ederim canım gebelik daha çok yeni olduğu için doktora henüz gitmedim.deneyeceğim papatya suyunu

tesekkur ederim canım gebelik daha çok yeni olduğu için doktora henüz gitmedim.deneyeceğim papatya suyunu

Ne demek canım.. Hamilelikte bu tür kimyasal maddeler zararlı olabilir.. Hoş tüy sarartıcı sadece cilt üzerindeki tüyleri sarartır.. Deriye işlemez ama yinede bilemiyorum. Yalan yanlış bilgi vermek istemem..
En iyisi papatya suyu. Hem sağlıklı, doğal.. Kokusuda hoş

mrb arkadaşlar ben bu tüy sarartıcıların ilk çıktığı andan itibaren düzenli olarak kullanıyorum hatta sadece kollarıma değil yüzüme bile sürüyorum alnımdaki ufak tüyleri hatta kaşlarımı bile sarartıyorum ve almaya başlamadan önce bıyıklarımı da sarartırdım ben bu kadar yıldır kullanıyorum ve şimdiye kadar hiçbir yan etkisini görmedim sarartıcılar da aynı saç boyaları gibi akmaya başladıklarında o sürekli sarı olarak görmeye alıştığınız tüylerin siyaha dönüştüğünü yani eski rengine döndüğünü gördüğünüzde sanki tüyleriniz güçlenmiş ve rengi koyulaşmış gibi geliyor ama tamamen göz yanılgısı ben papatyayı denemedim denemeden yorum yapmam doğru olmaz ama saatlerce sararmasını beklemek hatta yazı beklemektense 5 dakikada sarartan tüy sarartıcıları kullanın derim tabi doğal olsun derseniz siz bilirsiniz...

mrh.kızlar bende yıllardır yüzümü kuaförde sarartıyorum.hiç bir yan etkisini görmedim.sir ağda ,ip gibi yöntemler bende alerji yapıyo 1 ay boyunca sivilceli gezmek zorunda kalıyorum.ama artık hamileyim yaptırabilirmiyim bilmiyorum.bilgisi olanlar paylaşsın lütfen

yüzünü neyle sarartıyorlar? kaç liraya sarartıyorlar? ve yüzlerinde uzama gürleşme oldumu canım :)

kaç gün sonra tüylerin eski haline dönüyo? dönerken dipten syah siyah mı çıkıyorr?
çok soru sordm ama mrk ettmm tatlımmm :) kusurabakma öppüyorumm çok

yüzünüzü hangi marka sarartıcıyla sarartıyosunuz acaba? bide bu eczanede satılan papatya suyunu vücudumuza kullanabiliyormuyuz göbek bölgesi gibi mesela bide illa güneşe mi çıkmamız gerekiyor sürdükten sonra?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…