Tuvalete kamp kurdum

rihannaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
634
85
118
İstanbul
3 gündür çok kotuyum moral bulmak için yazıyorum buraya
3 gun önce gece baş agrisiyla kalktım yataktan. Sonraki gun afedersiniz ama ishal oldum. Normaldi, ama dün gece ve bugun o kadar kotuyum ki. Sağlık ocağına gittim, doktor yıllık izne çıkmış. Dayanamayıp oradan hastaneye geçtim, acil bölümüne. 3 saat sıra bekledikten sonra muayene etmeye gelen doktor ben bir şey yapamam dedi ve beni enfeksiyon bölümüne yönlendirdi. Doktor kan tahlili yazdı ama sonucu geç çıkar diye bakmadı bile. Bakteriyeldir dedi dört hap yazdı eve gönderdi, reflorun etkisi geçince o kadar kötü oluyorum ki size anlatamam. İyice moralim bozuldu sürekli aglayasim geliyor kardeşim de aynı durumda. Yemek yapacağım ama patates yemekten helak oldum ne yemeği yapabilirim?
Ayrıca ne zaman geçer bu hastalık

Üç saat sıra. Doktora gittiğinizde kan tahlili kaç günlük yoldan geliyorki bakmıyor anlayamadım. Ne kadar uzun süre çıkabilir ki en fazla. Hastalığın ne olduğunu bilmiyoruz ki nasıl öneri verelim. Belki rota virüsü kaptınız.. Belki kanınızda mikrop var. Bol yoğurt tüketin her ishalde bu yapılır ve bol su.

haşlama patates ve kola midenizi toplar. Ama doktora gitmek şart enfeksiyondur muhtemelen acil şifalar ay zaten patates yiyormussunuz, pilavda aynı şekilde kabız yapıyor yani toplar midenizi

Bol su . .
Katı yiyecekler yiyin . .
Başka bir doktora gidin. .

Bol su için ve ilaçları kullanıp dinlenin, patates ve pirinç lapası iyi gelir.
Eleştirmek için söylemiyorum yanlış anlamayın lütfen ancak nedir bu acil sevdası?
İlk iş bir uzmana gitseniz sabahtan,öğleden sonraya tahlilleriniz çıkardı. Bu belirtilerle acil dr sizinle ilgilenmez, kaza, ağır yaralanma, kalp krizi vs acil durumlardır onlar önceliklidir.
Yazdıklarım sadece size değil, bdv de böyle konulara sık rastladığım için küçük bir uyarı yapmak istedim. Geçmiş olsun.
Allah şifa versin

Maalesef. Allah korusun ya çok korkuyorum zaten hiç böyle olmamıştım. Bir de ishal başlamadan iki gun önce sahilde otururken bacagimda bir acı hissettim böcek ya da sivrisinek isirigi sanırım, bacağım sismisti. Ondan çok korktum acaba virüs mü kaptım diye. Doktor hiç ilgilenmedi ki. Önemli bir şey olduğunu sanmıyorum dedi, kan tahlili yarım saat sonra çıkacaktı ama doktorun odasına gittiğimizde adam yoktu bile kantinden çağırdılar da geldi. Umarım iyilesirim sinirlerim bozuldu iyice

Haklısınız. Zaten belirttiğim gibi ilk önce sağlık ocağına gittim birinci basamak tedavi için. Doktor olmayınca, ben de daha fazla dayanamayinca acilin boş olduğunu sanarak gittim en azından dehidrasyon için serum takarlar yeşil alanda diye.
Gitmez olaydim. Türk yok denecek kdar azdı zaten suriyeliler doldurmuştu hastaneyi. Yoğun bakımlik hastalar sarı alanda bebeklerle aynı ortamdaydi. Bir umut bekledim ama işte.. teşekkür ederim

muz ye
Limonla kahveyi karıştır ye
Patates havuç pirinç lapası ye
İlaçlarını kullan
Bol su iç

Umarım çabuk geçer.

Özele gitsen? Birde koyu çay iyi geliyormuş diye duydum.

Gecmis olsun.
Benimkide gecen ay bu sekilde rahatsizlanmisti inat etti doktora gitmedi..
Muz patates leblebi ve bol su icti.. ama onlar bile bi sure etki etmedi desem yeri..
Siz ilaclarinizi kullanmaya ve beslenmenize dikkat edin. Insallah gecer. Baska bir doktora daha gorunun..

Özel hastaneye gidin bence. Boyle olmaz ki. Zehirli de olabilir. Nasil tahlil yapilmadan ilac yaziliyor anlamiyorum.. kesinlikle bir özel hastaneye gidin..

Söylemişler ben de söyleyeyim en önemlisi su 3 litreden fazla su tüketin..
Muz ,patates haşlaması gazoz ve leblebi de iyi geliyor

Ben hastaneye gittiğimde bana genelde serum takarlar o biraz toplar ama tamamen geçmez. İyi gelen tek şey yarım bardak kolaya bir tane asprin atıp içiyorum. Anında kesiyor. Ama tabi ki yine de başka bir doktora daha gidip test yaptırın. Benim söylediğim sadece kesiyor, ama neden olduğunu ancak doktor bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…