evet karıncalar için görmüştüm bu yöntemi deniyimLimonu bölüp üzerine kuru nane koymayı dene birde. Karıncaları kaçırıyormuş belki sinekleride kaçırır.
hayır önce sirkeyi denemek istedimİlaclamayi denediniz mi hic
Anladım. Kalici olur mu bilemem ama gecici de olsa ilac daha iyi bir cozum gibi geldi. Arkadasin dedigi gibi eger apartman boslugundan kaynakliysa komple ilaclanmali.hayır önce sirkeyi denemek istedim
daha önce yoktuki bunlar hiç ya,komşularıma sorayım onlarda varmıapartman boslugundan geliyorlar ben de muzdariptim bu durumdan. aksam ilac sikiyordum sabaha oluyorlardi ama ertesi gun yine bir suru uruyorlardi... apartman komple ilaclandi anca oyle kurtulduk. simdi de kicaman siyah bocekler geliyo onlar daha korkunc
sen herhangi bişey denemdinmiAynısından benimkinde de var ya iyi oldu konuyu açtığın
hiç öyle bişey görmedimTuvaletinizin ıslak kalan bölümünde kıl kurdu şeklinde parazitler var mı? Muhtemelen vardır öncelikle orayı iyice temizleyip kurulayın. Larva bırakmışlardır.
marketlerde falan hiç görmedim ben bunu yada dikkatimimi çekmedimi bilmiyorumGece tum tuvalete klorak doküp sabah yikayin .tertemiz ve böceksiz olur.Kokudan ölmeyen kalmaz.
Gercek sirke degildir koydugunuz gercegi olsa kaçarlardı ama gercegi de sinek kovmak icin de gercek sirkeye yazik olur beeehayır önce sirkeyi denemek istedim
evet alaturka sineklik yokcanım tuvaletin camı sineklik var mı alaturkaysa ondan sorun olur bizim öyleydi artın psikolojik baskıya girdim hiç gitmek istemiyordum baktırdık borusu kırılmıştı ordan geliyordu alafrangayla hallettik şimdi yok
Ace ,domestos vs.......klorak yahu hic duymadınizmı.marketlerde falan hiç görmedim ben bunu yada dikkatimimi çekmedimi bilmiyorum
ace domestosu tabi biliyorumda klorak bunların genel adımıAce ,domestos vs.......klorak yahu hic duymadınizmı.
bunu araştırırken erkan şamcının bi videosunu izledim. bu sinek ilaçları kimyasal eve zehir saçıyosunuz, sinekler sizden akıllı bu evde zehir var diye kaçıyolar o zehiri siz soluyosunuz, doğal çözümler uygulayın diyo.Benimde mutfakta vardı diğer evde. Sinek ilacı sıktım kapıyı kapattım bittiler. Kesin çözüm :)
sen herhangi bişey denemdinmi
yakarca dediğin ne bilmiyorumda evet kelebek gibidenemedim . Böyle yakarca gibi kelebek gibi kanatları var minik minik onlardan demi senin tuvalattekilerde ?