tüy dökücü krem

cowgirll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
3.543
2.431
Merhaba arkadaşlar. Ben yarın tatile gideceğim ve epilasyon için ağda yapacak kadar vaktim yok. Size sorum şu bu tüy dökücü krem tam olarak jilet gibi midir? Tüylerin çıkma süresi bakımından. Çünkü jiletle aldığımda iki güne kötü bir görüntü oluşuyor. Sistem aynı mı? Bir de genital bölgede de rahatça kullanabilir miyim bu kremi?

Tüy dökücü kremin jiletten farkı yok. Ama veetin mor olan kremi tüyleri hafif güçsüz çıkarıyor. Genital bölgede jiletten daha iyi. Zor noktalarda daha iyi sonuç veriyor. Ama tüy olmayan yerlerine uygulamadan önce yağlı krem sürün ki oralara değmesin. Fena yakıyor

Kokusu da baya kötüymüş diye okudum ama... Neyse artık ben tatile giderken bi kutu da yanımda götüreyim en iyisi. Belli ki jilet gibi çıkacak iki günde O çıkan ufak tüyleri götürmede bi sıkıntısı var mı peki? Çıktıkça uygulamayı düşünüyorum çünkü bi haftada:)

ben denedim bir kaç defa ve pişman oldum jiletten bir farkı yok
bence kullanmayın hemen küçük küçük çıkmaya başlıyor kötü görüntü oluyor bu sefer

Aksine kokusu çok güzel. Ama bu veetler için geçerli. Bir de alacaksan illa ki veet almanı tavsiye ederim. Diğer markalar bu konuda gerçekten başarısız. Hem yoğun değiller hem de veetin 5 dk da yaptığını yarım saat beklesen yapamıyor. Hem boşuna vaktin gidiyor hemde sonucu çok kötü. Küçük tüyler konusunda sıkıntı yok. Yüzeyde küçük büyük ne varsa temizliyor.

ben denedim bir kaç defa ve pişman oldum jiletten bir farkı yok
bence kullanmayın hemen küçük küçük çıkmaya başlıyor kötü görüntü oluyor bu sefer

Mecburum ne yazık ki...Ağda için randevum vardı ama hiç vaktim kalmayacak, kendim de beceremiyorum o küçükler çıkınca tekrar uygulayacağım yanımda bir kutu götürüp:)

Veet alacağım ben de, markette başka marka göremedim zaten. Mor olanını alayım değil mi?:)

Jiletten farkı yok 2 güne çıkıyor yine.
Bir de kötü kokuyor ve çok kötü yakıyor.

İşte kimse pek olumlu değil sanırım ama mecbur kalınca yapacak bir şey olmuyor Umarım alerji yapmaz. Birkaç sene önce bacağımda kullanmıştım ama hiç hatırlamıyorum sonucu

İşte kimse pek olumlu değil sanırım ama mecbur kalınca yapacak bir şey olmuyor Umarım alerji yapmaz. Birkaç sene önce bacağımda kullanmıştım ama hiç hatırlamıyorum sonucu

Ben bacakta hiç kullanmadım sadece genital bölge için kullandım ve şuan krem banyoda öylece duruyor.
Aynı etkiyi yaptığı için bana sorarsan jilet kullan. Neden dersen o yanmanın etkisi birkaç gün geçmiyor.
Ben fazla hassas olduğum için mi bilmiyorum sonrasında yürüyememiştim bile

Kokusu oldukça kötü oluyor genelde ve 2 3 gün sonra yine başa dönüyorsun jiletten farksız.
Ama ben genital bölgeye kullanılmıyor diye biliyorum :/

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ayyy çok kötü... Belki jilete göre bi tık daha geç çıkar diye düşünmüştüm ben de ama...

Kokusu oldukça kötü oluyor genelde ve 2 3 gün sonra yine başa dönüyorsun jiletten farksız.
Ama ben genital bölgeye kullanılmıyor diye biliyorum :/

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Arkadaşlar kullanmış canım, ama herkeste aynı etkiyi göstermiyor tabii sonuç kötü olmuş bi arkadaşta. Cildim hassastır benim de. Korktum ister istemez

Arkadaşlar kullanmış canım, ama herkeste aynı etkiyi göstermiyor tabii sonuç kötü olmuş bi arkadaşta. Cildim hassastır benim de. Korktum ister istemez

Biraz derin konulara gireceğim ama küçük bir bilgilendirme yapmak istiyorum.

Genital bölgede kılsız olan oldukça hassas yerlere (vajina, makat) değdiği zaman çok pis acıtıyor ve kanayabiliyor da. Sebebi buralardaki derinin çok çok ince olması. Tüy olan yerlerde de cilt kalınlığı vücudumuzun diğer yerleri gibi olduğu için sorun olmaz. Ama birbirine oldukça yakın yerdeler bulaşmaması imkansız. Bunun için hani arko kremin yeşil, niveanın mavi ambalajlı eskiden bildiğimiz tek krem çeşidi olan yağlı kremler var ya, işte onlardan tüy olmayan yerlere (bilhassa klitoris) sürüyoruz. Yağlı kremlerin yoğunluğu daha fazla olduğundan tüy dökücü kremle de karışmıyor. Bundan sonra da tüy dökücü kremi istediğimiz yere sürüyoruz. Bu şekilde yaparsanız asla acı, tahriş, vs. sorunlarla karşılaşmıyorsunuz

WOLFROG sen bir harikasın şekerim Bu yardımını unutmayacağım yazdım bi kenara Yapınca sonucu paylaşırım

WOLFROG sen bir harikasın şekerim Bu yardımını unutmayacağım yazdım bi kenara Yapınca sonucu paylaşırım

Önemli değil, umarım işe yarar. Yalnız küçük bir ipucu daha. Uygulamayı alaturka tuvalete oturur vaziyette yaparsanız bulaşmaması gereken yerlere bulaşma riskini engellemiş olursunuz.

Ergenliğimden beni krem kullanıyorum. Canım çok tatlı, ağda imkansız benim için. Neyse ki kremden de kurtuluyorum. Şimdi Lumea'ya başladım. Bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…