tüy dökücü krem

Biraz derin konulara gireceğim ama küçük bir bilgilendirme yapmak istiyorum. :KK1:

Genital bölgede kılsız olan oldukça hassas yerlere (vajina, makat) değdiği zaman çok pis acıtıyor ve kanayabiliyor da. Sebebi buralardaki derinin çok çok ince olması. Tüy olan yerlerde de cilt kalınlığı vücudumuzun diğer yerleri gibi olduğu için sorun olmaz. Ama birbirine oldukça yakın yerdeler bulaşmaması imkansız. Bunun için hani arko kremin yeşil, niveanın mavi ambalajlı eskiden bildiğimiz tek krem çeşidi olan yağlı kremler var ya, işte onlardan tüy olmayan yerlere (bilhassa klitoris) sürüyoruz. Yağlı kremlerin yoğunluğu daha fazla olduğundan tüy dökücü kremle de karışmıyor. Bundan sonra da tüy dökücü kremi istediğimiz yere sürüyoruz. Bu şekilde yaparsanız asla acı, tahriş, vs. sorunlarla karşılaşmıyorsunuz :KK34:

Canım bu krem olayını bilmiyordum, teşekkürler.
Benim yanma olayı sadece dediğin bölgelerde değil kasık kısmında falan da oldu tüylü bölgelerde.
O kadar acıdan sonra da haliyle kullanmadım bir daha :)

Canım bu krem olayını bilmiyordum, teşekkürler.
Benim yanma olayı sadece dediğin bölgelerde değil kasık kısmında falan da oldu tüylü bölgelerde.
O kadar acıdan sonra da haliyle kullanmadım bir daha :)

O zaman sizin cildiniz daha hassas. Bu şekildeyse bence de kullanmamalısınız.

Önemli değil, umarım işe yarar. Yalnız küçük bir ipucu daha. Uygulamayı alaturka tuvalete oturur vaziyette yaparsanız bulaşmaması gereken yerlere bulaşma riskini engellemiş olursunuz.

Ergenliğimden beni krem kullanıyorum. Canım çok tatlı, ağda imkansız benim için. Neyse ki kremden de kurtuluyorum. Şimdi Lumea'ya başladım. Bakalım ne olacak :KK1:

Lumea ne aman allahım bir yeni bilgi daha:KK1: Benim de öyledir, özellikle genital bölgede gözümden yaşlar akıyor

Lumea ne aman allahım bir yeni bilgi daha:KK1: Benim de öyledir, özellikle genital bölgede gözümden yaşlar akıyor

Konularıma bak görürsün :KK34: Evle IPL ışıkla acısız ağda. Lazer gibi ışığı veriyosun tüyler dökülüyor :KK52:

Arkadaşlar yorum yapmış zaten ekleme yapayım tüy dökülücüyü en erken 3 günde bir kullanabilirsiniz.

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

ben ağda hiç yaptırmamış, genitalde jilet kalan bölgelerde epilatör kullanmış biriyim. kremi de denedim, krem biraz geç çıkardı bende ama jilet gibi.. Ağdaya alışmaya çalışacağım. Cesaretimi toplayıp kuaföre gideceğim :)

epilatörün varsa onu tavsiye ederim.

Merhaba arkadaşlar. Ben yarın tatile gideceğim ve epilasyon için ağda yapacak kadar vaktim yok. Size sorum şu bu tüy dökücü krem tam olarak jilet gibi midir? Tüylerin çıkma süresi bakımından. Çünkü jiletle aldığımda iki güne kötü bir görüntü oluşuyor. Sistem aynı mı? Bir de genital bölgede de rahatça kullanabilir miyim bu kremi?

weet al canım bende acil işim olduğunda koltuk altıma genital bölgeye uyguluyorum. ben pembesinin kokusunu seviyorum diğerleri cok pis kokuyo.. diğer markalardan alma hem yakıyomuş duyduguma göre hemde pis koku geçmiyomuş. :KK6:

Merhaba arkadaşlar. Ben yarın tatile gideceğim ve epilasyon için ağda yapacak kadar vaktim yok. Size sorum şu bu tüy dökücü krem tam olarak jilet gibi midir? Tüylerin çıkma süresi bakımından. Çünkü jiletle aldığımda iki güne kötü bir görüntü oluşuyor. Sistem aynı mı? Bir de genital bölgede de rahatça kullanabilir miyim bu kremi?

