• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüy dökücü krem kullandınız mı ?

asigimkralime

anlam veremiyorum ......
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
1.986
1
66
Diğer
sela rakadaşlar merak ediyorum tüy dökücü krem kullanların yorumlarını.Bence acil durumlarda kullanmak istiyorum fakat tedirginim. Bana yardımcı olur musunuz ?

Hangi markayı kullandınzı ve olumlu - olumsuz düşünceleriniz neler ?

Lüften yardımcı olun !...

veet tüy dökücü krem kullandım.. hiç bir işe yaramıyor çünkü kökten dökmüyor sadece ten üstünde olan tüyleri yok ediyor.. ve ertesi gün tekrar uzamaya devam ediyor.. jilet kullan daha iyi bence

ben kullandım bi işe yaramıyo sesü ve veet kullanmıştım ama mükemmel sonuç istiyosan uzak dur çünkü tüğleri kırıyo ve tenin altından belli oluyolar jiletle al daha iyi sonuç valla

sir ağdadan şaşma derim ben ;)
Acı hisseden bölegeler için yeni keşfim lokal anestezik kremler (adını vermem sakıncalı değilse yazarım) her eczaneden recetesiz alabiliyorsun .Yada kuyumcuların kulak delerken fıslattıkları bi sprey var :D anında uyuşuyor acısız ve temiz: )))

ben de aynı soruyu soracaktım, veet'in reklamlarından etkilenmiştim, ama demek ki jilete devammış :enbuyukkk:

kremi geçtim hadi o ahni veet reklamlarında ki köpük var ya çok etkili diyolar onlardan da kulladım ben bi işe yaramadı aynı sonuç en azından jilet bi kaç günde çıkıyo ama belli olmuyo karşıdan jilet le alındığı:)

tüy dökücü krem kullanmadan önce bacaklarımda batık falan yoktu ama kullandıktan sonra oluşmaya başladı bana tüy dökücü kremlerin batık yaptığını düşünüyorum
bence deneme cnm

cevaplayan bütün arkadaşlara çok çok teşekkür ederim.kaydirigubbakcemile3 bir heves uğruna yakacatım kendimi desenize ohaoldumsmile .İyi ki size sormuşum. Vazgeçtim kullanmaktan. En iyisi eski yönteme devam. Ben jilet kullanmıyorum. Eldivenle tavuk dider gibi :1: didiyorum tüylerimi.Çok acil durumda kalırsamda makineyle alıyorum.Gayet memnundum ama işte hemen olsun bitsin istediğim için kreme başvuracaktım.Bu sıcaklarda bir de onlarla uğraşmak hiç de çekilmiyor yani.:olmaz:

yeniden teşekkürler arkadaşlar Şeniz

canım sana tavsiyem kolumu veet hassas ağda bantlarıyla alıyorum.ilk aldığımda biraz döktü.birgün kabarık,kızarıktı kolum.ama ikinci gün gayet güzeldi.2gün önce aldım.5gün idare ediyo beni,çknca da syrekleşti.bacaklarımı da veet pembeyle alıyrm.4hafta çkmyor.

arkdaşım kullanmıştı veet tüy dökücü krem erkekten beter olmstu.zararlı onlar,fiyasko cnm....

Son düzenleme:
canım sana tavsiyem kolumu veet hassas ağda bantlarıyla alıyorum.ilk aldığımda biraz döktü.birgün kabarık,kızarıktı kolum.ama ikinci gün gayet güzeldi.2gün önce aldım.5gün idare ediyo beni,çknca da syrekleşti.bacaklarımı da veet pembeyle alıyrm.4hafta çkmyor.

arkdaşım kullanmıştı veet tüy dökücü krem erkekten beter olmstu.zararlı onlar,fiyasko cnm....

teşekkür ederim canım cavbın için.ağdayla yapamıyorum ben beceriksimiyim ne :bbo:
hep boşa gidiyor.hem ağdalar hem bantlar.birde ağda pelling görevi görüyormuş aslında çok iyi ama ..... en iyisi ben bu ağda işinin üzerine gideyim hemen bırakmayayım.alışrım nasılsa. Vazgeçtim zaten o tüy dökücülerden.

herkese iyi geceler;

Bende tüy dökücü kremi genital bölgede kullananlardanım. Maalesef kesin bir çözüm değil. ilk anda çok güzel pürüzsüz ve temizken ertesi gün daha başlıyor çıkmaya. :çok üzgünüm: jiletten farkı yok.

Veet tüy dökücü kremi koltuk altıma uyguladım birkaç kez. Kesin çözüm değil tabiki. Onun yerine ağda kullanmak daha mantıklı.
Bacağıma çok küçük bir bölgeye veet tüy dökücü kremi sürdüm. Birkaç saniye sonra o bölge yanmaya başladı. yıkadım hemen. Bacağımda o bölge yanık gibi duruyor şuanda.Çok kötü. Bir daha da kullanmadım böyle şeyler. :gitme:
Reklamlarda her söylenene inanmamak lazım.

Veet tüy dökücü kremi koltuk altıma uyguladım birkaç kez. Kesin çözüm değil tabiki. Onun yerine ağda kullanmak daha mantıklı.
Bacağıma çok küçük bir bölgeye veet tüy dökücü kremi sürdüm. Birkaç saniye sonra o bölge yanmaya başladı. yıkadım hemen. Bacağımda o bölge yanık gibi duruyor şuanda.Çok kötü. Bir daha da kullanmadım böyle şeyler. :gitme:
Reklamlarda her söylenene inanmamak lazım.

geçmiş olsun canım üzüdüm bak şimdi güzel olsun diye yapıyoruz sonra daha kötü oluyor
yanık kremi falan sür bacağına belki faydası olur
Hiç denemedim tereddütlerimden dolayı ama bundan osnra hiç denemem.

geçmiş olsun canım üzüdüm bak şimdi güzel olsun diye yapıyoruz sonra daha kötü oluyor
yanık kremi falan sür bacağına belki faydası olur
Hiç denemedim tereddütlerimden dolayı ama bundan osnra hiç denemem.

Ben bacağımın o küçük bölgesini tüy dökücü kremle yakalı 2 yıl oldu. :sinifsinif: O zaman da aklıma yanık kremi sürmek gelmedi. Bugün hala kahverengilik duruyor. O gün bugündür ağdadan şaşmıyorum kaydirigubbakcemile2
Sana da kolay gelsin.:lepi:

sela rakadaşlar merak ediyorum tüy dökücü krem kullanların yorumlarını.Bence acil durumlarda kullanmak istiyorum fakat tedirginim. Bana yardımcı olur musunuz ?

Hangi markayı kullandınzı ve olumlu - olumsuz düşünceleriniz neler ?

Lüften yardımcı olun !...
ben sesu nun tüy dökücü kremini kullandım kullanırken filan yanma olmadı veya kırmızlık kullanalı 3 gün oldu ve tüyler daha çıkmadı. Ama herkesin cildi farklı senin cildine en iyi geleni kullan veya yap bence:)

Back