tuvaletteki küçük sinekler

agustos72

Mucizem kızım 💕
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
14.212
15.392
tuvaletimde küçük sinekler oluştu çok sinir bozucu her yerde uçuşuyolar. netten okuduklarıma göre sirke koydum bi kaba sözde kaçırıyomuş onları ama hiç bi işe yaramadı. üstüne bide tuvalet sirke kokusu içinde, hiçte sevmem sirke kokusunu. çöpte uzun süre kalmaz, sürekli değiştiriyorum. başka çözümü olan varmı

Limonu bölüp üzerine kuru nane koymayı dene birde. Karıncaları kaçırıyormuş belki sinekleride kaçırır.

apartman boslugundan geliyorlar ben de muzdariptim bu durumdan. aksam ilac sikiyordum sabaha oluyorlardi ama ertesi gun yine bir suru uruyorlardi... apartman komple ilaclandi anca oyle kurtulduk. simdi de kicaman siyah bocekler geliyo onlar daha korkunc

Tuvaletinizin ıslak kalan bölümünde kıl kurdu şeklinde parazitler var mı? Muhtemelen vardır öncelikle orayı iyice temizleyip kurulayın. Larva bırakmışlardır.

daha önce yoktuki bunlar hiç ya,komşularıma sorayım onlarda varmı

Aynısından benimkinde de var ya iyi oldu konuyu açtığın
sen herhangi bişey denemdinmi
Tuvaletinizin ıslak kalan bölümünde kıl kurdu şeklinde parazitler var mı? Muhtemelen vardır öncelikle orayı iyice temizleyip kurulayın. Larva bırakmışlardır.
hiç öyle bişey görmedim

canım tuvaletin camı sineklik var mı alaturkaysa ondan sorun olur bizim öyleydi artın psikolojik baskıya girdim hiç gitmek istemiyordum baktırdık borusu kırılmıştı ordan geliyordu alafrangayla hallettik şimdi yok

Benimde mutfakta vardı diğer evde. Sinek ilacı sıktım kapıyı kapattım bittiler. Kesin çözüm :)

Ace ,domestos vs.......klorak yahu hic duymadınizmı.
ace domestosu tabi biliyorumda klorak bunların genel adımı
Benimde mutfakta vardı diğer evde. Sinek ilacı sıktım kapıyı kapattım bittiler. Kesin çözüm :)
bunu araştırırken erkan şamcının bi videosunu izledim. bu sinek ilaçları kimyasal eve zehir saçıyosunuz, sinekler sizden akıllı bu evde zehir var diye kaçıyolar o zehiri siz soluyosunuz, doğal çözümler uygulayın diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…