Tüy dökücü ve jilet arasında ne marka olursa olsun hiç bir fark yok canım, tek bir farkları var, o da jiletle kesik oluşabilir ve cildi tahriş eder, tüy dökücüdede cilt hassasa direk tahriş eder.. Yani 2 side berbat bence:KK19:

6 seneye yakin tuy dokucu krem kullandim jilet gibi sonradan hemen cikiyor.

Bikini için sorun olur diyosan bikiniden taşan tüyleri epileydiyle al ,tam orta kismini da sirle aldir zamani gelince ,yandan taşanları aldiktan sonra bikiniden belli olmuyor ki hemde hiç ,bosuna jilet falan yapma sirle azaliyolar hem epileydiyle taşanlarda en fazla bir iki parmak kadar taşar bacağa doğru onlari da aldin mi sıkıntı olmaz. Bacak icinse yazin mecbur epileydi kullanıyorum ben sir yada ağdaya kadar uzayamicagi icin ama genede jiletten yada kremden iyidir kesinlikle

🎀12.12.12🎀

ben krem de kullandım jilet de.ikisinde de kökünden alınmıyor ve ikisinde de çabuk çıkıyorlar.
bence jilet kullan çünkü ben birkaç defa krem kullandım ve veet inkilerden kullandım yani kaliteliydi ama kremi sürüp kutusunun üzerinde yazan süre kadar bekliyordum ve yine de temizlediğimde yarım yamalak temizlenmiş oluyordu.sonra ikinci defa sürüyordum, ikincisinde iyice temizleniyordu kıllar ama derimi yakıyordu böyle baya baya acıyordu yani.tabi herkeste aynı olacak diye bir şey yok ama o yanma baya kötü.
jilet daha pratik.sadece dikkatli kullanın ki bir yerlerinizi kesmeyin.bir de traş köpüğü kullansanız daha iyi olur ama eğer kullanmayacaksanız(ben köpük kullanmıyorum, belki kullansam daha iyi alınırlar ama denemedim) ve genital bölgeyi alacaksanız mutlaka iyice yıkayın, ıslak olsun.sabunlayınca falan daha iyi oluyor ama sabun o bölgeye zararlıymış o yüzden kullanmayın.kayganlaştırmak için krem sürünce güzel alınıyor ama eğer jiletiniz tek kullanımlık değilse temizlemesi çok zor oluyor.ben bir kaç jiletimi kremden temizleyemediğim için attım.özellikle bacaklarınıza mutlaka kayganlaştıracak bir şeyler sürün mesela ben duşta alıyorum liflendikten sonra oralar köpüklüyken.sakın kayganlaştıracak bir şey yokken jileti cildinize temas ettirmeyin fena tahriş oluyor.dediğim gibi jilette köpük kullanmayacaksanız arko krem falan sürün ama jilet tek kullanımlık değilse ve tekrardan kullanacaksanız temizleyemeyebilirsiniz. öncesinde iyice yıkayın, ıslak olsun ama o bölgeye sabun vs zararlı.ama bacaklarınız mutlaka sabunlu falan olsun.ben yaklaşık bir yıldır falan böyle yapıyorum o iki bölgede.köpüğe gerek duymadım aslında daha iyi sonuç verir öyle, kullanmak istiyorum ama babamdan utanıyorum ya hadi jiletleri saklayabiliyorum köpük daha büyük ve sonuçta daha lise öğrencisiyim, her şeyimi onların parasıyla alıyorum.zaten jiletimi aldırıyorum bari gerisini başka yöntemlerle halledeyim diyorum.sürekli kullanılacak bir şey çünkü devamlı almam gerekir.bunun yerine evdeki öbür köpürtecek şeylerden faydalanıyorum.zten onlar hep varlar, bir evin olmazsa olmazlarından.
bu arada ben maalesef genitali en fazla 3 gün bekletebiliyorum.2 güne çıkıyorlar.ama bacak o kadar da kötü değil.hem bacakta kökleri belli olmuyor, jiletle alındığı fazla belli olmuyor yani.alt bacaklarımı bir hafta öyle idare edebiliyorum, bir haftaya çıkıyolar ve daha yeni yeni uçları çıkmaya başlamış oluyor.üst taraftakiler daha da geç çıkıyolar.bacak için çok da kötü değil yani, en azından bende böyle oluyor.

Son düzenleme:
X